Ilyen árral érdemes megvárni a magyar verziót, mert postaköltség miegymás, és a kinti ugyanitt van, vagy még kicsit több is, és akkor még ott a rizikó, hogy lenyúlják...
0
2003. január 21., kedd 14:00
Moderátor
7449
Az első szállítmány, amit a kiadó kap, fémdobozos lesz. Tehát aki előrendel rá, biztos, hogy a fémdobozosat kapja. Ha ez a keret elfogy, utána várhatóan már csak kartondobozos változatban lesz.
0
2003. január 21., kedd 13:52
53
Azért nyugtass meg: ha még ma megrendeltem a díszdobozt a fémdobozos változatot kapom?
0
2003. január 21., kedd 12:07
633
Köszönöm az infót, és most már csak abban reménykedem, hogy a tegnap leadott rendelésem után én ott leszek a "kiváltságosak" között...
0
2003. január 21., kedd 10:46
Moderátor
7449
Igen, korlátozott darabszámban - vagyis az első szállítmány - fémdobozos lesz.
0
2003. január 21., kedd 10:10
633
"Megkérdeztük a kiadót és úgy néz ki, hogy nálunk fémdobozos kiszerelésben lesz kapható a sorozat." Számomra az, hogy "úgy néz ki", még nem jelent teljes bizonyosságot, és a Warner Hungary-t ismerve semmi sem biztos... Már csak ezért sem, mert máshol (pl. Anglia, Hollandia, Franciaország) a papírtokos-díszdobozos változatot is árulják.
0
2003. január 21., kedd 0:10
4201
Az Xpress.hu és a Warner is már többször elmondta, hogy IGEN, fémdobozos lesz!
0
2003. január 20., hétfő 22:32
633
Az új itthoni árat elnézve ezúttal nem kell nekünk külföld...! Sőt, ha ez valóban a fémdobozos változat lesz, nálunk lesz a legolcsóbb egész Európában! Xpress: ugye fémdobozos lesz?
0
2003. január 11., szombat 15:07
12
Írtam az Ezynek ez volt a válasz:
I can confirm we should have more stock in the next few weeks, the distributor themselves are out of stock. We have the cardboard version, not the tin box.
Hope that helps
Tehát inkább megvárom a magyar kiadást fém dobozban.
KG ui: ha tényleg olcsóbb lesz az ára.:)
0
2003. január 10., péntek 11:23
Moderátor
7449
Megkérdeztük a kiadót és úgy néz ki, hogy nálunk fémdobozos kiszerelésben lesz kapható a sorozat.
0
2003. január 10., péntek 0:26
12
Üdv
Xpress nálatok a fémdobozos lesz kapható?
0
2003. január 9., csütörtök 23:47
1221
Mivel szerintem a többség ugyanúgy gondolkodik mint te, vagyis nem fog a vámmal nyüglődni, így nem hiszem, hogy rontottam volna az xpress üzletét. Ha mégis, akkor utólag is elnézést. Amúgy arra azért jó volt a téma felvetése, hogy kiderült, hogy talán nem is érdemes külföldről behozni, ha az xpress "jóslata" beigazolódik... Kíváncsian várom a fejleményeket.
0
2003. január 9., csütörtök 20:35
1447
ZS! Elég nagy pofátlanságra vall pont itt megnyitnod egy ilyen topicot az xpressen. Részemről megvárom a magyar kiadást. A vámmal nincs kedvem szarakodni.
0
2003. január 9., csütörtök 18:46
76
Nekem az amazon-ról van! Fémdoboz-6 lemez-magyar felirat : ára 16.000 körül volt!!
0
2003. január 9., csütörtök 16:57
1221
Kedves xpress, ez jó hír, s talán a végleges ár is az lesz!
0
2003. január 9., csütörtök 16:14
Moderátor
7449
Kedves Zs! Mint azt írtad is, az ár nem végleges. Annyira nem, hogy információink szerint a végleges ár várhatóan nagyon közel lesz, vagy teljesen megegyezik majd a külföldi árakkal, de hivatalos és végleges döntés tudtunkkal még nincs. Abban a pillanatban, hogy a Warner értesít minket a tényleges árról - reményeink szerint napokon belül - azonnal átírjuk mi is, és természetesen az alacsonyabb árra módosítjuk minden előrendelőnél a rendelést. Szóval nem érdemes az ár miatt külföldről rendelni - bár mindenkinek lelke rajta.
0
2003. január 9., csütörtök 15:50
1221
Mivel a díszdoboz itthoni (tudom, nem végleges) ára szerintem szemtelenül magas, a napokban nyomozásba kezdtem külföldi beszerzést illetően. Azt kiderítettem, hogy az európai verziókon (angol, francia) a német kivételével rajta van a magyar felirat, miként az ausztrálon is, csak az éppen az EzyDVD.com.au e-mail-ben kapott információi szerint nem R2-es... Amúgy az árak átszámítva 14,5-16e Ft körül mozognak, csak az a bökkenő, hogy általában a fémdobozos változatot már nem árulják. Helyette létezik pl. az angoloknál egy 6 lemezes papírdoboz, ill. a hollandoknál és a franciáknál egy, az extra lemezt nem tartalmazó 5 lemezes kiadvány is. Tudom, kicsit zűrzavaros a kép, ezért kérdezem én, hogy megvette már valaki ezt külfüldön? Hálás lennék személyes tapasztalatokért!