Van egy gondom. Elbizonytalanodtam, hogy vajon nem hamis-e az egyik DVD-m. Évekkel ezelőtt beszereztem a Kedvencek temetője 2-t, német kiadásban, nem rég pedig hozzájutottam a magyarhoz. A gond az, hogy a magyar kiadás korongján durvább a szitálás, a 18-as embléma pl. kidomborodik kissé... Lehetséges, hogy egy hamisítvánnyal van dolgom? Akinek megvan a magyar kiadás, nézzen már rá a kedvemért! :)
0
2013. április 5., péntek 11:43
7721
Epertorta ízű görög joghurtot akartam venni, az újság szerint most éppen akciós több helyen is, de az összes boltból elfogyott a környékünkön.
:D
0
2013. április 2., kedd 23:55
52685
Máig halogatott, de lassan tovább nem odázható szinkronos Paramount-újrák beszerzéséhez kérek segítséget azoktól, akiknek van teljes listájuk az eddig kiadott filmekről. (Ez az a sorozat, amibe a Beverly Hills-i zsaru, a Csupasz pisztoly stb. tartozik.) Előre is köszi! :)
most posts by TM
0
2008. február 4., hétfő 10:50
3
Köszi a tippet, írtam a cégnek.
0
2008. február 4., hétfő 10:50
3
Köszi a tippet, írtam a cégnek.
0
2008. február 4., hétfő 10:36
9368
Ja és ez vonatkozik minden üzletre: mindenhol kötelesek cserélni a hibás terméket.
0
2008. február 4., hétfő 10:35
9368
Ha az Xpress-nél vásároltad, kicserélik - az Uniós törvények lehetővé teszik a reklamáció lehetőségét. Legközelebb a kérdések topikba írd a problémádat.
0
2008. február 4., hétfő 10:33
3
Van egy problémám: karira vettem a Poirot teljes tiz évadot. Az egyik évadban nincs benne egy film ami a listán van, helyette kettő ugyanolyan van. igy nem sokat ér az egész. Mi a teendő? A kiadót kéne elérni, de a DVD-n lévő telcsiszám ki van kapcsolva.