Keresés

KÉRDÉSEK

2015. november 24., kedd 12:10
Kedves Xpress!

Újfent küldtem levelet.

Köszi!
0
2015. november 24., kedd 11:37
Köszönöm!
Ez nem éppen jó hír. Bár elnézve az utóbbi egy év Paramount megjelenéseket, nem éppen volt rózsás a felhozatal. Egészen pontosan két-három új filmmel jelentkeztek BD-n, ezek is az év első hónapjaiban kijöttek, azóta semmi. Reménykedjünk benne, hogy hamarosan megoldódnak a gyártási problémák.
0
2015. november 24., kedd 11:24
Nem tudom mennyire megbizhatók én a Voxtol megérdeztem hogy tudnak-e valamit a Paramaunt dvd/bdkröl,nekem azt irták hogy gyártási hiba miatt nem jelenek meg a kiadványok és sajnos a kiadó se tudja hogy mikor oldodik meg a helyzet.
0
2015. november 24., kedd 11:19
Igen a Bad Boys 2 nálam is a listán szerepel(ne). Bár ha a két rész egybe jelenne meg szinkronnal és az új transzferrel, vinnék mint a cukrot!
0
2015. november 24., kedd 11:09
Engem a Bad Boys 2 vagy a Drakula 4k-s BD kiadása érdekelne leginkább.
0
2015. november 24., kedd 10:49
Szerintem a válasz már nagyon sokunkat érdekelne, legfőképp a Terminátor és a Mission Impossible megjelenése lenne lassan időszerű.

0
2015. november 24., kedd 9:49
Tisztelt Xpress!

A SeIect-nek az idén lesznek még megjelenései?

Köszönöm!
0
2015. november 23., hétfő 22:12
az megtörtént :)

köszönöm
0
2015. november 23., hétfő 21:57
Várhatóan érkeznek még korlátozott példányszámban. Érdemes mihamarabb rendelést leadni rájuk.
0
2015. november 23., hétfő 20:21
Tisztelt Xpress!

Azután érdeklődnék hogy a Jurassic park 1-2. BD-kból lesz még mostanában?

köszönettel
0
2015. november 23., hétfő 10:28
Kedves Xpress!

Írtam üzenetet a felületen keresztül.

Köszi!
0
2015. november 20., péntek 22:12
Ez komoly, hogy az "Utolsó darabok akciója" keretében meghirdetett Blu-ray kiadványok többé egyáltalán nem lesznek kaphatóak, köztük néhány egészen új megjelenéssel? Némelyik soha nem is lett leárazva, és most elvileg az lenne az akció, hogy még egyáltalán kapni lehet...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. november 20., péntek 21:56
Kedves arzo!

Mi inkább derűs pénteken kívánunk mindenkinek akkorra is, futó akcióinkkal! :)
0
2015. november 20., péntek 16:46
Kedves Xpress, a futó akciók mellett nálatok is lesz jövő héten a Fekete péntek keretein belül további engedmény bizonyos filmekre?
0
2015. november 20., péntek 10:47
Szerintem értetted te is amit írtam.
Itt http://www.xpress.hu/xp/keres.asp
az egész évad megvehető 19,900.- Ft-ért, igaz díszdoboz nélkül.
Évek óta ennyi az ára.
Akik első körben vették egy üres helyes díszdobozzal, na ők 80 ezer forintot adtak érte, jó 10 évvel ezelőtt.
Nem akar elfogyni, pedig szerintem mostanában nem adnák ki újra, sok más sorozathoz hasonlóan.
Ilyen minőségben én még egyszer egy forintot sem adnék érte.
Kritikán aluli a képminősége, szar a képarány. Pedig én ezekre nem vagyok túlzottan háklis, de ez még az ingerküszöbömnél is kicsapta a biztosítékot.

Ha akarsz hozzá szép díszdobozt akkor próbálj valami ügyes kezű alternatív forrást találni rá. Régen itt is voltak ilyen fórumozók.

Ja, én még kifejezetten rühellem a digipackot ebben az esetben, mert gyerekeimnél ez a sorozat évek óta napi rutin és a tokokból már kinyitáskor szanaszét repülnek a lemezek az elkopott körmök miatt, nálam az ilyen sokat kézben forgatott filmeknél csak a műanyag tok jöhet szóba.
0
2015. november 20., péntek 5:55
Peldaul itt
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=2324&VID=R16106269263327605
0
2015. november 20., péntek 0:25
Az inkább 10 évadnak az ára.
0
2015. november 19., csütörtök 23:28
Ha adnál valami infót erről ,hogy 2000-ért a teljes évadot azt megköszönném !
Mert én 30ezer körül látom.....
0
2015. november 19., csütörtök 16:59
évek óta 2000-ért van mindenhol, szerintem még van egy pár raklap belőle.
Én a képarány és az igénytelen vhs szintet sem megközelítő dvd közelébe sem megyek a boltokban
0
2015. november 19., csütörtök 16:15
Várható valamikor a JÓBARÁTOKBÓL valami szép, külföldihez hasonló díszdobozos kiadás akár dvd-n is?
0
2015. november 17., kedd 17:26
Ez így van. Ha jól emlékszem, a néhai Lágymányosi híd pesti hídfőjénél a Lurdy felé volt egy ilyen 30-as tábla, sehol semmi munkavégzés, mert annak már rég vége volt, csak a traffi, ráadásul hetekig. Óriási felháborodás volt belőle - aminek persze semmi eredménye nem volt, mindenki fizetett.

Egyébként külföldi példát hoztak néhány hete, hogy az autópályákon a munkavégzéses sebességkorlátozásoknál irgalmatlan bevételekre lehet szert tenni a sebességméréssel. Két hete meg is született az itthoni együttműködés a rendőrség és a MK között, hogy már a munkaterületekre is beállhatnak mérni előjelző tábla nélkül. Az említett M7 szakaszon 60-as és 80-as táblák váltogatják egymást, de ha 100-nál lassabban mész, konkrétan veszélyben vagy! :)
0
2015. november 17., kedd 17:14
Ha annyi húszezresem lenne, ahány autóst megvágtak már útépítés vége, vagy annak befejezése után indokolatlanul otthagyott táblák miatt, akkor Csányi jelenthetne nekem. :)
most posts by TM
0
2015. november 17., kedd 17:06
purple rain: nem csalódtam ;)

R2-D2: Persze, itthon alapból kb. úgyis az van, hogy nagyjából mindenki annyival megy, amennyivel akar, meg arra és ott, amerre és ahol akar... sajnos.

arzo: ez egyébként így van, kaotikus állapotok vannak ott, de érdekes módon amíg nem volt terelés, több baleset, vagy baleset közeli helyzet volt nap mint nap az érdi lehajtónál.

TM: persze, hogy a 130 az életszerű, de ahogy először írod is, ehhez a feloldó táblát általános feloldóra, vagy 80-as feloldóra kellett volna cserélni. A következő kereszteződéses szabály pedig autópályán is érvényben van, azaz a következő csomópont feloldja az addigi tiltásokat és korlátozásokat, tehát „csak” 7 km-t kell(ene) 80-al menni, nem 207-et. Szerintem amit írsz, hogy tábla nélkül is működik a feloldás az autópályán, az csak mozgó terelésnél vagy ideiglenes munkavégzés terelésénél érvényes, de fixen kiépített terelésnél nem. Amikor három teherautót kell kikerülni, mert mossák vagy javítják a korlátot, vagy vágják a bozótot, akkor utánuk nyilván vége a munkavégzésnek. De egy fix terelésnél nem dönthetsz, hogy akkor most vége, vagy nincs vége. Pl. lehet, hogy x m múlva van még valami, ami miatt fenntartják a korlátozásokat, de ezt előre nem láthatod.

P1eTr0: alapból a filmek miatt vagyunk ezen a fórumon, ezért nincs 4. lehetőség. :) Egyetértek a válaszoddal, én is így gondolom. Nyilván nem életszerű, de ha a szabályt nézzük, akkor ez a helyzet.

Az ellentmondást egyébként a Magyar Közút is mosolyogva fogadta és mondták, hogy a mérnökség felülvizsgálja és javítják. Kérdés, hogy ki reagál gyorsabban: a Magyar Közút a táblacserével, vagy a sebességmérő egységek… (bár talán ennyire mélyre még nem süllyedtünk)
0
2015. november 17., kedd 15:29
Ha nincsen már terelés, megszűnt minden akadály, akkor az autópályán általánosan megengedett sebességgel lehet menni, ha van feketével áthúzott fehér korong ha nincs. Különben mehetne mindenki Letenyéig nyolcvannal. :)
most posts by TM
0
2015. november 17., kedd 14:13
:) Amennyivel akarsz.

A sebességkorlátozó táblák (mint a csekken a befizetési dátum) csak tájékoztató jellegűek.
0