Keresés

Star Wars Episode I. DVD magyar szinkronnal???

2002. július 5., péntek 11:52
Kedves Xpress, részemről is ez lenne a cél.
0
2002. július 5., péntek 11:21
zsolti, RED5.
Légyszi béküljetek ki, és ne személyeskedjetek!
0
2002. július 5., péntek 11:10
Kedves Red5 "Barátom"!

"Gerinctelen" és "lapít" talán az, aki egyik fórumon elfogad egy bocsánatkérést, a másikon (gondolok itt a magánlevelezésembe írt leveleidre) primitív módon reagál rá.
Még egyszer, és utoljára elmondom Neked, sokszor olvasd el, és próbáld értelmezni: SZÁMOMRA AZ Xpress OLDALAIN OLVASOTT HOZZÁSZÓLÁSAID ALAPJÁN DERÜLT KI, MEKKORA EGY BUNKÓ VAGY! - és ezt a megállapítást azóta is csak megerősíted.
(Milyen érdekes, más személybe eddig még véletlenül sem kötöttem bele!)
Nyugodtan írogass továbbra is, nagyon szórakoztatóak anyázásaid!

zsolti

Ja, és a hangzatos Red5 név helyett legalább a keresztneved pötyögd már oda!
0
2002. július 4., csütörtök 13:37
Örülök, hogy mást keresel magadnak. A barátod nem vagyok. A bocsánatkérésed pedig elfogadtam :)
0
2002. július 4., csütörtök 11:55
Kedves Red5 Barátom!

Mióta lettél (már ha tegezhetlek) ilyen érzékeny lelkületű? Csak egy egyszerű tényt közöltem. Az Xpress oldalain olyan jól tudod osztogatni másoknak gúnyos megjegyzéseidet, nem gondoltam volna, hogy Téged  ennyire meg lehet bántani. Azt hittem, f@szább -no már megint én vagyok bunkó! - csávó vagy!

Egyébként a filmről is írtam, ha jól emlékszem, egy mondattal többet is, mint Rólad. Jól fejlett egód miatt gondolom azt nem olvastad.

Ezennel ünnepélyesen BOCSÁNATOT KÉREK TŐLED!

Remélem ez így megfelelő elégtétel, és nem fogsz párbajra hívni. Részemről ennyi.

Az Xpress-től is elnézést kérek, hiszen ez tényleg nem ide való, megértem és elfogadom, ha leveszitek az oldalról!
0
2002. július 3., szerda 22:28
zsolti: az a helyzet hogy fogalmam sincs ki vagy , nem is érdekel, és legfőképp azt nem értem mi értelme belém kötnöd? Ismersz, valami okod van rá? Vagy itt vezeted le magad? Keress más embert és szóljon ez a hely arról amiről kell: filmekről...
0
2002. július 3., szerda 19:33
Csak a bunkok bunkozzak le egymast.
0
2002. július 3., szerda 13:34
Uraim,
Ha nem is ilyen szélsőségesen, de magaménak érzem INFORMER és Zsozé véleményét. Valóban csak (baljós) árnyéka a film a 4., 5., 6. résznek. Technikailag briliáns kivitelezés, de a történetben már nincs meg az a megmagyarázhatatlan ÉRZÉS, ami naggyá tette a már említett epizódokat.

Red5: hozzászólásaidból itt-ott már kiderült, mekkora egy bunkó vagy. Hát most sem hazudtoltad meg magad...
0
2002. július 3., szerda 12:16
Tisztelt Xpress!

Nem tudom, hogy ezt a mostani SWI DVD árat hogy hoztátok össze, de mindenesetre kösz,
nekem ennyit használtan is megért volna

Üdv Péter
0
2001. december 10., hétfő 19:21
Milyen jó hogy alig vagytok a véleményetekkel..
0
2001. december 10., hétfő 15:14
Én egyetértek Zsozéval mert ez az előző három rész megcsúfolása.
0
2001. december 3., hétfő 19:21
Tiszta értelem volt amit beírtál! mást nem mondott? Pl: Nézd apa az agyaras bácsiból szeletelt sonka lett! :-) vagyhogy: Apa! A királynéni rosszul van hogy ilyen fal fehér? valami ilyesmiket?
0
2001. november 30., péntek 20:59
Aha....ez értelmes volt.
0
2001. november 28., szerda 12:45
Sziasztok !

Apu ! Az a nagyfülű az csak oda van rajzolva ugye ? Kérdezte a 6 éves lányom. A 4,5,6 részeknél ilyen kérdés nem merült fel.

No, csak ennyit Episode I. -ről.
0
2001. november 16., péntek 15:04
Azt elflejtettem odaírni, hogy ez az ÉN véleményem. Sok emberrel találkoztam eddig az életben, de furcsa módon egy olyan emberrel sem , aki egy jó szót mondott volna filmről. Aki nincs benne ebben az álomvilágban ahol tik éltek, laktok az való igaz soha nem érti meg majd ezt a hihetetlen filmet, világot. De mint film akkor sincs benne semmi újszrű. Ez a film ma már nem állta volna meg a helyét, ha nincs az előző három rész.  És ahogy látom beletapostam a lelketekbe, szivetekbe úgy hogy inkább békén hagyom ezt a két órás mesefilmet.
0
2001. november 15., csütörtök 22:26
Zsozé: ahhoz képest, hogy hidegen hagy elég csúnya dolgokat kívántál szegénynek.
Magoo: Lehet, hogy sokan csókolták meg a talajt mikor bementek a moziba, de az is biztos, hogy sokan leköpték mikor kijöttek. Ez úgy emlékszem nincs rajta az extra lemezen.
0
2001. november 15., csütörtök 22:09
Sőt Zsozé neked vmi gond is lehet benn a fejedben, hogy ennyi faszságot összeírsz...Ki akarja meggyőzni a magadfajta lelkileg sivár embert az SW-ről?? Senki. JA! És ne drukkolj hogy nem érnek ide az SW lemezek, mert már rég itt vannak.. ÉN most is nézem őket! Qrva jó! :))
0
2001. november 15., csütörtök 19:29
Hát igen..az biztos van neki. Vagy menj Zsozé és élvezz el a F&F-ra !!
0
2001. november 14., szerda 19:35
Zsozéka ne durvuljál. Ne rombold le annak az embernek az álomvilágát akik ebben az ILLUZIOS világban élnek. Ya és hogyha azt akarod látni hogy hányan imádják a filmet, akkor nézd meg valakinél az EXTRA lemezen a premier vetíítést. Ott hány ember van? mit gondolsz? És hányan csókolták meg a talajt amikor beértek a moziba? CSak nézd meg. De azért ne szód le ennyire. Valahol neked is kell legyen egy kisseb zavarod ha ennyire leszólod a filmet.
0
2001. november 14., szerda 13:42
... és ez nem is film csak annak csúfolják!
0
2001. november 14., szerda 13:40
100 emberből esetleg kettő mondja, hogy én inkább felitrattal nézem. Én nem az a eggyik vagyok a kettőből. Nekem mindegy, hogy milyen a szinkron csak 5.1-es legyen és kész. Ez a Szar Vas meg teljesen hidegen hagy. Remélem lezuhan a repülő amin ide szállítják (eggyel több vagy kevesebb nem mindegy) vagy felfordul a kamion vagy kigyullad a raktár ahol tárolják, de lehetnek még hibásak a lemezek, mindegy szar, Szar Vas. Egy ujítás van a filmben sőt nem is a filmben...digitálisan felj... ahh. Ez a film lehetne politikai szatíra vígjaték gagyi mami. A kis kultusz rémálom. Kinek ez a film? Kisgyereknek? Politiakai baromságot nem is érti (még én sem!) Felnőtteknek? Mesefilmet nézzen? A fekete csuklyás indián megküzd a versenykocsira festett kurvával?! Hát ezt halál komolyan kell venni az tuti! Ezen csak nevetni lehet (vagy csak én nevetek?)
Ja, és nekem ne magyarázzatok meg érveljetek, hogy miért jó ez a film, mert nem tudom és nem is  akarom megérteni ezt a furcsa rajongó tábort.
0
2001. november 13., kedd 13:13
Én csak örülök hogy nem került rá magyar szinkron. Még olcsóbb is lett.
0
2001. október 1., hétfő 23:41
Szerintetek előrébb fogják még hozni a megjelenése a filmnek??? Én még reménykedek hogy nem kell addig várni!
0
2001. szeptember 30., vasárnap 11:41
Ez mind igaz. Két dolgot viszont még elmondanék. Az egyik fontos dolog az angol nyelv szeretete. Ha valaki nem szereti, megértem, hogy inkább a szinkronizált verziót preferálja. A francia filmekkel általában és is így vagyok. A másik dolog: egy kis angol nyelvtudás. Én is valamennyire beszélek angolul, de annyira nem, hogy megértsek egy egész filmet. Így viszont a felirat mellett azért értem, hogy ha egészen mást mondanak, mint amit aláírnak. A szinkronnál ugye ez lehetetelen. Kedvenc példám erre az Indy 3-ban a "junior" megszólítás amit magyarul "fiatalúr"-nak fordítottak. Ez egyrészt egészen mást jelent, másrészt érthetetlenné teszi a film egyik poénját, nevezetesen: "miért hívod őt fiatalúrnak? Azért mert ő a fiatalabbik Henry Jones!" Ez egyrészt így sánta másrészt pedig értelmetlen is. Ha mondjuk ezt így feliratozzák akkor nincs semmi baj mivel hallom, hogy azt mondja "junior" ergo tudom miről van szó!
0
2001. szeptember 30., vasárnap 8:36
azért az amcsi filmek is rendesen megmunkálódnak még a hosszúkás, szőrös mikrofon és a filmrevitel között - csak hát az amerikaiak ebben [is] sokkal profibbak.

a majmok bolygója kiábrándító volt - mint ahogy a film is. remélem, az a.i.-t meghagyják feliratosnak - már előre félek egy nyálas gyerekhangtól ostmentnek.... egyébként simon, dörner az egyik legjobb szinkronját csinálta a rettenthetetlen mel gibsonának. persze, az eredeti sokkal jobb, de érezhető, hogy gyuri apait-anyait beleadott a szabasááááááágba. :] jobb lett volna tán sörös sándor? :]
0