Keresés

Mad Mission ?

2003. január 9., csütörtök 12:23
hat figy, ha megveszem, akkor mar rippelem is :) Vagy ez mashogy mukodik? :)) Mindenesetre nana hogy lerippelem ha megveszem, hat latom, hogy sokan nem emlekszenek a filmre, vagy nem is talalkoztak vele anno. Bun. :)
0
2003. január 9., csütörtök 1:09
Draven
vedd +, rippeld le és az első 3-at osztd + velünk  ;))
0
2003. január 9., csütörtök 0:51
en is igy vagyok vele...ja 4ik resz mar gyengusz volt, az otodik meg mar egyenesen halal...de az elso ketto az isten...Most a napokban rakerestem, es akkor meglattam amazon-on ezt a dvd boxot...haaat..elgondolkodtato szamomra :) Foleg azert mert nekem az elso resz VHS-en angolul volt/van meg es nagyon kiraly... a masodik resz meg nemetul de az is isten :) Kodyjack legnagyobb kiraly
0
2003. január 9., csütörtök 0:15
Gyerekkorom kedvenc filmjei voltak. Én csak az 4 részt láttam, de mindegyiket élveztem, bár a 4. kicsit lapos. A 3. részben van Peter Graves, a Mission:Impossible főszereplője, a 4-ben pedig a Gestapo tiszt a Frigyládából. Most, hogy előhoztátok ezt a sorozatot, hirtelen én is megnézném, már vagy 8 éve nem láttam. Egyébként a főszereplő hasonlit Jackie Chan-ra, de nem ő az.
0
2003. január 9., csütörtök 0:12
Teljesen rosszu mert Mad Mission volt a cime, es Jackie Chan nem szerepelt egyik reszben sem, ellenben a Samuel Hui nevezetu figura mindegyikben, aki neha-neha hasonlit Jackie-re, ha jol van beallitva a kamera :)
0
2003. január 8., szerda 20:51
Rosszul.
0
2003. január 8., szerda 20:15
Ha jól emlékezem akkor: Inpossible mission volt a pontos cime és Chakie Chan volt az egyik főszereplő.
0
2003. január 7., kedd 16:17
JAJ igen a telefon a taviranyitos kocsin!! Mekkora kiralysag! :)) Hanyszor probaltam meg olyat fabrikalni magamnak :)
0
2003. január 7., kedd 14:14
az eggyik legkedvesebb filmem még rápofázással volt meg nagyon baró volt annak ideén .Láttam vagy 100xor az összeset csak az 5öt nem mert az nem jött be szinkronban m.o.ra és már nem tudtam megszerezni nekem az elsőben tetszett
amikor a telefon a távirányítos kis kocsin volt én is akartam olyat volt is olyan kocsim:)) szóval gyerekkorom eggyik leggjobbja volt csak ennyi:))))))
0
2003. január 7., kedd 14:00
A kopasszal es a csajjal, aki a kopasznak a felesege is lesz....A kodyjack nev biztos mond valamit :)
0
2003. január 7., kedd 13:58
Volt egy otodik resz is egyebkent, csak az mar tenyleg extra-extra b kategoria :)
A robotok a masodik reszben voltak, meg a motor is. Az elso resz kezdodott ugy hogy a csokker atlo egy huzalat a szemben levo epuletbe es atcsuszik hogy ellopja a gyemantokat, a vegen meg a "Mad Max" nevu Pontiac Firebird-os fogonoszt buntetik le felrobbanthato taviranyitos autokkal...na mind1, csak erdekelt hogy van-e rajtam kivul is olyan junkie aki ismeri, mert eddig barki kerdeztem hulyenek nezett :) Most viszont nagyon gondolkodom ennek a boxnak a megvetelen :)
0
2003. január 7., kedd 13:20
Mintha a srác tolvaj lenne és találkozik a dagival + a csajjal. És kis távirányítós kocsikkal nyomultak amik felrobbantak. Cool...
0
2003. január 7., kedd 9:18
Ez nem az, amikor baromi sok robot van benne, az egyiket egy tévé segítségével helyezi üzemen kívül, meg amikor motorral a vízbe esik, és a motor átalakul vízijárgánnyá????
0
2003. január 7., kedd 8:15
összesen 4 része van. persze, hogy gagyi, de így szerettük. a legjobb a második rész, de kötelező mind a négy epizód. uff, beszéltem.
0
2003. január 7., kedd 7:47
Ázsia válasza Bondra, sok autóval. Kb 4-6 része lehetett. 15 éve nagyon jó volt, ma valószínűleg gagyi lehet a sok műanyag autó...
0
2003. január 7., kedd 2:38
Sracok, mielott barmi fejtegetesbe belekezdenek....ismeritek ezt a filmet (filmsorozatot) ? -- http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00006JDRZ/ref=ase_imdb-adbox/102-8745034-0211321
0