Keresés

KÉRDÉSEK

2015. augusztus 23., vasárnap 11:01
Csak hivatalosan nem támogatja a Microsoft az XP-t. Kormányzati szerveknél még olyan arányban fut az XP, hogy ezek hatására azóta is folyamatosan jönnek a frissítések.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 23., vasárnap 4:01
Jó, te nem vagy modern tudjuk :)
0
2015. augusztus 23., vasárnap 3:26
Nekem még minden gépen XP van. :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 23., vasárnap 1:25
Betettem ma a lejátszóba a Tinker, Taylor, Soldier, Spy BD-met és meglepő jelenséget tapasztaltam a képén, mocskosul grízes volt az egész és kurva életlen, körülbelül DVD és VHS minőség vegyesen... Betettem más filmeket is, ott semmi baj nem volt... Aztán betettem egy másik BD lejátszóba is a filmet, ott csodálatos volt. Kihúzgáltam minden HDMI kábelt, kihúztam a konnektorból is mindent, restartoltam a lejátszót, de változatlanul egy szar minden... Valakinek van tippje mitől lehet ez? Egy Pioneer BDP-140 lejátszóról van szó...
0
2015. augusztus 23., vasárnap 1:23
Igazából Win7-et használtam előtte, ráadásul vettem, tehát jogtiszta volt. Egész egyszerűen már akartam egy kis változást, örültem, hogy jön egy új Windows, egy kicsit újabb design-al... Ennyi volt a váltásom oka. A cd lejátszást egyelőre beszoptam, de majd rippelgetek a munkahelyen meg megoldom máshogy... Nincs kedvem visszaállítani a Win7-et...
0
2015. augusztus 22., szombat 23:22
A kis optimista. :)
0
2015. augusztus 22., szombat 23:03
Pedig jó lenne, ha reagálna rá valaki érdemben, mert nagyon érdekel a dolog!
0
2015. augusztus 22., szombat 23:02
Pedig leírtam a választ. Mivel Win10 bug, amibe belefutottál, és a közeljövőben nem várható, hogy kevesebbet szívnál vele, javaslom a Win7 használatát.

Aztán amikor már kiforrott a Win10, akár át is térhetsz rá, de addig tényleg nem érdemes.

Én ezt javaslom.
0
2015. augusztus 22., szombat 14:21
Itt ez a gyakorló topik, másold bele az írásod egyik, majd másik felét. Amelyiket nem illeszti be, azt megint felezd el, s így gyorsan kiszűrheted a problémás kifejezést.

(copyright by Gyulus)
most posts by TM
0
2015. augusztus 22., szombat 12:28
Mindenesetre köszönöm a segítséged.
0
2015. augusztus 22., szombat 12:28
Próbálkozom, de mivel a fórum hibajelentője semmi támpontot nem ad, mit kéne javítanom lassan hagyom a fenébe :(
0
2015. augusztus 22., szombat 12:27
ele
0
2015. augusztus 22., szombat 12:06
Alighanem az a gond, hogy egy vagy több kifejezést a hozzászólásodban tiltott kódszóként értékel a rendszer, és emiatt az egészet nem engedi elküldeni. Ezek többnyire angol vagy idegen szavak, például a SeIect Video-t is ezért nem lehet normális módon leírni itt a fórumon.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 22., szombat 9:59
Mit tegyek, ha egy hozzászólásomat már huszadszorra se küldi el, hanem mindig ezt írja ki?

HTTP Error 404.15 - Not Found
The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too long.
0
2015. augusztus 21., péntek 11:57
Hogy vagy meg támogatás/frissítés nélkül? Már 2014 áprilisában lejárt a támogatás az XP-re...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. augusztus 21., péntek 9:56
Én XP-t használok. Magasztalhatsz. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 20., csütörtök 23:50
Nézd én nem sértődtem meg, nagyon sok kell ahhoz, főleg itt, de most megint írtál fél oldalt, de nem kaptam választ, ennyi... Késztetést érzel, hogy oszd az észt, de annyi még sincs, hogy tudj nekem válaszolni. De dekódolom amit írtál, valószínűleg ez egy (...törölve...) nagy bug, amit remélhetőleg javítanak majd. Erre nem gondoltam, szóval végül is köszi a választ :)
0
2015. augusztus 20., csütörtök 21:50
OFF: Nem kell megsértődni, de tényleg! Nem bántó szándékból írtam.

És no offense, de komolyan érdekel, hogy mi motiválja mindazokat, akik úgy csereberélik a számítógépük operációs rendszerét, mint más az alsóneműt!?
(Ne vedd magadra... a kérdés minden érintettnek szól.)
Kijön egy új Windows verzió, és már telepítik is fel. Elképesztő.

Tényleg ilyen könnyű bedőlni a Microsoft marketing gépezetének?

Aki Windows operációs rendszert használt eddig is, az tudja, hogy még véletlenül sem szabad az adott verzió megjelenését követő ~1 éven belül telepíteni az adott MS OS-t. Hacsak nem mazochista valaki...

Már így is ezer IT fórumon, milliónyi felhasználótól ömlik a panaszok legszélesebb tárháza a Windows10-zel kapcsolatban.

Szóval maximális jóindulatból az a tanácsom, hogy használd a Win7-et, amíg van rá support. Amikor már nem lesz terméktámogatás rá, akkor ráérsz lecserélni a Win10-re. (Amelynek a koncepciója sok év óta először pozitív, csak éppen a jól ismert cég megint hozta a még jobban ismert formáját. Sajnos...) /OFF
0
2015. augusztus 20., csütörtök 21:14
Köszönöm a segítséget.
0
2015. augusztus 20., csütörtök 21:06
"Mi a gond?"

Ez a gond:
"Telepítettem a Win10-et."
0
2015. augusztus 20., csütörtök 21:05
Köszi az info-t! Azért én várom a választ az Xpress csapattól is, illetve még inkább a megoldást a problémára! ;-)
0
2015. augusztus 20., csütörtök 17:57
Lenne egy teljesen nem profilba vágó kérdésem :)

Telepítettem a Win10-et. A gondom az, hogy a Media Player most nem játszik le CD-t, és rippelni se tudok albumokat, hogy mp3-ban a gépen legyen... Mi a gond?
0
2015. augusztus 20., csütörtök 17:17
Mintha valami olyasmi lenne, hogy ha bizonyos havi értékhatárban rendeltél az xpress-től akkor tudsz. De lehet ez csak a VIP nem létező zónára vonatkozik. Mindenesetre én ugyanígy vagyok vele mint te, nem tudok. Akkor se tudtam hozzászólni mikor még k.... sokat rendeltem akkor se ha nem. Anno még kértem-kérdeztem én is, senki nem reagált a szervektől.
0
2015. augusztus 20., csütörtök 17:02
Erre a kérdésre tudja valaki a választ?
0
2015. augusztus 20., csütörtök 16:41
Ok. Köszönöm a választ! Várom a választ. Mondjuk gyanítom, hogy augusztusban már semmi nem lesz belőle...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0