Keresés

Horror

2013. szeptember 29., vasárnap 14:00
Tudtam, hogy nem fogsz kihagyni egy ehhez hasonló beszólást. :)
0
2013. szeptember 29., vasárnap 13:59
Akkor lehet, hogy most még ,,betegebnek" fogsz tartani, de én nem igazán érzek borzongást a horrorfilmek alatt, mondhatni immunis vagyok rájuk. :) Félelem nélkül megnézek este/egyedül olyan filmeket, amelyeket néhány ismerős még nappal, baráti társaságban sem mer, és gond nélkül sétálgatok utána a sötét lakásban. :)
0
2013. szeptember 29., vasárnap 13:57
Látod? Már tele vagy negatív energiával. ;-))
most posts by TM
0
2013. szeptember 29., vasárnap 13:56
És miből vontad le, hogy én nem olvastam utána, nem néztem utána, nem néztem róla műsort, stb? Elárulom, hogy már a könyökömön jön ki, és hülyeségnek tartom az egészet, le is írtam, hogy miért.
0
2013. szeptember 29., vasárnap 13:52
Ez nem azt jelenti, hogy nem nézek/nem néztem soha ilyen filmet, de ahogy öregszem, annál kevésbé érzek késztetést a borzongás ilyen módon való előidézéséhez. Nagyjából ennyi. Remélem, hogy elfér a hozzászólásom a többi mellett.
most posts by TM
0
2013. szeptember 29., vasárnap 13:47
Nézd, én ha valamihez nem értek, nem olvastam utána, nem hallottam felőle semmit, nem gondolok bele jobban, arra nem mondom rá, hogy hülyeség. Lehetne itt fejtegetni a negatív energiák termelődését, a félelem, a rettegés, az ijedtség lélekre való kihatását, ami épp elég stresszes akkor, amikor egy élethelyzetben éri utol az egyént, nem szerencsés ráerősíteni még mesterségesen is, de tulajdonképpen ez csak egy vélemény, anélkül, hogy bárkire bármit ráerőltetni, bárkiről bármit leerőltetni akarna.
most posts by TM
0
2013. szeptember 29., vasárnap 13:39
,,Horrort nézni eleve káros" <- ezzel nem értek egyet, hülyeség, ugyanúgy mint akár a pc játékok esetében, hogy "káros a gyerekre", max az agyilag retardáltakra, akik amúgy is bármitől bekattanhatnak.

,,Ekkora dózisban főleg" <- ugyancsak hülyeség

,,llyen "minőségi" aszilumszarokkal elárasztva meg aztán végképp legalja." <- a felsorolt filmekből és se kérnék az biztos
0
2013. szeptember 29., vasárnap 13:13
A kezdeményezés mindenképpen dicséretes. Ráadásul van itt egy-két nézhető mozi is, úgy mint Halo4, A Vég, Európa-rejtély, Emborg (ami egyenesen marha szórakoztató)... Az Asylum filmek közül szerintem a Zombi Apokalipszis vállalható. Az Utazás a nácik központja felé pedig akkora adag fos, hogy csak úgy füstöl, de a filmvégi főgonosz olyan szinten trash, hogy öröm nézni. Szarabbul is lehet ütni a Halloweent, mint megnézni egyet-kettőt ebből a kínálatból.
0
2013. szeptember 29., vasárnap 12:14
Horrort nézni eleve káros, ekkora dózisban főleg, ilyen "minőségi" aszilumszarokkal elárasztva meg aztán végképp legalja.
most posts by TM
0
2013. szeptember 29., vasárnap 1:26
Engem őszintén szólva nem érdekel, már az hatalmas piros pont, hogy Carpenter klasszikusát óriás vásznon láthatom, moziban. :)
0
2013. szeptember 29., vasárnap 1:18
Azért arra kíváncsi lennék(bár van egy sejtésem), hogy a Dolog című filmet angolul vagy magyarul akarják vetíteni? Mert utóbbiban nincs értelme, csak pénz és időpocsékolás.
0
2013. szeptember 28., szombat 23:06
http://hnf.cc/

Halloween Night Fest Round 2
0
2013. szeptember 27., péntek 22:49
Dvdextra írta az egyik cikkében, én is meglepődtem, hogy bevállalják idehaza. Amúgy egész jó kis horror lett, bár a BD vásárláson azért meg elgondolkozok....
0
2013. szeptember 27., péntek 15:14
Kösz :) Nem is tudtam, hogy nálunk is kijön :)
0
2013. szeptember 27., péntek 14:34
Október 24.-én jön DVD-n és BD-n is. Úgyhogy nem sokat kell rá várnod.
0
2013. szeptember 27., péntek 14:05
Curse of Chucky

Chucky visszakapta a méltóságát és végre újra igazi horror karakterré válhatott.
Az új rész egy teljesen önálló történet, nem viszi tovább a Chucky menyasszonya és a Chucky ivadéka szórakoztató, de már nem igazán horror hangulatát. Ez a rész talán a legjobb folytatás, ami méltán nevezhető folytatásnak, az első rész ismeretében. Míg a Gyermekjáték 2-3 próbálta az elsőt másolni, a 4-5 pedig teljesen eltért, addig ez visszatért a gyökerekhez és Chucky ismét félelmetes és kihasználja a modern kor adta lehetőségeket.
Kifejezetten ajánlatos darab, ha választhatnék, mely Chucky filmeket venném meg, akkor az elsőt mondanám (ami nem kapható nálunk) és ezt (amiről nem tudom, hogy kapható lesz-e).
Nézzétek!
0
2013. szeptember 27., péntek 13:57
Én támogatnám. A magyar DVD kiadás hajnalán sem nagyon volt szinkron a lemezeken, és... Hát mondjuk nem vették olyan sokan, de csak mert drága volt. :)
Vajon kísérleti alapon nem érné meg piacra dobni nálunk feliratos horrorokat? Vagy már voltak ilyen kísérletek? Én tuti megvenném egyből, nem várnék az akcióra. Ha más nem, eladnám az egyik vesém a fekete piacon. :D
0
2013. szeptember 26., csütörtök 13:54
De finn szinkron nem nagyon - ők is egy olyan ország, ahol simán jó  a közönségnek az eredeti hang+felirat kombó.

Ha mi is ilyenek lennénk és nem kellene minden filmet szinkronizáltan külön nekünk megjelentetni, vélhetően a mi feliratainkat is rápakolhatnák egy nemzetközi lemezre, oszt jó napot!
0
2013. szeptember 26., csütörtök 13:49
Disznóság! Bezzeg finn felirat tök sok filmre kerül... :(
0
2013. szeptember 26., csütörtök 2:32
Nem kérdezel hülyeséget, de kérdésedre nem igazán lehet válaszolni. Elvileg igen, de még így is meglehetősen ritka.
0
2013. szeptember 26., csütörtök 0:25
Ha hülyeséget kérdezek, nézzétek el nekem: Blu-ray ügyben teljesen laikus vagyok: külföldi blu-ray-en nagyobb valószínűséggel/gyakorisággal található magyar felirat, mint DVD-ken? Ha igen, komolyan el fogok gondolkozni, ha nem is a váltáson, de a gyűjteményem vegyítésén.
0
2013. szeptember 25., szerda 22:02
Szerintem a Hullajóról lemondhatunk (egy esetleges Bad Taste-ről nem is beszélve), ahogy a 30 nap-ról is. A From Beyond külföldi BD, de még a DVD is roskadozik az extráktól, félek ez sem ér el hozzánk.
0
2013. szeptember 25., szerda 10:22
Valami jó kis  80-as évekbeli horror nem várható nálunk a jövőben? Annak idején volt szó a Hullajóról, a 30 nap sötétségről (első rész) és a From Beyondról is. Tudom, hogy ezek a projektek akkoriban meghiúsultak, de kibékülök azzal is, ha mást hoznak abból az időből. :(
0
2013. szeptember 2., hétfő 12:03
Valamit valamiért. Olyan kevés horrort adnak manapság mozikban, ki kell használni az ilyen alkalmakat. A Purge-öt is moziban nézném, ha nem láttam már volna azelőtt, hogy megtudtam, lesz hazai bemutató.
0
2013. szeptember 2., hétfő 11:55
A hazai bemutató jó, de mivel szinkronos lesz (horrort szinkronnal? :S), így azt kihagyom, és várok még egy hónapot a DVD-megjelenésig.
0