Keresés

KÉRDÉSEK

2015. március 24., kedd 17:12
én pont ezért nem értem hogy amíg nem fejeznek be valamit akkor meg mi a szarnak kezdenek bele másikba?!
0
2015. március 24., kedd 17:10
Álmodozni lehet, de a cikk egyértelműen DVD megjelenésekről szól. Egy büdös szó sem esik semmiféle BD-ről benne.
0
2015. március 24., kedd 17:10
Nem tudom, én a helyedben ezt a kínálatot böngészve nem lennék túl optimista BD terén...

http://fantasyfilm.hu/categories/Blu%252dray/

Azt se felejtsük el a FF-mel kapcsolatban, hogy még adós a Spartacus folytatásával. Miért pont egy új dolog sikerülne, ha a régit sem tudja teljesíteni?
0
2015. március 24., kedd 17:05
Mármint kiadnak hiánypótló régieket is...
0
2015. március 24., kedd 17:04
És eme bejelentés után?
http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=1067449615543701436016962&VID=066-1067453067-945701451682810

Miszerint a Miramax filmeket a Fantasy Film fogja kiadni. Na már most a elsorol filmek közül a Vérfagyasztó, Kutyaszorítóban és Tiszta románc Miramax-os!!! Így esetleg van rá esély?

Plusz ezek BD formátumára: A tehetséges Mr Ripley és Trainspotting. Ezek is Miramax filmek...

Jó lenne!
0
2015. március 24., kedd 16:57
Amaray van a MM-ben is, de ez a mai amaray már nem az a minőség, ami régen volt.

BD tokom nekem van eladó (ELITE).
0
2015. március 24., kedd 16:55
Sziasztok!

Jó minőségű (amaray?) dvd tokot honnan szoktatok rendelni? BD tokból melyik márka vált be? Kéne pár darab... Köszi előre is!
0
2015. március 24., kedd 12:32
Várni, persze lehet. Csak sok értelme nincs...

Az aktuális mozifilmeket sem képesek kiadni BD-n, nemhogy régebbi címeket. Sajnos.
0
2015. március 24., kedd 10:27
43085. duckdany

Várni, azt lehet. Sajnos.
Egy része független, egy része warner, egy része budapest film volt, de hogy most kinél vannak, ha vannak egyáltalán a jogok, azt ki tudja.
0
2015. március 24., kedd 7:05
Sziasztok!
Várhatóak itthon Tarantino vonatkozású filmek BD-n?
Értem ezeket: Született gyilkosok, Tiszta románc, Vérfagyasztó, Kutyaszorítóban és Grindhouse: Halálbiztos. A többi ugyebár kint van.
0
2015. március 24., kedd 0:00
Netán ez:

http://www.imdb.com/title/tt0084658/
0
2015. március 23., hétfő 23:49
:D :D
Hűha rég tanulmányoztam át ennyi ősrégi horrort :D
Nos, sajna egyik sem talált :) A "szörny" leginkább úgy nézett ki "arcra" mint a Shrek 4 Rumpelje. Tényleg mint valami manóféle. Hosszú orr kiugró áll stb.
Ami ezer százalékig biztos, hogy John Doe-nak nevezték. Erre tisztán emlékszem. Valamilyen formában kommunikált is szerintem a szímítógépre írkált néha, ez volt benne a legfélelmetesebb, hogy nem egy "szimpla" szörny, hanem valami értelmes dolog. Az is tuti hogy átjárón jött, mert úgy rémlik hogy lezárták a területet és utána jelezte a rendszer hogy hopp valami életforma átjutott.

Azt hittem először hogy az X"valami" II. része lesz a nyerő, mert abban tényleg nagyon sok hasonló momentum van, amik birizgálták az emlékeimet.

Végül persze az is lehet hogy olyan régen volt és annyi mindent láttam azóta, hogy valami saját agyszüleményről van szó, és soha nem fogom megtalálni ezt a filmet :D

A John Doe 100 000%, mert azóta is be.... ha hallom ezt a nevet :D
0
2015. március 23., hétfő 22:57
Sajna csak most jártam erre,de te erről beszélsz:

http://www.imdb.com/title/tt0107561/?ref_=fn_al_tt_2

Jó szórakozást hozzá,ismét! :)
0
2015. március 23., hétfő 21:51
Ez a leírás elég sok filmre ráillik, de pl:

XTRO II
http://www.imdb.com/title/tt0100975/reference

Sometimes They Come Back...for More
KÜLSŐ LINK
0
2015. március 23., hétfő 21:32
Nem illik rá teljesen a leírás. De:

http://www.port.hu/a_sotetseg_fejedelme_prince_of_darkness/pls/w/films.film_page?i_film_id=8913
0
2015. március 22., vasárnap 22:44
Neeem, ez a mai napig megvan VHS-en, igaz már szinte semmit nem lehet belőle látni olyan a minősége :D :D

Amiről beszélek, az valami titkos kutatóbázison játszódik végig, ha jól emlékszem egy kaput nyitnak meg. Lehet amúgy hogy nem egy statikus lényről van szó, hanem mindenkinek úgy jelenik meg amitől a legjobban fél. Ami bennem nagyon megmaradt gyerekként az egy piros-véres stb bőrű "törpe" arcú és méretű lény. Nagyon félelmetes volt.
A film amúgy nagyjából az Alien sémáját követi.
Mintha úgy rémlene hogy valaki át is megy a kapun megnézni hogy mi van ott, és ott jóval több hasonló szörny, vagy talán óriás méretű szörny volt.
Tudom zavaros, mint ahogy az emlékeim is :D
Az tuti hogy John Doe-nak hívták vagy hívta magát a lény. Talán számítógépen kommunikált velül. Lehet hogy ezért vagy így nyitották meg a kaput is.
0
2015. március 22., vasárnap 19:18
Nem ez volt véletlenül?
http://www.imdb.com/title/tt0094597/
0
2015. március 22., vasárnap 17:16
Vajon mi a címe ennek a filmnek?

Halványan eszembe jutott egy film, valamikor még a 90-es évek végén láthattam TV-ben.
A története nem volt túl bonyolult: egy tudóscsoport megnyitott valamilyen átjárót (talán a pokolba?) és átjött rajta egy lény. Vörös színű volt ha jól emlékszem, és John Doe-nak hívták, vagy hívta magát? Aztán persze szépen ölte az embereket sorban. Ennél többre sajnos nem emlékszem, csak arra hogy nagyon sokáig féltem utána ettől. Egyik éjjel álmodtam vele, onnan törtek fel ezek a halovány emlékek.

Tudja esetleg valaki miről lehet szó? Szívesen megnézném mai fejjel is
0
2015. március 22., vasárnap 13:28
"Külföldön a klasszikus (30 s-50 s évek) filmjei is igen jól tartják az árukat, akad köztük 10-15 éves kiadvány, ami egy mai új megjelenés árával vetekszik."

Az esetek többségében érdemes várni, 2-3 év elteltével lemennek az árak (Több esetben 30 fontról szépen leballagtak 4-6-8 fontra.) Ha valaki gyakran jár külföldre, akkor érdemes benézni minden filmet árusító helyre, mert gyakran hihetetlen akciókba fut bele az ember.

"Idehaza sajnos meg sem jelennek már ilyenek."

Ez leginkább creeper vesszőparipája :) De komolyan: minden gagyi meg tud jelenni, de a klasszikusokat csak Koreából, Hollandiából, a spanyoloktól, az angoloktól, a franciáktól kell megvenni? Nevetséges.

"Ami az "alacsonyabb" árat illeti... ez relatív fogalom, mert mindenkinek a jövedelemviszonyai határozzák meg, hogy mit tart "olcsónak/drágának", és mire, mikor, mennyit hajlandó és képes elkölteni."

Ó, dvd 1 000 Ft, blú 3 000 Ft. (Újonnan!) (Ismerőseim, fórumozók véleménye alapján.) Persze lehet árulni egy sorozatot 8 000 Ft-ért megjelenés után 3-4 évvel, csak nem kell csodálkozni, ha külföldön veszi meg az ember 2 000 Ft-ért.

"Viszont halkan jegyzem meg, hogy mindazok számára, akik a kalózkodást, "warez"-t alternatívának tartják, nem tudsz elég olcsón adni egyetlen kiadványt sem."

Ezt már többször cáfolták a felmérések.
0
2015. március 22., vasárnap 13:01
"Őszintén remélem és kívánom, hogy az új forgalmazó a jelenleginél gazdagabb választékot tudjon tartani, gondolom sokan reménykednek még jobb minőségben, extrább kiadványokban ugyanakkor alacsonyabb árakban (mi is boldogabbak lennénk, hiszen ez bizonyára tömegeket taszítana a kalózkodástól a legális piac irányába :) ), [..]"

A jó minőségű, "extrább kiadványoknak" szerintem a vásárlók zöme örül. Legyen hát úgy, ahogyan írtad! :-)

Ami az "alacsonyabb" árat illeti... ez relatív fogalom, mert mindenkinek a jövedelemviszonyai határozzák meg, hogy mit tart "olcsónak/drágának", és mire, mikor, mennyit hajlandó és képes elkölteni.

Viszont halkan jegyzem meg, hogy mindazok számára, akik a kalózkodást, "warez"-t alternatívának tartják, nem tudsz elég olcsón adni egyetlen kiadványt sem. Ők nem gyűjteményekben gondolkodnak, nem úgy tekintenek az otthoni házimozizásra, mint akik DVD, vagy BD lejátszóval "felszerelkezve" állnak neki egy kedvenc film megtekintésének.

Jellemzően ebben a témakörben minden "fekete-fehér". Nincsenek árnyalatok.

Valaki vagy érti, hogy mit jelent, hogy micsoda különbség egy eredeti kiadvány birtokában filmet nézni, zenét hallgatni, vagy nem. Utóbbiakat nem fogod rávenni, hogy "elavult technológiát" használjanak, holmi lemezekkel "szórakozzanak", és egy olyan gyűjteményt "építsenek fel", ami csak a port fogja és a helyet foglalja, amikor egy HDD-n "elfér minden".
0
2015. március 21., szombat 23:03
Szerencsére a klasszikusokból volt alkalmam gyűjtögetni, de nem mindent, úgyhogy abból a korból én is szívesen vennék még pár tucat címet.
most posts by TM
0
2015. március 21., szombat 14:00
43067. TM, tudom, hogy ott is mi mennyibe kerül, de itt ugye nem az általad felsorolt filmekről (és azok gyűjtői változatáról) van szó, hanem többek közt tucatnyi b-kategóriás filmről is.

Külföldön a klasszikus (30 s-50 s évek) filmjei is igen jól tartják az árukat, akad köztük 10-15 éves kiadvány, ami egy mai új megjelenés árával vetekszik.
Idehaza sajnos meg sem jelennek már ilyenek.
0
2015. március 20., péntek 22:30
Pont, hogy ezek az igazi gyűjtői kincsek, nem azok a "futottak még" dolgok, amikkel ez a topik is tele van - tisztelet a kivételnek.
most posts by TM
0
2015. március 20., péntek 18:57
Azért ezek a filmek nagyon nem a gyűjtői kategóriába tartoznak.
Kivétel talán a vasak de még azokat sem lehet egy kalap alá venni az általad felsoroltakkal
0
2015. március 20., péntek 18:12
A SONY forgalmazóváltás kapcsán nem akciót hirdettünk, és nem változtattuk egyetlen termékünk árát sem, egyszerűen jeleztük azt az információt, amiről tudomást szereztünk, és amelyről úgy gondoltuk, hogy másokat is érdekelhet. Nem tudjuk, hogy a jelenlegi forgalmazó szeretné-e kiárusítani a készleteit - ha így tesz, akkor mi is azon az áron adjuk majd a kiadványokat, amelyeket a forgalmazó közöl velünk. Egyelőre tárgyalnak az új forgalmazóval, hiszen sem a jelenleginek nem érdeke veszteségesen kiárusítani termékeket, sem a leendő új forgalmazónak nem lenne szerencsés úgy a piacra lépni, hogy a termékeivel tele a piac töredékáron, így érthető lenne egy olyan döntés, hogy nem akciózzák le a maradék készleteket.
Természetesen vannak a listában olyan kiadványok, amelyek korábban olcsóbbak voltak, de mint említettem, nem változtattunk (nem csökkentettünk és nem is emeltünk) a termékek árán csak azért, mert jött az információ a forgalmazó-váltásról.
Egyébként pont ti tudhatnátok a legjobban, hogy mi szokott történni egy ilyen váltás után. Jó esetben újra kapható lesz egy-egy régebbi hiánycikknek számító termék, de a kínálat nagy részének valószínűleg búcsút mondhatunk, hiszen a gazdaságosan legyártható, vagy a kiadóktól rendelhető minimális mennyiség a legtöbb kiadvány esetében már meghaladja a Magyarországon reálisan (és nyereségesen) eladható mennyiséget.
A helyzet már most sem rózsás: kattintsatok a Sony-s bannerre, és kb 380 kapható termék listáját kapjátok. A jelenlegi forgalmazó teljes választékát látjátok. Ha a szűrésnél a nem kapható termékeket is kilistázzátok, akkor kiderül, hogy ez a 380 termék a valaha megjelent magyar vonatkozású SONY kiadványok kevesebb, mint negyede, tehát már most is alig van miből válogatni.
Őszintén remélem és kívánom, hogy az új forgalmazó a jelenleginél gazdagabb választékot tudjon tartani, gondolom sokan reménykednek még jobb minőségben, extrább kiadványokban ugyanakkor alacsonyabb árakban (mi is boldogabbak lennénk, hiszen ez bizonyára tömegeket taszítana a kalózkodástól a legális piac irányába :) ), de ha reálisan mérlegeljük a helyzetet és a lehetőségeket, akkor látnunk kell, hogy nem a Kánaán közeleg.
0