Keresés

KÉRDÉSEK

2015. március 11., szerda 10:39
A hamarosan megjelenő új Bosszú angyalai éppen ma került fel a kínálatba. A többi kötet jelenleg nincs raktáron a beszállítónknál, de reméljük, hogy az új kötet megjelenéséhez időzítve frissítik a készleteiket.
0
2015. március 11., szerda 7:42
Tisztelt Xpress!
Érdeklödni szeretnék hogy várható-ehogy ujra rendelhetők lesznek a Marvel képregények(pl.Az új bosszú angyalai sor,Pókember,stb)
0
2015. március 10., kedd 13:34
Van rá esélyetek, állítólag egy csomó steelbook az országban van már január óta, csak lemezt kellene bele gyártani.
0
2015. március 10., kedd 13:31
Még lehet, hogy Pro Video égisz alatt megjelenik. Amúgy már ketten vagyunk, én sem vettem még meg. Nem szeretem a csehül álló lemezeket.
most posts by TM
0
2015. március 10., kedd 13:24
Legyen igazad!
0
2015. március 10., kedd 13:13
A képet a fotós készítette. Egyébként a 3D hatáshoz 2D képet alakítanak át.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. március 10., kedd 12:16
3D-s akkor lehet, ha nem hozott fényképből készítik el, hanem direkt a gravírozáshoz készítenek egy új képet, ami a 3D alapja lesz.
most posts by TM
0
2015. március 10., kedd 11:44
Rendszeresen van fotózás az oviban. Idén feleségem felfedezett a kínálatban egy üveg hasábot, amiben két gyerek térhatású portréja volt 4eFt-ért. Rendeltünk egyet a gyerekekről. Tegnap telefonon hívják az asszonyt az oviból, hogy megjött az üveg hasáb. Kiderült, hogy 4eFt helyett 8eFt lenne az ára, és ennyiért csak 2D kép fért bele. Sikerült végül megegyezni a fotóssal, de azért mégis, na...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. március 10., kedd 10:05
Legközelebb Szegeden lesz börze április 11-én, bár az kisebb lesz, mint a budapesti rendezvény.
most posts by TM
0
2015. március 10., kedd 9:57
Már voltam több ilyenen, érdemes ellátogatnod rá! :)
most posts by TM
0
2015. március 10., kedd 9:36
Én spec. az elmaradt, késlekedő DVD-kre és BD-kre gondoltam, és az ahhoz kapcsolódó információk begyűjtésére és megosztására, nem arra, hogy egy már megjelent könyvet hetekig túl nagy kihívás felvinni az adatbázisba :) .

De még ebben az esetben is el tudom azt képzelni, hogy a többi bolt elvitte a meglevő készleteket, mielőtt az ittenieknek tudomására jutott volna, hogy egyáltalán létezik az általad várt könyv, így az Xpressnek nem jutott, csak majd az esetleges utánnyomásból fog, és ezért nem került még fel ide.
0
2015. március 10., kedd 8:59
Osztom a véleményed creep.

Kultúrált formában bárminemű kritika nem kell törlés tárgyát képezze. De itt már régen nem úgy fog a moderátori "radír", ahogyan kéne. A véleményszabadság úgy gondolom még mindenkinek alapvető emberi joga, amíg nem megy el a "ku**aanyázás" szintjéig. Számonkérésként is fel lehet persze fogni, ha valaki kitartóan érdeklődik, de úgy gondolom neked mint VEVŐNEK istenadta jogod bárhol elköltened a pénzedet, ha Te azt úgy gondolod. nyilván nem fogsz itt egy könyvre hónapokat várni, ha máshol már régen kapható.

Ilyen országban élünk: fizess ki horribilis árszabású termékeket és ne legyenek cserébe elvárásaid, észrevételeid és ami a legfontosabb: igényeid. :(

Imádom ezt az "ez van, szeresd ezt" mentalitást amivel idehaza minden tálalva van. Elfogadom a helyzetet, de szeretnem csak nem kell, nem? :)
0
2015. március 9., hétfő 22:45
Lángész vagy! :)))
most posts by TM
0
2015. március 9., hétfő 22:43
Az még egyáltalán nem biztos, hogy lemaradtál róla.
most posts by TM
0
2015. március 9., hétfő 22:09
Jól láthatóan egyetlen kézben összpontosul a moderálás, ez itt a legfőbb hiba, meg az, hogy enyhén szólva is részrehajló. Tisztában vagyok vele, bőven lehet rám pikkelni, sokszor én vagyok a legfájdalmasabb zabszem a seggekben, de egy kereskedő - már aki bevételre használja a cégeit, nem kirakatnak a pénzforgatáshoz - nem teheti meg, hogy pikkel valakire, valamint én sem keresem feltétlenül a bajt, de ahogy említettem, nem volt véletlen a moderálás intenzitása, hisz az illető tudta, hogy most ő is sáros.

Niwrok kétségbe vonta, hogy a bolt ne tenne meg mindent a bevétel érdekében, ám a másfél hónapig be nem szerzett könyv pont nem ezt igazolta. Kereskedői szempontból valahol logikus, hogy az erre utaló jeleket érdemes mielőbb eltüntetni, cserébe viszont az én sormintám díszíti a topicot, mintha nem is tudom, mit műveltem volna valójában. Bár a büszkeségemnek ez mit sem árt, azért jópofa látni, hogy a többség az Xpress-t röhögi körbe e kapcsán.

Hogy nem jegyezhetem meg véleményként a bolt saját fórumán moderáció nélkül, a hetekig eredménytelen levelezgetést felválthatná a telefon, hátha akkor sikerülne beszerezni a könyvet, amely egyébként időközben a másik beszerzőhelyen is elfogyott a raktárból? Ezt a szemléletet szeresse az, akinek kedvére való. Vagy Gordon Gekko és Jordan Belfort azzal küzdötték fel magukat fénykorukban, hogy e-maileket küldtek? :)
0
2015. március 9., hétfő 22:00
De most komolyan:

http://www.swsaga.hu/index

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

Mindegyik ugyanarra az (ingyenes) sablonra épül - maximum a hozzászólások sorrendje lehet fordított. De az meg megszokás kérdése. EZ az igaz fórum-forma, ahol lehet idézni, spoilert elrejteni, képet, videót, emotikont beilleszteni, kiemelni, linkelni, hozzászólást módosítani.

Sajnálom, hogy Neked nem jön be.... :(

0
2015. március 9., hétfő 21:53
... amúgy itt jegyzem meg, e gúnyból az alábbi ötven hozzászólás némelyike szintén tartalmaz jócskán, azok maradhattak...

Jogos, magamra is veszem: én is végtelenül gyúnyos és cinikus vagyok e témában, de azt hiszem - azt hiszem, jogosan hiszem - minden okom megvan rá. Ami itt az utóbbi időben a hazai filmforgalmazás produkál, az egyszerűen szánalmas.

Én Veled vagyok, ezért is köszöntem meg rögtön, hogy beírtad helyettem, amit én is akartam. A moderálás szisztémáját meg ne próbáld megfejteni, mert sokszor nem igazán lehet.
0
2015. március 9., hétfő 21:50
Én senki vagyok??? Mert én nem tudom :)
0
2015. március 9., hétfő 21:39
Miután többszöri kérésemre intézkedés és válasz nélkül hagyta a hozzászólásomban megfogalmazott vásárlói észrevételt egy könyv beszerzése kapcsán (melyről január 27-én érdeklődtem először), először természetesen a moderátort személyében sértegetve, a végére viszont szimplán humorosan, de azért még mindig kissé gúnyosan összegeztem, elképesztő, hogy a moderáció előbbre való a vásárlói észrevételem érdemi kezelésénél (ergo a profittermelésnél, az értékesítésre való törekvésnél).

Mivel az Xpress és a könyv kiadójával való levelezés másfél hónapig eredménytelen volt, továbbra is maró, de érzéseim szerint helyénvaló gúnnyal leírtam a könyv kiadójának kétféle telefonos elérhetőségét, majd felhívtam a figyelmet, hogy a levelezés eredménytelensége esetén esetleg telefonon is lehetne próbálkozni.

Ennyit, nem többet tartalmazott az a hozzászólás, amit mind a nyolcszor vagy hányszor törölt a moderátor 16:00 órához közeledve. Nem kevés gúnnyal, de leginkább kínos igazságokkal átitatott hozzászólás volt csupán, amúgy itt jegyzem meg, e gúnyból az alábbi ötven hozzászólás némelyike szintén tartalmaz jócskán, azok maradhattak, az enyémek szisztematikusan mentek. Ezért állítom, arcra (névre) megy a dolog. Vagy arra, ami az Xpressre nézve kínos igazságokat tartalmaz. Mondjuk nincsenek illúzióim, valszeg ez sem marad itt sokáig.
0
2015. március 9., hétfő 21:30
Az ember meg mondta neked, hogy fix sablon, nem tud vele mit csinálni. Ez van, máshol is ez van, mindenhol, mindenki tudja használni. :P
0
2015. március 9., hétfő 21:27
Igen a kinézeten lehetne csiszolni. Hiába vagyok grafikus, sajnos nem értek az ilyen webes felületformálásokhoz. valaki megmókulhatná.
0
2015. március 9., hétfő 21:23
Jó, de az egy csöves fórum, totál átláthatatlan, mondtam már az embernek, de baszik rám speciel :)
0
2015. március 9., hétfő 20:53
Értem én, hogy bolthoz és ezáltal megjelenésekhez tartozó fórum. De emberek. Hagyjuk már el a p..ba ezt a fórumot, ott van R2 fóruma. Szabadon arról lehetne beszélni amit akarunk.
0
2015. március 9., hétfő 20:49
Azt sem láttam miket írtál. Gyors volt a moderálás. :) Megkérném, hogy írd le újra, de félek az is tiszavirág életű komment lenne. :D
0
2015. március 9., hétfő 19:41
Ugye? A robotokat szeretik... :P
0