Jól láthatóan egyetlen kézben összpontosul a moderálás, ez itt a legfőbb hiba, meg az, hogy enyhén szólva is részrehajló. Tisztában vagyok vele, bőven lehet rám pikkelni, sokszor én vagyok a legfájdalmasabb zabszem a seggekben, de egy kereskedő - már aki bevételre használja a cégeit, nem kirakatnak a pénzforgatáshoz - nem teheti meg, hogy pikkel valakire, valamint én sem keresem feltétlenül a bajt, de ahogy említettem, nem volt véletlen a moderálás intenzitása, hisz az illető tudta, hogy most ő is sáros.
Niwrok kétségbe vonta, hogy a bolt ne tenne meg mindent a bevétel érdekében, ám a másfél hónapig be nem szerzett könyv pont nem ezt igazolta. Kereskedői szempontból valahol logikus, hogy az erre utaló jeleket érdemes mielőbb eltüntetni, cserébe viszont az én sormintám díszíti a topicot, mintha nem is tudom, mit műveltem volna valójában. Bár a büszkeségemnek ez mit sem árt, azért jópofa látni, hogy a többség az Xpress-t röhögi körbe e kapcsán.
Hogy nem jegyezhetem meg véleményként a bolt saját fórumán moderáció nélkül, a hetekig eredménytelen levelezgetést felválthatná a telefon, hátha akkor sikerülne beszerezni a könyvet, amely egyébként időközben a másik beszerzőhelyen is elfogyott a raktárból? Ezt a szemléletet szeresse az, akinek kedvére való. Vagy Gordon Gekko és Jordan Belfort azzal küzdötték fel magukat fénykorukban, hogy e-maileket küldtek? :)