Keresés

KÉRDÉSEK

2015. július 21., kedd 18:18
Köszöm,pár régota nem beszerezhető dvdt szeretem volna megkérdezni tölük hogy kaphatóak lesznek-e ujra,akkor holnap összeirom őket Önöknek akkor ha megkérdezik bekem azt nagyon megköszöném.
0
2015. július 21., kedd 16:32
A Bontonfilmnek nincs magyar ügyfélszolgálata. A fórumokon felmerülő kérdéseket általában továbbítjuk feléjük. Ha van valamilyen konkrét kérdése, akkor írd meg akár itt a fórumon vagy a levél az xpressnek felületen, és próbálunk választ szerezni.
0
2015. július 21., kedd 14:29
Esetleg tudja valaki hogy a Bonton Filmnek van e ilyan e-mail cime ahiva magyarul lehet(ne) irni?
Köszöm a segitséget.
0
2015. július 21., kedd 12:25
Semmi baj! :D
0
2015. július 21., kedd 11:34
Akkor bocs! :)
0
2015. július 21., kedd 11:29
Köszi! Erre gondolsz? http://www.jegbufe.hu/ Itt elképzelhető, hogy van???

... Illetve most... izé... ugratsz? :) Most kapcsolok. Nem olyan minyonra gondoltam, hanem Minionokra. :)
0
2015. július 21., kedd 2:14
Igen, ott van még. :)
0
2015. július 21., kedd 1:40
:) Az még van? Gyerekkoromban rendszeresen jártam oda. :)
most posts by TM
0
2015. július 21., kedd 1:08
Próbáld meg a Jégbüfében!
0
2015. július 20., hétfő 23:33
Valaki tud esetleg olyan mozit ahol lehet még minyonos menüt kapni?

A Westendben már a premier után két nappal nem volt. Azóta sem találok sehol. Ma telefonáltam is, tettem egy próbát a Corvinnál, de ott sincs.
0
2015. július 20., hétfő 22:57
Ezt a választ kaptuk: "Remélhetőleg hamarosan rendelhető lesz a kiadvány." Szóval még egy pici türelmet kérünk.
0
2015. július 20., hétfő 15:41
Köszi. Remélem, hogy néhány napon belül megoldódik a dolog.
0
2015. július 20., hétfő 14:43
Ma reggel írtunk újra a könyves partnerünknek, hogy adjon valamiféle választ. Remélem, kiderül, hogy miért nincs és mikor lesz ez a kiadvány.
0
2015. július 20., hétfő 13:25
Tisztelt Xpress!

Lesz valami ebből a könyvből, vagy vegyem meg máshonnan? Most kérdezem meg harmadszor itt a fórumon, meg korábban kétszer e-mailben is. De még mindig nem kapható nálatok. Itt lett volna egyszerűbb, ha tőletek úgyis rendelek, de még mindig nem kapható nálatok, meg a fórumban sem válaszoltatok.
0
2015. július 20., hétfő 10:44
A Fantasy Film esete más, mint a korábbi, sorozatokat félbehagyó sumák kiadók története. Őszintén sajnálom őket. Nekem mindössze a stílussal volt bajom, amikor foghegyről odavetett "menjetek reklamálmi az Alexandrához" válasz érkezett a Spartacus kapcsán. Nyilván a végfelhasználó csak azt érzékeli, hogy megint pórul járt, ezt is meg lehet érteni.
most posts by TM
0
2015. július 20., hétfő 10:42
Szia!

Szerintem minden, Magyarországon megjelent részt sikerült begyűjtened. Gratulálok!
0
2015. július 20., hétfő 10:34
Igen, csak ahogy anno, talán egy éve írtad nekik (amikor érthetetlen módon felvetették, hogy mi menjünk panaszkodni az Alexandrához, hogy fizessék ki őket, a kiadót...), ezek a körülmények rajtunk, vásárlókon teljes mértékben kívülálló dolgok.

Persze megint mi szívjuk meg, mert nem tanulva a tizenvalamennyi évnyi vissza-visszatérő kiadói gyakorlatból még mindig megvesszük az első évadot, gondolván és bízva benne, hogy ezzel biztosítjuk a további kiadásokat, aztán pislogunk, hogy már megint megjártuk.

Rajtunk, akik kitartóan vásárolják még lemezen a kiadványokat (természetesen én is ebbe a folyamatosan szűkülő kis csoportba tartozom), egyre hangosabban röhögnek azok, akik már rég nem foglalkoznak ezzel, és míg korábban védhető(bb) volt az álláspontunk, ma már egyre kevésbé. Sajnos. És ebben a kiadók sem segítenek, hogy a maroknyi támogatójukkal csesznek ki folyamatosan. Lehet, hogy a maroknyin van a hangsúly a kiadó szempontjából is, mert így már nem gazdaságos kiadni bármit, de ez így egy ördögi kör és nem lesz jó vége, hiszen a nulla felé konvergálunk - minden tekintetben.
0
2015. július 19., vasárnap 16:44
A hazai könyvpiacnak is alaposan aláb.....t.A borbizniszében sem volt korrekt. Viszont legutóbb őt is megfirkálta a hatalom, a pécsi fociba pumpált pénzére keresztet vethet, miután azt az ígért első osztályú licenc helyett visszaminősítették az NB III-ba.
Amúgy meg 10 megyeszékhely plázájában zárnak be Alexandra áruházat. Hamarabb kellett volna...
most posts by TM
0
2015. július 19., vasárnap 15:03
Nem Spartacus-ügyben kerestem őket, hanem egy friss cím megjelenéséről érdeklődve. Amúgy igazad lehet, nagyon nyári szünet lehet ott is. :D Majd tuti válaszolnak, mert amúgy jófejek voltak, eddig mindig visszaírtak (ha később is).
0
2015. július 19., vasárnap 0:55
Kellemetlen... Akkor Matyi bácsi nagy franc, volt vele pár hónapja egy interjú a tévében, ahol nagyon erősködött, hogy átvisz minden vagyont egy új cégbe, de kifizet minden szállítót... ezek szerint nem... Mondjuk a sorozat nem érint, de ezt gondoltam még ideírom...
0
2015. július 19., vasárnap 0:24
Nem. Azért nem adják ki, amit én írtam, meg amit korábban már a Fantasy Film is kommunikált.
most posts by TM
0
2015. július 18., szombat 16:57

Most komolyan. Tényleg azt hittétek, hogy ki fogják adni a Spartacus további évadait? Még mindig hisztek a mesékben. Aki megvette a megjelent első évadot 10-12 ezer forintért, az biztosan nagyon jól járt vele.

106. hozzászólás:
http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?VID=066-781145269-8422168286799361&FID=8252&TKEZD=124

Azóta eltelt közel egy év.
Úgy fog ez is folytatódni, ahogy A célszemély, A rejtély és még sorolhatnám.

0
2015. július 18., szombat 9:23
Ezzel kapcsolatban akkor semmi megerősítés? Marad a verzió, hogy a több százezres pluszköltség miatt nem adják ki a sorozatot?
0
2015. július 17., péntek 19:00
Na ne akkor ez azt jelentené hogy jövő februárban a Trónok harcát is felesleges várni?
Mert akkor...........
0
2015. július 17., péntek 16:05
Köszönöm!
0