Ez jogos. Javítottuk a stúdióra vonatkozó információkat.
0
2015. szeptember 15., kedd 14:10
3106
Értem, köszi a tisztázást. Talán az is hozzájárult a konfúzióhoz, hogy a most felkerült DVD-k adatlapján néhol a Walt Disney (BVHE), máskor meg a Miramax vagy a Fantasy Film lett felntüntetve stúdióként, amiből azért korántsem egyértelmű, hogy mindegyik esetében Miramax filmek újrakiadásáról van szó.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. szeptember 15., kedd 14:00
1141
A most felkerült filmek a Miramaxhoz tartoznak. A Miramax céget és filmjeit egy időben a Disney tulajdonolta, de ma már nem.
A Star Wars esetében a másik forgalmazó bevonása (szerintem) alaptalan pletyka. Ha ezt az én hozzászólásom felerősítette, akkor elnézést kérek, mindenesetre én csak arra utaltam, hogy a Pro Video tárgyal erről a Disneyvel, nem másik cég. És nem arról van szó, hogy a Disney tukmálná a Pro Videóra az új SW epizód kiadását, az meg semmiképpen sem akarja.
0
2015. szeptember 15., kedd 13:38
3106
Hmm, ezeket a most felkerült Disney/BVHE filmeket (Vérző olaj, Hideg nyomon, A csíkos pizsamás fiú) hogyhogy a Fantasy Film adja ki (újra) DVD-n? Ilyenkor mi a helyzet azokkal a bizonyos forgalmazási jogokkal? Ha ezek jogai átvándorolhatnak más kiadóhoz, akkor más filmek jogai nem vándorolhatnak át ugyanúgy?
Hasonlóképp adódik a kérdés, hogy ha a Star Wars globálisan a Disney-hez tartozik, s ezáltal annak lokális forgalmazási jogait az adott országbeli partner cég (nálunk ugyebár a Pro Video) birtokolja, akkor hogyan lehetséges, hogy azt esetleg mégis átveszi egy másik forgalmazó (pl. BontonFilm), miközben az összes többi Disney/BHVE kiadvány joga marad a helyi partnerüknél? Ha egy cím jogai átkerülhetnek (amit nyilván mindannyian nagyon remélünk), akkor más címek jogai miért nem?
0
2015. szeptember 12., szombat 14:09
52685
De az új címeket is túl olcsón adták, ez meg már végképp rossz döntés volt. Túlbecsülték az átlag magyar filmk3dvelőket.
most posts by TM
0
2015. szeptember 12., szombat 12:39
14599
Egy országgal feljebb a Sony és a Paramount is a Bontonfilm-hez tartozik. Nem csodálkoznék, ha rövid úton hozzájuk kerülnének a két említett stúdió filmjei.
A Szelekt amúgy él és virul, rengeteg régebbi Sony-címet kihoztak újra, igencsak jutányos áron. Jó, ettől még új címek nem jönnek tőlük, ami azért elég gáz...
0
2015. szeptember 12., szombat 11:49
3106
Ha likviditási gondjaik vannak, vagyis gyorsan kell nekik a pénz, talán érthető, hogy megpróbálnak olcsón túladni minél több lemezen. Nem valószínű, hogy ha drágábban adnák őket, akkor sokkal nagyobb bevételt tudnának realizálni, ami kihúzná őket a kátyúból. Így viszont, ha nem elég kelendőek a filmjeik, nem lehet azon csodálkozni, ha nem tudnak előállni újabb megjelenésekkel sem.
0
2015. szeptember 11., péntek 23:23
52685
Lehet, hogy épp abba fulladtak bele, bogy ennyire olcsón adták a lemezeket, fedezet nélkül.
most posts by TM
0
2015. szeptember 11., péntek 22:27
3106
Ez mind örvendetes, de az összes említett film egyetlen forgalmazóhoz tartozik sajnos.
0
2015. szeptember 11., péntek 21:06
3535
Én azért nem írnám le még le a hazai piacot.
Itt van pl a limitált megjelenésű Jurassic Park dinós díszdobozos változata, nameg a Die Hard felhőkarcolós soklemezes BD kiadása, és gyakorlatilag mindkét kiadás a jelek szerint elég kelendő, hiszen a mutatójuk alulról verdesi a 100%-ot. Tekintve, hogy még van egy hónap a filmek megjelenéséig, ez szerintem több mint kiváló eredmény. Főleg ha azt a tényt is figyelembe vesszük, hogy a Die Hard filmek a 4. és 5. rész kivételével 10-20 éves alkotások..
Ja, és a Furios 7 120%-os eladási rátája is figyelemreméltó.
Persze nagy kérdés, hogy a tényleges megjelenéskor hányan fogják majd átvenni őket, de a tendencia és az érdeklődés irányukba példamutató lehet a jövőre nézve. Így ha ezek jól fogynak talán idővel a választék is szélesedik majd.
0
2015. szeptember 11., péntek 17:07
3106
Tényleg fenomenális volna. Ha át is venné tőlük valaki a jogokat, 3.990 Ft helyett megkapnánk ugyanazt Blu-rayen 5.990 vagy 6.990 Ft-ért.
Itt volt a lehetőség relatíve olcsón vásárolni a legújabb megjelenéseket, de úgy látszik, ez sem volt elég... Na persze, tudom, ezek nem a legpopulárisabb filmek voltak. De ha azokat így is többen megveszik, akkor miért ne érné meg 6.990 Ft+ áron adni őket a PV-nek?
0
2015. szeptember 11., péntek 13:29
161
Remélem.:)
0
2015. szeptember 11., péntek 12:50
2288
Szerintem megszűnt.
0
2015. szeptember 11., péntek 11:52
19957
mi van a szelekt kiadóval? semmi Paramount, semmi Sony, semmi független film? a nyavajáért ülnek akkor a jogokon ha nem adnak ki semmit?
0
2015. szeptember 9., szerda 22:49
16099
Köszönöm.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 9., szerda 20:32
1141
Igen, az xpressen is van O-Ring (külső papírtok) a kiadványon.
0
2015. szeptember 8., kedd 20:34
269
Köszönöm!
0
2015. szeptember 8., kedd 20:09
16099
Köszi. Remélem itt, Xpressen is van hozzá papírtok.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 8., kedd 18:09
115
Igazán kedves tőled :)
0
2015. szeptember 8., kedd 15:56
6056
Én láttam offline és ott volt hozzá igen.
0
2015. szeptember 8., kedd 13:42
16099
Kedves Xpress!
A Gravitáció Blu-ray (2 BD) rendelkezik O-Ringgel? Papírtok. Az új, különleges változat.
0
2015. szeptember 8., kedd 13:20
1141
Kedves Bertram1! A sorozat évadai az új, sima DVD tokos verzióban kaphatók.
0
2015. szeptember 8., kedd 13:19
1141
Kedves piftuka! Örülünk, hogy tudtunk válaszolni és segíteni. És igen, Döminek igaza van, csak a "levél az xpressnek" felületen érkező leveleket kapjuk meg.