oda van írva h arra a címre/levélre ne válaszolj mert az automata levél
0
2015. szeptember 8., kedd 11:58
1333
A xpress@xpress.hu címről küldött leveletekre írtam választ a levelezőprogramomból. Ilyenkor azt nem kapjátok meg?
Mindegy, a fenti linken is írtam, ezt már megkaptátok, és köszönöm a választ! ;-)
0
2015. szeptember 8., kedd 1:34
1141
Kedves Piftuka! Sajnos nem tudom, hová küldted a leveledet. A legjobb, ha ide küldöd: LINK
0
2015. szeptember 8., kedd 1:33
1141
Kedves Filmbarát! Annyit tudtam "segíteni", hogy továbbítottam a csomagoló kollégáknak az üzenetedet :)
0
2015. szeptember 7., hétfő 22:28
19957
érdekes h a PV folyamatosan akciózza a sorozatait, de folytatni nem akarja őket. ja és ezekből nagyon sok utángyártás már és nem a rajtuk rohadt készlet. tehát akkor ezeket megéri utánagyártani (mert fogynak) de folytatni már luxus... no comment....
0
2015. szeptember 7., hétfő 13:19
1333
Kedves Xpress csapat!
Legyetek szívesek, válaszoljatok a szeptember 03-án küldött levelemre! Nem szeretnék kifutni a határidőből.
Köszönöm!
Üdv: Piftuka
0
2015. szeptember 7., hétfő 13:07
115
Olvastam itt,hogy többen is kaptak már ajándékokat.Kinyitották a csomagot és valami kis apróság volt benne,aminek örültek.Most jött meg a csomagom,épségben szerencsére,de ebben se volt ajándék.Jóó pár éve vásárolgatok már innen,és még 1 x sem kaptam ajándékot.Van amikor kisebb összegben van amikor nagyobban,van amikor még nagyobban..veszek ezt azt,de sose kaptam még semmit ajándékba.Ez nem szemrehányás,mert megvagyok nélküle is,csak nem értem mi alapján történik ez.Valakinek jár,másnak meg nem?Van akinek többször is,másnak 1 x sem?
0
2015. szeptember 7., hétfő 12:47
3933
Kedves Xpress!
Ugye lesz ma feldolgozás?
Köszi!
0
2015. szeptember 7., hétfő 9:37
269
Kedves Xpress! Érdeklődöm, hogy a "Szívek szállodája" 7. évadból a vékonytokos, papírdobozos verzióból van esetleg most az akcióban? Köszönöm!
0
2015. szeptember 4., péntek 19:54
3106
Nem kötözködni akarok, jó hogy van ez a "Újra együtt a Bosszúállók, hamarosan megjelenik Bosszúállók: Ultron kora" címen futó Blu-ray akció (látom DVD-kkel kapcsolatban is van), de tulajdonképpen mit is ünneplünk ezzel? Lehet, hogy az Xpress tud valamit, amit mi még nem?:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. szeptember 4., péntek 12:57
16099
Kedves Xpress!
Megkaptam a gyors választ, köszönöm. Várom akkor a fejleményeket a cserelemezről. Köszi.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 4., péntek 2:18
16099
Kedves Xpress!
Látom befutott a HP 7/1. rész 3D-s kiadása. Pont most rendeltem tőletek filmeket személyes átvétellel, mert éppen Pesten vagyok. Sajnos későn vettem észre, hogy a HP befutott. A csomagomat holnap, vagyis most pénteken venném át személyesen. Ha azonnali átvétellel kérem a HP-t is, van esélyem, hogy holnap, pénteken a többivel együtt átvegyem? Kérlek segíts ebben. Én azért megrendelem a HP-t is, aztán meglátjuk...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 3., csütörtök 17:37
1141
Kedves essence77: A Fox kiadványok forgalmazása átkerült a Bontonfilmhez. Ha esetleg a kiadói fórumon kérdezel rá, azzal esetleg adhatsz ennek egy lökést. :)
0
2015. szeptember 3., csütörtök 14:42
220
A 24 9.évad várható ,h közeljövőben lesz ismét raktáron?Igen megrendeltem:)
0
2015. szeptember 3., csütörtök 14:28
1141
Kedves cs-robert! Intézzük, de ahogy ennél a kiadónál láttuk, lehet, hogy kicsit hosszabb lesz az átfutási idő, mint más könyvek esetében.
0
2015. szeptember 3., csütörtök 9:31
1154
Tisztelt Xpress!
Tegnap jelent meg Terry Pratchett: Baff! című könyve. Kétféle borítóval jelent meg, a normálon kívül van egy gyűjtői kiadása másfajta borítóval. Kérlek, hogy rakjátok fel mindkét verziót az adatbázisba, hogy a megfelelőt megrendelhessem. Idén már volt egy ilyen könyve, amelyik kétfajta borítóval jelent meg. Akkor a kérésemre fel is raktátok mindkettőt, így nálatok tudtam megvenni, amelyik kellett. Most is nézzetek már utána, és rakjátok már fel mindkét verziót.
0
2015. szeptember 2., szerda 22:27
487
Semmi gond, csak nem szoktam olyasmit rendelni, ami még (elvileg) meg sem jelent. Tanulva korábbi tapasztalotokból, inkább megvárom, hogy végül úgy jelenik-e meg a kiadvány, ahogy kell vagy ahogy meg van hirdetve. Gondolok itt képarányra, vágásra, hangra stb. Az általam kosárba tett filmeknek egyiknek sem volt topikja, ahol ezekhez az infókhoz hozzájutottam volna, egyedül az XXX-nek, ami, mint kiderült vágott, így az ki is esett a rostán. Ezért nem rendeltem meg a többit sem, csak tettem kosárba. Köszi a választ.
0
2015. szeptember 1., kedd 18:06
1141
Kedves bigman!
Nagyon sajnáljuk, hogy erről most lemaradtál, de a kosárba tett tétel még sajnos nem számít megrendelésnek. De azért talán az 1990 forintos Blu-ray ár sem annyira borzasztó.
Általánosságban azonban annyi még elmondható, hogy ha látsz/láttok valamit jó áron, akkor azt érdemes azonnal berendelni, hiszen a limit megfelelő beállítása esetén viszonylag hosszú ideig félretesszük a filmeket és egyéb termékeket, ráadásul az aktív rendelések közötti termékeket elég rugalmasan lehet menedzselni. Továbbá, amíg nincs megrendelve az adott film, addig nálunk sem jelentkezik igényként, így nem is tudunk gondoskodni megfelelő mennyiségről.
ui.: Úgy néz ki, hogy már csütörtökön beérkeznek hozzánk a Blu-ray lemezek!
0
2015. szeptember 1., kedd 17:37
487
Kösz Gyulus, de a fene se gondolt erre, főleg, hogy még meg sem jelentek... Xpress szerint...
0
2015. szeptember 1., kedd 12:48
536
Nem kérdeztem semmit megjött az is. :-)
0
2015. szeptember 1., kedd 12:06
536
T.Xpress!
Ha már végre megjelenik a Lucy esetleg a Trónok harca - Hivatalos filmköny-röl tudnak valamit hogy kb mikor èrkezik Önökhöz? Kösznöm a válaszukat.
0
2015. szeptember 1., kedd 11:17
16099
Kedves Xpress!
Köszönöm, nekem ennyi információ is elég lesz. Most már nem kérdezem többet, várom az e-mailt a cserével kapcsolatban.
0
2015. szeptember 1., kedd 1:45
1141
Kedves Tadam! Annyit tudunk a kiadótól, hogy a sokszorosítóval egyeztetnek még. Azért bízunk benne, hogy most már hamarosan megoldódik a dolog.
0
2015. augusztus 31., hétfő 23:53
308
Igen, ez mondjuk érthető
0
2015. augusztus 31., hétfő 23:50
1141
Vannak néha exkluzív akciók. Szerencsére elég sokszor ezek nálunk vannak. De nem mindig.Az akcióban lévő filmek megjelenése pedig azért csúszik, mert úgy nem akarta a kiadó kiadni, hogy nincs elegendő készlete a kereslet kielégítésére.