Keresés

KÉRDÉSEK

2015. április 8., szerda 19:11
Már látom, köszi :)
0
2015. április 8., szerda 19:04
Kedves Xpress!

Ha ma 10-18 óráig volt ez az óránkénti akció, akkor elvileg most látjuk az utolsó adagot nem? Ehhez képest még van 10 termék látszik a banner alján, hogy nemsokára megvehetem őket akciósan :D Ez mi lesz? Megy mégis tovább ma, vagy esetleg holnap?
0
2015. április 8., szerda 18:38
Kedves flatdeejay!
Biztosan fogunk tudni valahogy segíteni, de kérlek, a "levél az xpress"-nek felületen keresztül is küldd el a problémádat.
0
2015. április 8., szerda 13:10
Kedves Xpress,

csak tegnap kaptam meg a marcius 9-en elkuldott a csomagomat (akkor a Bp-n elo rokonaim atvettek, de csak tegnap jutott el hozzam).

A csomagban tobb BD is volt, de csak eggyel van problemam, megpedig a Holtodiglan digipack-kal. Sajnos a kicsomagolas utan rogton szembesultem a tennyel, hogy a kiadvany meg van hajlitva. Ugyan nem torott el, de a boritojan (a hatuljan es a gerincen) latszik a nyom, ezert nem is vettem le a rola a foliat. Ami biztos, nem szallitas soran serult meg, meg a csomagon nem volt semmi serules.

A kerdesem, mit tegyek most? Mivel kulfoldon elek, nem egyszeru a csere. Kuldjem vissza postan? Es miutan megkaptatok, jovairjatok az arat? Mindenesetre rendelek belole egy ujat, biztos, ami biztos, meg mielott elfogy.

Varom visszajelzeseteket.

Koszonettel,
Norbert
0
2015. április 3., péntek 9:52
Köszönöm!

Remélem BD-nél nincs olyan mint dvd-nél.

A hideg kiráz, mert ahogy dvd-im mentem le, a németeket nem tudom sokszor beolvasni sem, nem hogy lementeni.

Valaki tapasztalt hasonlót?

Zoli
0
2015. április 3., péntek 1:06
Ne légy már ilyen, nézd meg neki! :)
0
2015. április 2., csütörtök 23:48
nem
0
2015. április 2., csütörtök 23:39
Sziasztok!

Valaki megnézné, hogy a Shrek BD-k lemezei(!) magyarul vannak szitázva?
Vagyis a discen magyar a felirat.

Köszi

zoli
0
2015. április 2., csütörtök 5:26
Kedves Vision, folyamatban van a megrendelés a megbeszéltek alapján.
0
2015. április 2., csütörtök 5:24
Elindult jó pár akció kedden és szerdán. Érdemes azokban böngészni.
0
2015. április 1., szerda 9:28
Kedves Xpress!
Valamiért az email fiokomat nemtudom megnyitni (ha lehet itt válaszoljanak)ezèrt itt kérdezem meg,ugye megrendeltèk a képregényeket amiröl beszéltünk?
Köszönöm.
0
2015. április 1., szerda 8:54
Mostanában nincs semmi új akció, pedig itt a húsvét. Vártam, hogy ebből az alkalomból jó néhány kiadvány olcsóbb lesz. De ettől függetlenül is.
0
2015. március 27., péntek 12:23
A Fenegyerekek honlapján rosszul van írva Ewan McGregor neve. A tévében is bemondta, hogy EwaNN McGregor-nak hívják.
0
2015. március 25., szerda 19:43
Ezek érdekelnének:
-Polgárháború-a háború kezdete,a háború vége
-A bosszú angyalai-kitörés
-Az új bosszú angyalai-ellenhatás
-beszivárgás
   -forradalom
    -új titkos háború
     -ezüst szamuráj
Mutánsvilág-angyalok és mutánsok

0
2015. március 25., szerda 17:46
Ha esetleg írsz pár konkrét címet, akkor rákérdezünk a kiadónál/kiadóknál.
0
2015. március 25., szerda 7:28
Kedvey Xpress!
Érdeklődni szeretnék hogy van valami változás a Marvel képregények körül,esetleg tudnak-e valamit hogy mikortol lesznek a régebbi cimek újra kaphatók.
Köszönöm a válaszukat.
0
2015. március 25., szerda 0:23
Ahhhhhhhhhhh
37:34-nél az a fej... Na az égett úgy belém, hogy még most, 20 év távlatából sem hagyott nyugodni... Egyszer láttam csak ezt a filmet.
Úgy tűnik a végén azt már csak az én fantáziám tette hozzá, hogy láttuk mi van a túloldalon. De mint a példa is mutatja, talán az mozgatja meg a legjobban a fantáziánkat, amit nem látunk.

Összességében ettől a filmtől jobban féltem egész életemben, mint az Alien bármelyik részétől.... Az Alienek idézőjelesen ösztönös "állatok" ez viszont.... John Doe :D

(S persze mióta tanultam angolt, már régen tudtam, hogy minden ismeretlen személyt John Doe-nak neveznek, de ez a név számomra egy lett ezzel a valamivel)
0
2015. március 24., kedd 23:15
Nincs mit! Nem hagyott nyugodni a kérdésed... :)

Jó mulatást hozzá!
0
2015. március 24., kedd 22:08
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ
JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ
NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM :D
DE TÉNYLEG!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Mindjárt meg is nézem :D
0
2015. március 24., kedd 21:03
Áhhh végre meglett a film amit keresel. John Doe kipipálva. Erre tényleg jól emlékeztél.

http://www.port.hu/arnyekzona_shadowzone/pls/w/films.film_page?i_film_id=10500

KÜLSŐ LINK
0
2015. március 24., kedd 18:17
A Warneré. A ProViedóhoz tartozik.
0
2015. március 24., kedd 18:12
Akkor ilyenkor mi van? :) Melyik a jogtulajdonos?
Itthon kié?
0
2015. március 24., kedd 18:06
Aha, és az amazonra mutató linken már ott figyel a Warner-logó.

0
2015. március 24., kedd 18:02
Mégis a miramax oldalán van.
http://www.miramax.com/movie/true-romance/
0
2015. március 24., kedd 17:42
A Tiszta románc Warner-film.
0