purple rain: nem csalódtam ;)
R2-D2: Persze, itthon alapból kb. úgyis az van, hogy nagyjából mindenki annyival megy, amennyivel akar, meg arra és ott, amerre és ahol akar... sajnos.
arzo: ez egyébként így van, kaotikus állapotok vannak ott, de érdekes módon amíg nem volt terelés, több baleset, vagy baleset közeli helyzet volt nap mint nap az érdi lehajtónál.
TM: persze, hogy a 130 az életszerű, de ahogy először írod is, ehhez a feloldó táblát általános feloldóra, vagy 80-as feloldóra kellett volna cserélni. A következő kereszteződéses szabály pedig autópályán is érvényben van, azaz a következő csomópont feloldja az addigi tiltásokat és korlátozásokat, tehát „csak” 7 km-t kell(ene) 80-al menni, nem 207-et. Szerintem amit írsz, hogy tábla nélkül is működik a feloldás az autópályán, az csak mozgó terelésnél vagy ideiglenes munkavégzés terelésénél érvényes, de fixen kiépített terelésnél nem. Amikor három teherautót kell kikerülni, mert mossák vagy javítják a korlátot, vagy vágják a bozótot, akkor utánuk nyilván vége a munkavégzésnek. De egy fix terelésnél nem dönthetsz, hogy akkor most vége, vagy nincs vége. Pl. lehet, hogy x m múlva van még valami, ami miatt fenntartják a korlátozásokat, de ezt előre nem láthatod.
P1eTr0: alapból a filmek miatt vagyunk ezen a fórumon, ezért nincs 4. lehetőség. :) Egyetértek a válaszoddal, én is így gondolom. Nyilván nem életszerű, de ha a szabályt nézzük, akkor ez a helyzet.
Az ellentmondást egyébként a Magyar Közút is mosolyogva fogadta és mondták, hogy a mérnökség felülvizsgálja és javítják. Kérdés, hogy ki reagál gyorsabban: a Magyar Közút a táblacserével, vagy a sebességmérő egységek… (bár talán ennyire mélyre még nem süllyedtünk)