Keresés

Horror

2013. október 2., szerda 22:29
Én még nem rendeltem külhonból. Illetve könyvet igen, de azokat is egy cégen keresztül.
0
2013. október 2., szerda 21:34
A Suspiria és a Halloween angoloktól van,a többi USA-ból.
Most már elég régen rendeltem, lassan aktuális lesz egy horror-pack! :)
0
2013. október 2., szerda 20:26
Elismerésem :) Gyakran rendelsz külföldről? Angliából vannak?
0
2013. október 2., szerda 18:54
Na így nem lóg ki:

0
2013. október 2., szerda 18:52
Csak érdekességképpen, ezen a fotón az általad felsorolt filmek nagy százaléka éppen rajta van! :)

0
2013. október 2., szerda 13:55
Ezt tuti nézni fogom! :)
0
2013. október 2., szerda 13:37
Este töltök fel majd ide egy képet, ehhez a hozzászóláshoz fűzve! :)
0
2013. október 2., szerda 11:49
A Bay of Blood szerintem jó, bár nem olyan gótikusan szép, mint az elemében lévő Bava filmek, viszont a horrortörténeti jelentősége megkerülhetetlen. Ezt tartják az első slasher-nek, ennek az alműfajnak a megteremtőjének, ami majd a Black Christmas és a  Halloween után fog hódító útjára indulni.
A Torso szerintem is király, a legjobb Sergio Martino giallo, tőle még a Szerelmi vérszomj az, ami szerintem egészen jó még :)
A New York Ripper-t én is ajnározom, szerintem Fulci egyik fő műve. Kár, hogy az Ultrafilm anno nem adta ki, mikor kihozta a Fulci filmjeit. A New York Ripper és a House by the Cemetery nagyon kellene, az istenkirály Psyché-t, a Don t torture a duckling-ot és a Lizard in a woman s skin-t már meg sem merem említeni :)
Az én kedvenc gialloim Argento giallok: a Profondo Rosso / Deep red és a Bird with a chrystal plummage. Meg a Tenebre, bár az nem tudom giallo-e vagy már kicsit több.
0
2013. október 1., kedd 22:40
Nekem a bay of Blood nem nagyon tetszett. Imádom a giallo-t amúgy, de valahogy ez nem talált be. Nekem az egyik nagyon nagy kedvencem a Torso, biztosan láttad azt is. Ezen kívül is van pár nagy kedvenc giallo-m, főleg azok, amelykben Edwige Fenech a főszereplő, annak a nőnak iszonyatos kisugárzása van.
Amúgy meg számomra az "istenkirály" film ebben a kategóriában a New York Ripper Fulci-tól. Szívesen beszélgetek amúgy erről, mert nagyon nagy giallo rajongó vagyok, akár ajánlás-viszontajánlás szinten is! :)
0
2013. október 1., kedd 21:14
Két friss hír a horror világából:

Folytatása jelent meg a Fright Night 2011-es remake-nek.
Egyenese DVD-re és BD-re gyártott hulladéknak néz ki.
Gondolom a sikert meg kellett valahogyan lovagolni.Nem néz ki túl jól sajnos.

http://www.youtube.com/watch?v=XTfGh05MWqM

Crystal Lake Memories "Friday the 13th" címmel újabb dokumentumfilm jelent meg az azonos című könyv alapján.Sajnos nem adták ki magyarul,pedig megvettem volna.

Én utoljára a "His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th" című 2009-es alkotást láttam ami nagyon tetszett.Rengeteg szereplő megszólal akik részt vettek anno valamelyik részben.Nosztalgia a köbön. :)
0
2013. szeptember 30., hétfő 22:17
Nem bírtam ki addig és megnéztem én is.
Atyaég!Mekkora hangulata volt már!
"Back to the oldschool" érzésem volt végig.
Ennyit számít ha a karakter atyja és a korábbi részek írója ragadja magához a rendezést.
Nem spoilerezek csak annyit,hogy a vége nem semmi lett,a stáblista utáni jelenet meg.... WTF!

Ne nagyon nézzetek utána a filmnek,úgy lesz teljes az élmény!
0
2013. szeptember 30., hétfő 16:14
Konkrétan a legjobb (szerintem), bár az A Bay of Blood is megér egy misét.
0
2013. szeptember 30., hétfő 16:06
MARIO BAVA FILLM LESZ A DUNÁN!!!!
Blood and Black Lace címen is ismert. Giallo alapmű. Bár megjelenne DVD-n...

http://www.dunatv.hu/print/musor/musorajanlo/filmek/hat_no_es_a_gyilkos.html
0
2013. szeptember 30., hétfő 12:10
Antiviral
0
2013. szeptember 30., hétfő 12:05
Próbáld meg ezeket:
The Last Will and Testament of Rosalind Leigh
http://www.imdb.com/title/tt2332831/reference

Fairytale
KÜLSŐ LINK
0
2013. szeptember 30., hétfő 10:34
Srácok, valami új néznivalót nem tudtok ajánlani? :)
0
2013. szeptember 29., vasárnap 15:04
Eredeti nyelven lesz, magyar felirattal. :)
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:54
Én imádom a horrort, ráadásul ha csak asylum-féle végtermékek lennének a kínálatban, meg is érteném a "felháborodásodat", de azért akadnak itt bőven jobbféle filmek is. Ráadásul nem is csak horrorok. Na meg annak is meg van a hangulata, ha pár korsó sör után haverokkal beülsz valami B-kategóriás trash horrorra (lásd Emborg :D ), és szarrá röhögitek magatokat. Olyan bájosan idézi meg a 80-as éveket, hogy már a traileren elérzékenyültem.

Amúgy nálam bevett szokás Halloweenkor, hogy délelőtt töklámpásokat faragunk, délután meg asszonnyal halloweeni sütiket sütünk. Kurva jó kis feelingje van az egésznek. :)

Amúgy én voltam a tavalyi HNF-en is, és azért elég nagy a kínálat, hogy tényleg olyan filmre ülj be, ami érdekel. Volt ott is B-kategóriás agyzsibbasztó baromság (The 25th Reich), de volt elvontabb, mélyebb film is (LOVE), voltak remek horror vígjátékok (Juan, Vigyázat, vérfarkas!), és voltak kifejezetten igényes, remek alkotások is (The Divide).
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:43
Ezzel egyetértek, de az idecitálását valamennyire csúsztatásnak tartom, mivel a horrorfilmeknek csak bizonyos része készül "erkölcsi tanulság" közvetítésének céljából. Érdekes, hogy ilyen szempontból a Fűrész-sorozat rendelkezik leginkább mondanivalóval, (hozzáteszem, hogy azonosulásról azért nincs szó) miközben talán a valaha forgatott legdurvább jelenetek sorakoznak benne. Emiatt ezeket a filmeket sokkal többre tartom, mint az öncélú csonkolós-belezősöket.
most posts by TM
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:15
Emiatt ne aggódj, nem vettem teljesen komolyan, csak néha szeretek ilyen dolgokról vitázni.
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:13
Szerintem az általánosítás káros. Nézd meg, hogy a héten mennyit jártam erre, mondjuk tegnap hány hozzászólást írtam az "egész napos ittlétem alatt".
Egy kacsintós és duplaszmájlis hozzászólást azért ne vegyél komolyan, csak tréfa volt.
No, de maradjunk annyiban, hogy kellemes Halloweent!
most posts by TM
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:12
Talán mert tetszik. Mint akár egy bármilyen másik film(akció, mese, sci-fi, romantikus, igen ilyet is nézek :) )
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:10
Egy kis adalék: http://www.kiskegyed.hu/baba-mama/baba-mama/nem-artalmasak-a-remmesek-107764
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:09
Akkor meg minek? Ha én literszámra innám a pálinkát, és nem lenne rám semmilyen hatással, sajnálnám a belefeccelt időt, inkább fordítanék figyelmet olyasmire, ami megpendít bennem valamit.
Horrorra visszatérve a Paranormal Activity-t például balatoni nyaraláskor néztem éjszaka közepén nyitott ablaknál, s utána a sündisznó és a vakond szöszölésétől is frászt kaptam. :) A kör utáni telefoncsörgésekről szintén tudnék mesélni, s ez valahol jópofa is, de érzem, hogy ugyanakkor meg nem jó. Alkalmanként elmegy, max.
most posts by TM
0
2013. szeptember 29., vasárnap 14:04
És az nem káros, hogy minden idődet a neten töltöd? :) Most is beírtam ide a véleményemet a véleményedről, és nem telt el néhány perc és hopp máris jött a válasz. :D
0