Keresés

KÉRDÉSEK

2015. április 24., péntek 21:23
T.Xpress!

Köszönöm a precíz és korrekt csomagolást :)

ja és az ajándék pólót is :)))
0
2015. április 24., péntek 14:55
Tudjátok esetleg, hogy hol lehet személyesen blu-ray tokokat venni?
Van egy pár ami eltört, vagy angol kiadás és így túl vastagok.
0
2015. április 21., kedd 1:24
Felkerültek.
0
2015. április 18., szombat 20:14
Az ADS Service májusi BD megjelenései mikor kerülnek fel a kínálatba?
0
2015. április 18., szombat 19:44
Ha itt az xpressen végignézed a BD-kínálatot úgy, hogy a "Mutassa a nem kapható termékeket is" van beállítva, akkor azért elég jó képet kaphatsz, mert az adatbázisunkban szerepel a hazai megjelenések 99%-a.
0
2015. április 18., szombat 11:07
nincs
0
2015. április 18., szombat 10:34
Van valahol olyan összefoglaló mint a blu-ray.com, csak az itthon megjelent bd filmekkel?
Kíváncsi lennék, hogy mióta idehaza is jönnek ki bd filmek, mik jelentek meg.
0
2015. április 13., hétfő 19:50
43159. piftuka

Lényegében egyet értek veled, de azért hozzátenném, hogy warez oldalakról sok, sőt, egyre több olyan filmet is megnézhetsz, amit itthon nálunk csesznek kiadni vagy forgalmazni. Ergo, vagy nem látod soha vagy letöltöd az ilyen filmeket. Emellé jönnek az egyre elb@aszottab haza kiadások, sz@r képarány, sz@r hang, sz@r kép, amit a warez oldalra dolgózok összeraknak 2-3-4 forrásból úgy, ahogy azt eleve ki kellene adni hivatalosan.
0
2015. április 12., vasárnap 20:39
A mindenit, micsoda találat! :-)

Még a végén kiderül, hogy ez a film volt Tom Hall kedvence is, így a Doom játék történetét is ez ihlette... :-)
0
2015. április 12., vasárnap 19:10
Mondjuk "Az angol, aki dombra ment fel, de hegyről jött le" megjelenésének én nagyon örülnék. DVD formában is jó lesz, de azt gondolom, hogy feltétlenül azon filmek közé tartozik, amit érdemes lenne jó minőségben, BluRay változatban kiadni.

A "vihar" jelenetet leszámítva a hang talán nem is annyira lényeg, de a szép vágóképek és tájak kristálytiszta Full HD megjelenítésért kiáltanak. És hát maga a film is nagyon jó szerintem. Nekem legalábbis az egyik kedvencem.
0
2015. április 12., vasárnap 19:00
"Persze lehet árulni egy sorozatot 8 000 Ft-ért megjelenés után 3-4 évvel, csak nem kell csodálkozni, ha külföldön veszi meg az ember 2 000 Ft-ért. "

Mondasz valamit. Annak logikáját én sem értem még, hogy miért kaphatóak meg egyes kiadványok viszonylag (értsd: 1-2 év) hamar a megjelenést követően "budget", de legalábbis kedvezményes áron, és miért kerülnek bizonyos címek évekkel később is ugyanannyiba, mint megjelenésük idején!?

"Ezt már többször cáfolták a felmérések."

Milyen felmérésekre gondolsz?

Én a saját tapasztalataimra támaszkodom, és azok azt mondják, hogy aki "rákapott a warez-ra", elfogadhatónak, sőt evidenciának tartja (a jogot, hogy minden hónapban lássa az összes új mozifilm megjelenést) annak nem tudsz olyan kedvező árat mondani, ami az eredeti, jogtiszta tartalmak megvásárolására sarkallná.

Éveket dolgoztam a szoftver kereskedelemben, és 15 éve olvasom napi rendszerességgel a vezető IT portálok fórumait, az ezzel kapcsolatos híreket, témákat, hozzászólásokat...

Elég egy ilyenbe benézni, és látni, hogy a hozzászólók döntő, domináns többsége "alanyi jognak" tartja a warez-t, és a legkevésbé sem tartja kifogásolhatónak.

Magyarországon sajnos a szerzői jog, a "szellemi termék" fogalma, az ahhoz kötődő viselkedési normák, szokások teljesen rosszul épültek be az emberek (zömének) fejébe!

Mindig azzal jönnek, hogy "majd ha többet keresek/olcsóbb lesz egy játék/applikáció/film/zene, akkor én is vásárolni fogom".

De ez csak önámítás a többség részéről. Valójában nem tudsz olyan kedvező, illetve alacsony árat mondani, amely hatására majd meggondolják magukat, és elkezdik gyűjteni mondjuk a filmeket.

Aki médialejátszóhoz, MP3/4 vagy FLAC zenékhez, mkv fájlokhoz szokott, azok számára ráadásul az optikai adattárolás évek óta "halott technológia".
(Szomorú, hogy még pár év és egyébként valóban így is lesz.)

Szóval mindent összevetve, amit én magam megtapasztaltam az évek során, az nem arra utal, hogy pusztán "pénzkérdésről" beszélünk.
0
2015. április 12., vasárnap 14:52
Az :)

Mar csak azert is, mert te torolted...
0
2015. április 11., szombat 14:08
Hááát.. oldaluk van, de egyéb dolgaik miatt gyakorlatilag teljesen leálltak. :(

http://hazidigi.blogspot.hu/

0
2015. április 11., szombat 11:15
Láttam, hogy vannak idehaza lelkes slipcase gyártók (Tzoli és RaptorZ). Ők csak bennfenteseknek gyártanak vagy van oldaluk, ahol rendelni is lehet tőlük? :)
0
2015. április 10., péntek 12:07
Nem akartam én senkinek a lelkébe gázolni, csak belegondoltam, hogy nem is volt ez akkora kedvezmény. Én is megrendeltem egy-két BD-t, azoknál sem nyertem sokat.
0
2015. április 10., péntek 11:06
Az az 1200Ft tényleg nem egetverő, s végül megrendeltem a 2. részt is 3500-ért, hogy mindkettő meglegyen BD-n. Csak arról van szó, hogy névnapomra kaptam 5 ropit, abból simán kijött volna mindkettő akciósan, így meg még nekem kell "ráfizetnem":-P

Amúgy meg számomra 1200 Ft is pénz, minden további nélkül tudnám máshol is hasznosítani. (Gondolom a többség így van vele.) Mondjuk az EUR-HUF árfolyammal való játszadozás miatt ennél már jóval többel is megkárosítottak, pedig a valós értéke ott sem változik egyik pillanatról a másikra az adott dolognak...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. április 9., csütörtök 22:00
Jól van, elnézésed kérem, nem írtam komolyan nyilván. 1.200 forint persze nem pénz, csak tényleg, ha tudtam volna, hogy jön mindkét rész meg nem baszakodok vele annyit akkor nem szívok... Kevés filmet veszek mostanában (jah, idén kemény egyet), mert semmi nem érdekel, de  Pandacsöpi boborjánt megvettem volna akciós áron, de leginkább az ára volt csábító bevallom...
0
2015. április 9., csütörtök 21:51
Jaaa, most nem arra gondoltam. :)
0
2015. április 9., csütörtök 21:47
De hagytam ott kenőcsöt rá :D
0
2015. április 9., csütörtök 21:45
Gondoltam, hogy valami ilyesmit fogsz kívánni. De kaptam már tőled rosszabbat is.
0
2015. április 9., csütörtök 21:36
Remélem fog majd még ennyi hiányozni neked valami gyógyszerhez...
0
2015. április 9., csütörtök 21:02
Ha másként nézzük az azért majdnem 5 kiló kenyér ára. Nem kevés.
0
2015. április 9., csütörtök 20:54
1.200,- forintról van egyébként szó, ha valaki most kapcsolódna be a lázadásba. :)
0
2015. április 9., csütörtök 20:06
Helyesen tagolva: "Nem, szerintem nem pofátlanság!" :)
0
2015. április 9., csütörtök 20:04
Nem szerintem, nem pofátlanság! Legalábbis ez most kivételesen nem az:D

Ma én is megrendeltem a Kungu Fu Panda 1 BD-t, amikor láttam, hogy akciós, és ha előre tudtam volna, tegnap a 2. részt is megrendelem. Szóval kedves Xpress, légyszi fontoljátok meg, hogy még egyszer leakciózzátok a Kung Fu Panda 2-őt -  már csak azért is, mert mint látható, nem mindenki kezdi a gyűjtést a 2. résznél, ha egy sorozatról van szó:P
0