Szerencse, hogy nem egyformák vagyunk - ebben az egyben egyetértek veled.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 19:29
8851
Jóindulatot feltételezve úgy gondolom, azért nem mentek elébe a dolgoknak, mivel ha korábban valóban volt ilyenre példa, arra számítottak, most is személyesen veszed át a kényes portékát. Azzal, hogy mégis GLS kiszállítást kérsz, nyilván csak most szembesülhettek, ezért előbb nem emlékeztethettek a személyes átvétel célszerűségére.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 10., kedd 19:20
16099
Én 220 km-re lakom, így a mai napon csak GLS-sel tudtam kérni a kiszállítását. Csak 7 napig teszik félre, így mire legközelebb mennék Pestre, addigra már törölve lesz. Nem volt más választásom. De sértetlenül ideért.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 10., kedd 19:20
642
Nem a hölgy közlésével volt számomra probléma, hanem az ügy menetével.
0
2015. november 10., kedd 19:19
642
Kis dolog tudom, így a másik oldalról nézve, de az ügy menete nem tetszett.
0
2015. november 10., kedd 19:18
642
Ok, az én problémám azzal van, hogy "Újfent" jeleztük... Nekem az újfent = most. Nem azzal van a gondom, hogy be kell menni és helyben lecsekkolni, hogy minden rendben van-e.
0
2015. november 10., kedd 19:15
642
Szerencsére nem egyformák vagyunk és máshogy kezelem az ügyeket mint Te. S ha Te ebben vérszomjat látsz, az a Te benyomásod.
0
2015. november 10., kedd 19:15
8851
Én is ezt az utat választanám, pláne egy ilyen terméknél... ha mondjuk 50 km-en belül laknék.
0
2015. november 10., kedd 19:12
8851
Pedig nekem úgy jön le, hogy itt van a kutya elásva. Hiszen te még mindig tényként kezeled, hogy "bocsi, de nem küldjük ki Neked a terméket", holott az Xpress azt írta alább, hogy "újfent jeleztük, hogy ezt most ne GLS-sel kérd, hanem személyes átvételre, ezzel előzve meg az óvatos bánásmódot igénylő Jurassic World szobros kiadvány felesleges utaztatgatását".
Tehát számomra ez csak javaslatnak tűnik, nem kötelezettségnek. Gondolom, kérheted a kiszállítást, de ha netán hibás lenne, már nem lesz csere, mivel mind elfogyott.
0
2015. november 10., kedd 19:11
13392
(Ha elfogadsz egy gyors zárójeles tanácsot, azt mondom, aludj egyet a dologra. Nekem az az érzésem, hogy a cég ezúttal a Te érdekeidet is maximálisan szem előtt tartva hívta fel a figyelmed arra, hogyan jártok mindketten a legjobban. Plusz csupán saját szoc.probléna, de egy ekkora áruértékű terméket én pl. csak személyes átvétellel hoznék el, utazási költségtől szinte teljesen függetlenül. Ha ilyen hosszú ideje tart a hűség, ez most tényleg nagyon pitiáner dolog ahhoz, hogy ezzel érjen véget. Persze ahogy gondolod, Te vagy a résztvevő, én csak a partvonalról dumálok.)
0
2015. november 10., kedd 19:10
3448
Szerintem nemrég engem is az említett xpresses hölgy hívott fel. Teljesen korrektül rendeztek egy problémát amit nem is lett volna kötelességük. Nem szokásom védeni senkit, de eddig nekem csak pozitív tapasztalatom volt. Mindezek mellett sajnálom az esetet.
0
2015. november 10., kedd 19:09
52685
Neked akartak jót és neked áll feljebb még azután is, hogy ezt teljesen kulturált hangnemben közlik veled. Megjegyzem, ha nekem ennyi gondom lett volna csomagokkal, már rég személyesen intézném a filmátvételt. Az meg egyenesen nonszensz, hogy az ilyen számomra különösen kényes dologra egy kolléganőt állítsak rá, hogy aztán a filmeket és - mint jelen esetben - a hozzájuk tartozó információt is csak másodkézből kapjam meg. Nyilván az Xpressnél van az ilyen esetekről feljegyzés, biztos nem most találták ki, hogy mit ajánlottak neked korábban. Az meg hogy "külön levelezés volt szükséges", nos épp ezt írtam előbb is, a probléma intézésének ez a módja, esetleg még a telefon. Az ilyen fórumra írt teátrális nyílt levelek csak a cirkuszhoz jók, a nép egy rétegének vérszomját kielégítheted vele, de a megoldás nem ez. Bár úgy érzem, hogy nem is akartál megoldást, csak drámát.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 19:07
642
Nem a hangnemmel van a bajom, hanem az ügy kezelésével. Nem figyelmeztettek, nem szóltak erről, hogy mi vár a jövőbeni rendeléseimnél és az utolsó pillanatban felhívnak, amikor már raktáron van a termék és kérem a feldolgozását, hogy bocsi, de nem küldjük ki Neked a terméket. Na ez nem tetszik nekem.
0
2015. november 10., kedd 19:03
8851
Nem lehet, hogy pusztán csak információ-torzulás áll a háttérben? Hiszen nem első kézből hallottad az Xpress.hu ajánlatát, hanem a kolléganődön keresztül.
Ha jól sejtem, én ugyanezzel az Xpress-es hölggyel beszéltem legutóbb, amikor olyan esetben kaptam cserét, amikor én magam nem is kértem azt. Nagyon kedves, vevőcentrikus hangnemet ütött meg, nem hinném, hogy a kolléganőddel ne így beszélt volna.
0
2015. november 10., kedd 18:54
642
Eddig én is ezt gondoltam, de ez most nálam kiverte a biztosítékot ....
0
2015. november 10., kedd 18:53
642
Elfogadom a véleményed, de az én vélemény az, hogy ha az Xpress erről tájékoztatott volna, akkor úgy alakítottam volna én is a rendeléseimet, ügyintézéseimet. Ezt nem tette meg, csak ők azt állítják, hogy ezt közölték telefonon. Számomra ez megmosolyogtató és nem a lista.
0
2015. november 10., kedd 18:46
642
Tisztelt Cégtulajdonos!
Ha nem lett volna gond a kiadványokkal, akkor nem kértem volna cserét. Ez ilyen egyszerű. 2009 óta vagyok/voltam vásárlójuk s a fenn említett címeken kívül még 3* kértem cserét ezen időszak alatt. Ha figyelmeztettek volna időben írásban és nem az utolsó pillanatban telefonon, akkor most nem lenne ez. Mellesleg nem emlékszem semmilyen ilyen javaslatra telefonon 1 évvel ezelőttről, csak arra, hogy nem akarták kicserélni a Die Hard hibás kiadást és a pénzt se akarták visszaadni. Külön levelezés volt akkor szükséges.
A Jurassic World kiadással befejeztem a vásárlást Önöknél, számomra ez nem elfogadható hozzáállás, amit most képviselnek.
0
2015. november 10., kedd 18:33
129
Kedves kimi!
Mivel a számtalan limitált darabszámú kiadvány (példának okáért: Spielberg rendezői gyűjtemény BD, Alien antológia 35. évfordulós kiadvány BD, Die Hard 1-5. gyűjtemény, JFK fémdoboz és így tovább) esetében, az átlagosnál több ízben fordultál hozzánk csereigénnyel (amit minden esetben teljesítettünk), azt gondoltuk, számodra is előnyösebb megoldást jelent, ha az ilyesfajta kiadványokat személyesen veszed át, hogy meggyőződj róla, kielégítik-e igényeidet, s ez alapján vásárold meg őket (akadnak olyan limitáltak is, amikből nem biztos, hogy a későbbiekben rendelkezésre áll cserepéldány). A legutóbbi ilyen alkalommal (ami lassan egy éve, hogy esett) javasoltuk ezt, s most, hogy ismét aktuálissá vált egy ilyen kiadvány, újfent jeleztük, hogy ezt most ne GLS-sel kérd, hanem személyes átvételre, ezzel előzve meg az óvatos bánásmódot igénylő Jurassic World szobros kiadvány felesleges utaztatgatását, ha netán ezúttal is sor kerülne ilyesmire. Mindezt neked is szívesen elmondtuk volna személyesen, a közvetítők vagy akár e fórumfelület kihagyásával, ha el tudtunk volna érti téged személyesen. Sajnáljuk, hogy ezen egyeztetések és ésszerűnek tűnő javaslatok ellenére nem szeretnél a továbbiakban is vásárlónk maradni.
0
2015. november 10., kedd 18:28
52685
Te már csak tudod! :)
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 18:26
52685
Mert ez a normális, és a cég érdeke is. Örülök annak, hogy az elégedettséget tartalmazó írásokról még nem teljesen szoktak le az emberek (a reklamáció javára), legutóbb épp a mostanában eléggé kritikus Dömi jegyezte meg az Xpress korrektségét.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 18:26
8260
Naná, hogy meg!!! :))))))))
INDOKOLT, adott esetben, persze. :)))))))))))
0
2015. november 10., kedd 18:19
6056
Hehe, na erre a válaszra kíváncsi leszek :)
0
2015. november 10., kedd 18:16
13392
Kifejezetten örülök egyébként, hogy ezt napvilágra hoztad és kíváncsi vagyok a fejleményre. Emlékeim szerint nem ez az első, hogy ugyan nemhivatalosan, de az Xpress problémás vevőként jelöl meg bizonyos vásárlókat (?), engem érdekel, mi és hogyan történhetett pontosan.
0
2015. november 10., kedd 18:14
52685
Létezik levelezőmodul, ahová az ügyes-bajos dolgok miatt írni lehet. Ez kettőtök dolga, nem kell vele zavarni a fórumozókat. Ha már mégis megtetted, akkor beleszólok, a filmlistád hosszát érvként használni megmosolyogtató dolog.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 18:11
13392
Mit ad isten, pont az volt ma téma a homáron, van-e arra szabályozás, hogy egy cég adott esetben megtagadhatja-e a kiszolgálást.