Keresés

KÉRDÉSEK

2015. március 9., hétfő 16:35
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2015. március 9., hétfő 16:29
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2015. március 9., hétfő 16:23
Egyetértek, kontraproduktív.
0
2015. március 9., hétfő 16:22
A harmadik hozzászólásban ilyen jellegű tartalom nem jelent meg, szóval várom a magyarázatot (nyilván nem Tőled) a harmadik hozzászólás törlésének pontos miértjére.
0
2015. március 9., hétfő 16:15
Auchan és MM.
0
2015. március 9., hétfő 16:14
Jó, de még mindig nem tudunk semmit. Nem gondolod, hogy önmagában a bizonytalanságban tartás is valóban kontraproduktív?
0
2015. március 9., hétfő 16:13
Mi volt pontosan az a tartalom ebben a három hozzászólásban, amelyet ilyen aljas, ócska módon terminálni kellett?
0
2015. március 9., hétfő 16:13
TM-et néha nehéz. :) De annál nagyobb a sikerélmény!
0
2015. március 9., hétfő 16:12
A hazai kiadók akkor lennének a legboldogabbak, ha ki is adnák azt, amit bejelentenek és akkor, amikorra bejelentik. Kiadók, szóval ebből élnek.

A vásárlók a vásrlásukkal vagy nem vásárlásukkal pontosan kifejezik a véleményüket.

És végül, de nem utolsósorban, nem a panaszok miatt került moderálásra a bejegyzés. Ez könnyen látható, hiszen panaszos bejegyzésből nem kevés születik (és marad fent) a fórumunkon.
0
2015. március 9., hétfő 16:12
Ügyes, nekem nem sikerült dekódolni. :)
0
2015. március 9., hétfő 16:10
Napi kapcsolatban vagytok a SeIecttel?! Na, ez kezd érdekes lenni!

Nekem ugyan ez volt kb. az első hozzászólásom a témában, azzal is a ti szempontjaitokat próbáltam a képbe hozni, de gyorsan kiderült, nem kellett volna, hiszen csak két tűz közé lavíroztam feleslegesen. Viszont ezzel kiváncsivá tettél!
0
2015. március 9., hétfő 16:07
Juh héj? :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. március 9., hétfő 16:04
Ez oké, de ha a kiadók nem adnak tájékoztatást arról, mikor mi jelenik meg és miért nem, akkor utána semmi joguk nincs azon háborogni, hogy nem fogy a termék - mikor UGYANAZ a kiadvány hónapok óta elérhető más országokban. Lehet, hogy ti napi kapcsolatban vagytok velük, de a kívülálló csak a nagy büdös semmit látja. Januári ígéretek márciusban még sehol, féláras termékkiszórások, nulla kommunikáció - úgy mégis, mit várnak egy vásárlótól? Üljön a valagán hónapokig és várja türelmesen, míg a nagyságos forgalmazó valamit böffenteni méltóztatik?? 2015 van... internet, meg miegymás...

Ugyanekkor szerintem is álszent dolog bárminemű ezzel kapcsolatos panasz, észrevétel, kérdés törlése. A strucc meg a homok esete...
0
2015. március 9., hétfő 15:55
Tudomásunk szerint egyetlen forgalmazó sem zárt be azok közül, amelyeket a fórumunkon temettek. Napi kapcsolatban vagyunk velük. Mindenhol vannak nehézségek, amikkel küzdenek. Minden kiadónak a saját dolga, hogy ezeket mennyire nyilvánosan kezeli. Természetes érdekünk, hogy a vásárlóink a lehető legpontosabb és legmegbízhatóbb információkat kapják tőlünk, de sajnos hozott anyagból dolgozunk.
0
2015. március 9., hétfő 15:40
A Lucky Luke 22. információja nem helyes. 1-2 napon belül érkezik a raktárunkba.
0
2015. március 9., hétfő 15:34
0
2015. március 9., hétfő 15:28
A lemez előállítása nagyjából ugyanannyi, mivel ugyanolyan eljárással készül, szinte ugyanazokból az alapanyagokból.
A rajta lévő tartalommal már más a heyelzet. Azok a filmek, amik eleve HD minőségben készültek, vagy lettek digitalizálva, ugyanannyiba kerülnek, hiszen nincs semmi többletköltség. Viszont amikor újra kell digitalizálni, vagy éppen felújítani egy régi, karcos, fakult filmet, ott már vannak többletkiadások. De korántsem annyi, mintha mondjuk újra forgatnák, hiszen jobbára csak gépek dolgoznak. Ellensúlyozza ezt a többletkiadást az, hogy egy-egy régi filmet újra el lehet adni emiatt, amit DVD-n már senki sem venne meg.
A lényeg az, hogy a hype-on kívül semmi sem indokolja igazán a BD és DVD közötti árkülönbözetet, amint az meg is látszik a normálisabb országok árképzésén.
Szerintem. :)
0
2015. március 9., hétfő 15:05
Ezt a részét pontosan én sem értem. A felháborodás és az indulat is érthető a lapítva döglődő forgalmazó felé, de ez a mostani állapot szerintem a boltnak sem érdeke. Most mégis úgy jön le, mintha ők sem tennének meg mindent azért, hogy a gyér megjelenések miatt csökkenő bevételeik maradékában legalább valami bizonyosságot lássanak.
0
2015. március 9., hétfő 14:50
Neked nem kell, ha nem akarod.
0
2015. március 9., hétfő 14:43
A börzén kapható volt a Lucky Luke 22, vettem is.
0
2015. március 9., hétfő 14:31
Ha nem tudunk kommunikálni a forgalmazókkal, b...ogassuk a boltot?
0
2015. március 9., hétfő 14:24
Köszi.
0
2015. március 9., hétfő 14:23
0
2015. március 9., hétfő 14:15
0
2015. március 9., hétfő 12:48
A Lucky Luke 22. képregény miért lett bizonytalan, mégsem fog megjelenni, tolódik (akkor lenne dátum) vagy csak ti nem tudtok megegyezni a forgalmazásról?

Úgy tudom, hogy a hétvégén volt valami képregénybörze és ott lett volna bemutatója, árusítása, infóm nincs, hogy ott megjelent-e.
0