Nem tetszett a ZOOlander te lengyel uborkaorrú pöcsmackó!!!! Főleg nem azért, mert abba a filmbe annyi poén van, mint a te Corvin-ban tanult idióta humorodban!! :-))))))
0
2003. január 8., szerda 23:40
644
Az év legjobbjai :
A Gyűrűk Ura : A Gyűrű Szövetsége Amélie Csodálatos Élete Pánikszoba Intimitás Ütközéspont Különvélemény A Klónok Támadása Jégkorszak
A csalódások:
MIIB Vörös Sárkány
Sok rossz filmet kihagyhattam a mozikban...
0
2003. január 8., szerda 23:34
644
Zoolander nem tetszett neked te Trombitafejű Beric?
0
2003. január 7., kedd 18:35
128
Nekem csak ennyi (de amúgy elég jó az ízlésetek):
1.Lord of the Rings:The Fellowship of the rings 2.Mullholland Drive 3.Minority Report 4.Ocean's Eleven 5.Traffic és bocs, de én szétröhögtem magam rajta (nagyon jó szinkron): Asterix és Obelix:Kleopátra küldetés
Hát várni meg sok mindent várok, de eléggé csalódott vagyok néha!
0
2003. január 6., hétfő 20:16
14
2002 legjobb filmjei, amikre vissza tudok emlékezni (hiába már öregszem):
Harry Potter and The Chamber of Secrets
Na jó, ez csak vicc volt.
LOTR FOTR+TTT Training Day Minority Report K-Pax 51st State Road to Perdition
A könyedebbek, de kifejeztetten szórakoztatóak: Bend it like Beckham My Big Fat Greek Wedding
Mivel a gyerek sem halt ki belőlem még teljesen, be kell vallanom, hogy én egy-két animációs filmet is bírtam pl. Ice Age. Ezzel szemben a The Simpsons és a Futurama is kifulladt mára.
Kellemes meglepetés a 24 című sorozat, megfelelően friss, pörgős darab.
Csalódás volt számomra James Bond, Pókica is gyengus lett (elég uncsi). Sokan odavannak érte, de szerintem az egyik legunalmasabb természetfilm a Vándormadarak. Gyönyörű, de totál lassú és a zenéje is borzalmas. Az Episode II is szép, meg jó, meg minden, de nincs benne tűz.
Hirtelen most ennyi.
0
2003. január 6., hétfő 18:58
17243
nekem már a tréler is marha gyanúsnak tűnik...
0
2003. január 6., hétfő 17:31
634
én is... aztán úgy kellett a szememet kitámaszatni, hogy ne aludjak be rajta...
0
2003. január 6., hétfő 17:12
417
pedig a trailere alapján valami istenkirály vérkúl eksönmúvira számítottam
0
2003. január 6., hétfő 14:23
634
equilibrilumot annyira nem várd... részemről nagy csalódás.
0
2003. január 6., hétfő 3:10
417
Nem is emlékszem milyen filmeket láttam 2002-ben, de hogy ezek tetszettek az biztos: Igaz top 20, tízbe nem tudnám belezsúfolni---
Battle Royale Ringu Spirited Away Ghost In The Shell Shaolin Soccer Minority Report Evil Dead Trilógia (hosszú idő után most néztem csak újra) K-Pax A Gyűrű szövetsége Die Another Day Chamber of secrets Dog Soldiers 51st State (formula 51) Spider-man EpIIsode Insomnia Bourne rejtély Training Day Mulholland Drive Vanilla Sky
Amik nem tetszettek: Men In Black2 Freddy Got fingered Joe Dirt Van Wilder Manitu bocskora Bad Company The Others Sex and the city (HBO-n eddig látott részek) The others Collateral Damage Signs Windtalkers De most nem sorolom végig inkább... Legyen elég annyi, hogy több olyan filmet láttam ami nem tetszett, mint ami tetszett.
Amit várok: Equilibrium (!!!!) The two towers (ezt már csak három napig) Matrix sequelek Terminator3 Kill Bill Catch Me if you can Bad Boys2 Gangs of new york Master & Comander stb...
0
2003. január 5., vasárnap 23:50
3945
Talán ezek a filmek tetszettek a legjobban:
Minority Report A Gyűrű Szövetsége Traffic Ütközéspont Training Day
És ezek:
Ocean's 11 Black Hawk Down From Hell A Kárhozat útja We were soldiers Signs Jégkorszak Szörny RT. Panic Room Jackass - The Movie Blade II
Miben csalódtam?
Attacks at the clones Spider-Man Die Another Day Showtime
Vannak filmek amiktől nem vártam, és nem is kaptam semmit. És vannak filmek, amit még nem sikerült megnéznem. Ezek most nem írnám le.
0
2002. december 31., kedd 1:30
17243
no, mégis csak beugrott pár változtatni való az elmúlt két hétben. sz'al most már a végleges lista 2oo2-re:
ARARÁT [ARARAT] CHIHIRO SZELLEMORSZÁGBAN [SEN TO CHIHIRO NO KAMIKAKUSI] DONNIE DARKO [DONNIE DARKO] AZ EMBER, AKI OTT SE VOLT [THE MAN WHO WASN'T THERE] A GYŰRŰK URA: A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE [THE LORD OF THE RINGS: THE FELLOWSHIP OF THE RINGS] A HARCOS [MUSA] A KÖR [RINGU] ÖRDÖGGERINC [EL ESPINAZIO DEL DIABLO] PÁNIKSZOBA [PANIC ROOM] VENDÉGEM: Q [VISITOR Q]
a legjobb tízből kiszorultak, ámde nagyon jók:
2oo9: ELVESZETT EMLÉKEK [2oo9: LOST MEMORIES] BATTLE ROYALE BÁBOK [DOLLS] CSAVARD BE, MINT BECKHAM! [BEND IT LIKE BECKHAM] DOG SOLDIERS GARÁZS ROCK [GARAGE DAYS] HALÁL A RINOCÉROSZRA! [DEATH TO SMOOCHY] HALJ MEG MÁSKOR [DAY ANOTHER DAY] AZ ÍGÉRET MEGSZÁLLOTTJA [THE PLEDGE] JASON X JOINT SECURITY AREA KIKÉPZÉS [TRAINING DAY] A KÖR 0: SZÜLETÉSNAP [RINGU 0: BAASUDEI] MÉRGES PÓKOK [EIGHT LEGGED FREAKS] OSMOSIS JONES PENGE 2. [BLADE 2.] SZELLEMVILÁG [GHOST WORLD] A SZENTJÁNOSBOGARAK SÍRJA [GRAVE OF THE FIREFLIES] A SZEM [THE EYE] TOTÁL KÁOSZ [BIG TROUBLE] VALAMI AMERIKA
a következő filmek pedig csalódást okoztak [ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek szar filmek, egyszerűen csak többet vártam tőlük]:
ATLANTISZ GYERMEKEI [HEARTS IN ATLANTIS] ÁLMATLANSÁG [INSOMNIA] ARANYSZERSZÁM [AUSTIN POWERS IN GOLDMEMBER] BALLISTIC: ECKS VS SEVER EGY CSODÁLATOS ELME [A BEAUTIFUL MIND] A FEGYVEREK SZAVA [WINDTALKERS] FELPÖRGETVE [DRIVEN] GÉPÁLLAT SC [MEAN MACHINE] HARRY POTTER ÉS A TITKOK KAMRÁJA [HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS] AZ IGAZSÁG NEVÉBEN [COLLATERAL DAMAGE] JELEK [SIGNS] A KÁRHOZAT ÚTJA [ROAD TO PERDITION] A KÍSÉRLET [DADS EXPERIMENT] A KLÓNOK TÁMADÁSA [ATTACK OF THE CLONES] A KÖR 2. [RINGU 2.] MEN IN BLACK 2. MY SASSY GIRL PÓK [SPIDER] PÓKEMBER [SPIDER-MAN] A SZÁLLÓ [HOTEL] SZEMTŐL TELIBE [FULL FRONTAL] SZÖRNYEK KERINGŐJE [MONSTER'S BALL] TRIPLA VAGY SEMMI [OCEAN'S 11] ÜVEGTIGRIS
0
2002. december 15., vasárnap 16:24
66
hmm ez most nekem ilyen hirtelen lista, biztos még majd jutnak eszembe dolgok...
best of 2002: --------------- Star Wars II - A Klónok Támadása Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége Különvélemény Jégkorszak
worst of 2002: --------------- Hídember Scooby Doo
0
2002. december 15., vasárnap 13:33
17243
gyors számvetés után állítottam össze ezt a listát: van itt 4 évvel ezelőtt készült film is, sz'al a gyártás éve igazándiból nem számít, a lényeg az, hogy idén láttam [agy maradhatott ki pl. az amélie, a traffic, a szexi dög vagy a korcs szerelmek]. több film talán sose jut el hivatalosan hozzánk, ezért hálával tartozom mind a titanic filmfesztnek, mind a nagybetüs Internetnek. ugyan még van vissza két hét az évből, de csodát már nem várok tőle.
ARARÁT [ARARAT] CHIHIRO SZELLEMORSZÁGBAN [SEN TO CHIHIRO NO KAMIKAKUSI] DONNIE DARKO [DONNIE DARKO] AZ EMBER, AKI OTT SE VOLT [THE MAN WHO WASN'T THERE] A GYŰRŰK URA: A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE [THE LORD OF THE RINGS: THE FELLOWSHIP OF THE RINGS] A HARCOS [MUSA] A KÖR [RINGU] ÖRDÖGGERINC [EL ESPINAZIO DEL DIABLO] PÁNIKSZOBA [PANIC ROOM] VENDÉGEM: Q [VISITOR Q]
a legjobb tízből kiszorultak, ámde nagyon jók:
BATTLE ROYALE BÁBOK [DOLLS] CSAVARD BE, MINT BECKHAM! [BEND IT LIKE BECKHAM] DOG SOLDIERS GARÁZS ROCK [GARAGE DAYS] HALÁL A RINOCÉROSZRA! [DEATH TO SMOOCHY] AZ ÍGÉRET MEGSZÁLLOTTJA [THE PLEDGE] JASON X JOINT SECURITY AREA KIKÉPZÉS [TRAINING DAY] A KÖR 0: SZÜLETÉSNAP [RINGU 0: BAASUDEI] MÉRGES PÓKOK [EIGHT LEGGED FREAKS] OSMOSIS JONES PENGE 2. [BLADE 2.] SZELLEMVILÁG [GHOST WORLD] A SZEM [THE EYE] TOTÁL KÁOSZ [BIG TROUBLE]
a következő filmek pedig csalódást okoztak [ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek szar filmek, egyszerűen csak többet vártam tőlük]:
ATLANTISZ GYERMEKEI [HEARTS IN ATLANTIS] ÁLMATLANSÁG [INSOMNIA] EGY CSODÁLATOS ELME [A BEAUTIFUL MIND] FELPÖRGETVE [DRIVEN] GÉPÁLLAT SC [MEAN MACHINE] AZ IGAZSÁG NEVÉBEN [COLLATERAL DAMAGE] JELEK [SIGNS] A KÁRHOZAT ÚTJA [ROAD TO PERDITION] A KÍSÉRLET [DADS EXPERIMENT] A KLÓNOK TÁMADÁSA [ATTACK OF THE CLONES] A KÖR 2. [RINGU 2.] MEN IN BLACK 2. MY SASSY GIRL PÓK [SPIDER] PÓKEMBER [SPIDER-MAN] A SZÁLLÓ [HOTEL] SZEMTŐL TELIBE [FULL FRONTAL] SZÖRNYEK KERINGŐJE [MONSTER'S BALL] TRIPLA VAGY SEMMI [OCEAN'S 11] ÜVEGTIGRIS