Várjuk a kiadótól a választ. Amint megkaptuk, kiértesítjük a cserére várókat.
0
2015. augusztus 18., kedd 16:51
16099
Szia Xpress!
Nagyjából mikorra várható a HP 7/1. rész Blu-ray 3D beérkezése?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. augusztus 16., vasárnap 12:08
1333
(Áh, elnézést a duplázásért, és az elsőre elrontott HTML kódért! Lehetne egy "szerkesztés" gomb is a fórumfelületen... ;-) )
0
2015. augusztus 16., vasárnap 12:07
1333
Dear Xpress!
A DVDEXTRA oldalán miért nem tudok hozzászólni a hírekhez, annak ellenére, hogy bejelentkeztem az itteni azonosítómmal?
Mégis ezt írja ki a hozzászólások alján:
"A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!"
0
2015. augusztus 16., vasárnap 12:06
1333
Dear Xpress!
A DVDEXTRA oldalán miért nem tudok hozzászólni a hírekhez, annak ellenére, hogy bejelentkeztem az itteni azonosítómmal?
Mégis ezt írja ki a hozzászólások alján:
"A hírhez csak regisztrált, fórumhozzászólási joggal rendelkező látogatóink szólhatnak hozzá, bejelentkezés után!"
0
2015. augusztus 14., péntek 13:50
372
Sajna a lejjebbi ProVideo-s topichoz valami miatt nem tudok hozzászólni, de ott most komolyan arról a cégről megy a "vita" (hogy mennyire sáros vagy sem a Disney BD-kel kapcsolatban), amelyik lényegében továbbra is referencia anyagként tekint a Szabotázs dvd-re ??
0
2015. augusztus 14., péntek 13:20
1141
Kedves Daemiaen! - Sajnos nem tudunk semmi konkrétat a Paramount megjelenésekről. A kiadó (Szelekt) nem adott semmilyen tájékoztatást (még) a kérdéseinkre. Talán betudható annak, hogy nagy átalakulások folynak nálunk. - A megváltás jelenlegi megjelenési dátuma 2015-09-02 (most frissítettük). - A Rendíthetetlen (Unbroken) valószínűleg szeptemberben várható, de még nem szerepel a kiadó megjelenési tervében, csak szóban jelezték. A másik filmről nem hallottunk még, mármint a kiadótól. Javaslom a Bonton topikot: http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=9218
0
2015. augusztus 14., péntek 12:54
3933
Kedves Xpress!
Lenne pár kérdésem:
- mi a helyzet a folyamatosan késő, csúszó, bizonytalanná váló Paramount-filmekkel? Mikor várhatóak ténylegesen? Már ha egyáltalán...
- mi a helyzet Bonton-féle A megváltással? Meddig lesz bizonytalan?
- szintén a Bonton és a Universal érdekeltségébe tartozik az Unbroken és az As Above So Below is. Mikor várhatóak? Ez esetben is, már ha egyáltalán...
Köszi a válaszokat előre is.
0
2015. augusztus 13., csütörtök 22:59
16099
Köszönöm a visszajelzést.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. augusztus 13., csütörtök 2:52
1141
Igen, megérkezett a csomag.
0
2015. augusztus 12., szerda 14:10
16099
Egyébként odaért esetleg a csomagom?
0
2015. augusztus 12., szerda 14:03
16099
Most konkrétan a gyártó volt a hibás, nem? Sok a gond a ProVideo-val?
0
2015. augusztus 12., szerda 14:03
16099
Kedves Xpress!
Kicsit csalódott vagyok, de persze ez nem a ti hibátok. Bízom benne én is, hogy hamarosan megoldódik a dolog, türelmem az van, majd valahogy kérnék egy tájékoztatást, éppen hol tart az ügy. Mondjuk sejtettem, hogy nem egyedi esetről van szó. Köszönöm szépen!
A továbbiakban, problémás kiadások esetén a már említett utat fogom választani a csere érdekében.
0
2015. augusztus 12., szerda 14:01
16099
Erről a lehetőségről nem tudtam, még egyszer, de utoljára hivatkozom az információs oldalon feltüntetett tartalomra. A szerint cselekedtem. Mondjuk régen fórumoztam itt, de most már tudom, hogy mi a megoldás. Köszi.
0
2015. augusztus 12., szerda 13:17
19957
Es persze mar megint a ProVideo
0
2015. augusztus 12., szerda 12:53
8851
Ja, tényleg! Pedig már én is megtapasztaltam ezt a nem csak pénztárca barát, de rendkívül gyors és rugalmas megoldást. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 12., szerda 12:43
1141
Kedves cs-robert és Tadam! Igen, valóban ezt vagy valami ehhez hasonlót ajánlottunk volna fel, de a megoldás mindig a konkrét problémától függ. Az oldalunkon még tényleg nem lett frissítve az információs oldal, amiben sok dolog már nem aktuális, de remélem, ez is megtörténik a napokban. A végére hagytam a nem annyira jó hírt, miszerint nagyon úgy tűnik, hogy a teljes szállítmány ilyen, mert a raktáron lévő példányok is hibásak. Jeleztük is a problémát a kiadónak. Reméljük, gyorsan megoldják a problémát, de addig türelmedet kérjük.
0
2015. augusztus 12., szerda 10:58
1154
Nekem februárban volt egy hibás lemezem, akkor én írtam nekik a levelező modulon. Akkor ott azt ajánlották fel, hogy GLS-sel küldenek egy másikat, én meg csomagoljam be a hibásat, és adjam oda a futárnak. Másnap meg is jött a GLS futár, odaadta az újat és kérte a régit, mert nála jelezve volt a rendszerben, hogy vissza is kell vinnie valamit. Így egy nap alatt kicserélték, nem kellett postára mennem. Szerintem neked is ezt ajánlották volna fel, ha a levelező modulon keresztül írsz nekik.
0
2015. augusztus 11., kedd 17:54
16099
Amúgy meg nem kötözködni akarok senkivel, de Xpress az információs oldalán ezt írja:
"HIBAJELENSÉG: Hiányzik a bónusz-lemez.
Teendő: Amennyiben egy kiadvány valamelyik lemeze hiányzik, postázd vissza hozzánk az egész kiadványt (ne csak a lemezt, vagy a tokot!), és mellékeld a hibaleírást. Postafordultával küldjük a cserét."
Én eszerint jártam el. :)
0
2015. augusztus 11., kedd 17:53
16099
Nem. :) Mindegyik lemezt átnéztem, csak ezzel volt a gond. A második rész tokjában a második rész lemeze van. Kettő lemez nem kell. :)
0
2015. augusztus 11., kedd 17:47
8851
Szerintem az, ha nem a komplett kiadványt cserélik, csak az érintett lemezt. De nyugtass meg: ugye a második rész tokjában nem az első rész BD3D lemeze van? :D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 11., kedd 17:38
16099
Ezen én is gondolkodtam. :) Ez akkor lett volna vicces, ha akkor kapom meg így a kiadást, mielőtt a második rész is megjelent volna... :)
0
2015. augusztus 11., kedd 17:36
16099
Nagyon sajnálom a dolgot, csak gyorsan akartam cselekedni, és a visszaküldés mellett döntöttem. Az igazat megvallva, régen használtam már az oldalt, így nem emlékeztem rá, hogy oda célszerűbb írni. Elnézést. Végigböngésztem a gyakori kérdések oldalt, és ezt találtam, ha hibás/sérült/hiányzó terméket kapok, akkor küldjem vissza a címetekre egy levél kíséretében. Így is tettem. Természetesen a Szövetség utcai címetekre küldtem vissza. Mi lett volna a másik, praktikusabb megoldás egyébként? Arra kérnélek, hogy ha módodban van, akkor addig, amíg odaérkezik a csomagom, félretennéd azt az egy példányt nekem? Mert lehet addig valaki megvenné, és mivel csak 1 darab van nálatok is, így a cserepéldányom elküldése hosszabb időt venne igénybe. Még egyszer bocs, hogy gyorsan cselekedtem, és ígérem, hogy legközelebb, ha ilyen gondom lesz, először oda írok, ahova kell.
Köszönöm a segítségedet!!!
0
2015. augusztus 11., kedd 16:47
1141
Kedves Tadam! Sajnáljuk. Intézzük a problémát! Viszont azt szeretnénk kérni, hogy a jövőben az ilyen témákkal kapcsolatban inkább az adminisztrációs oldalról választható "Levél az Xpressnek" felületen írj (http://www.xpress.hu/xp/admin.asp?XFN=1,, mert úgy gyorsabban tudunk segíteni, megkönnyíted a munkánkat, ráadásul jelen esetben egy számodra is egyszerűbb megoldást tudtunk volna ajánlani. A lényeg persze, hogy így is megoldjuk a dolgot. Felbontjuk majd a nálunk lévő példányt, hogy biztosan a megfelelő lemezeket tartalmazza, majd feladjuk azonnal, ahogy befutott a hibás verzió a Szövetség utcai címünkre (ugye oda küldted?).
0
2015. augusztus 11., kedd 15:57
442
Vajon amikor megjelent (gondolom a második rész előtt) akkor is így gyártották le? Felborult a tér-idő kontinuum :)