Igazad van. Az én elk@rvulásom története: Vidékről taníttatni egy budapesti egyetemistát, alsó hangon egy havi minálbér., másik gyerek még itthon, de sport, különórák, 4 nagyszülő közül 1 mindig kórházban, mind túl a 70-en, élhetetlen sógor, léhűtő unokaöccsök, döglődő cég. Soroljam? nincs lóvé filmre, sőt mozira sem nagyon. Közben a gyerekeknek nyílik a csipája és nem aput várják haza az új filmekkel, hanem tolják össze a laptopot a tv-vel és nyomják a filmeket, sorozatokat. Én aki utáltam a sorozatosdit, hát az utóbbi 1 évben rászoktam. Így láttam az Trónok harcát, Agymenőket, The Middl, most a Rising Hope megy és nem tudok betelni menyi ötlet mennyi geg van ezekben a sorozatokban, míg a nagyfilmek csak a szart ontják magukból. Rég befáradt poénok, rossz frencsájszok. Sorozatok terén meg aztán tényleg minden kiadó megnézheti magát, nem veszek egyet sem míg nincs komplet széria, hát így járt velem ez a piac.
0
2015. február 18., szerda 10:39
7076
Az InterCommal nem szokott gond lenni, vagy igen? Szerintem az még egy rendesebb társaság.
0
2015. február 18., szerda 10:01
3448
És akkor szépen meg fog növekedni a gyűjteményem értéke... Viccet félretéve, elég szomorù a helyzet. De azért én még reménykedem, hátha lesz majd egy tökös kiadò.
0
2015. február 18., szerda 9:59
52685
Nem marhaság, mivel a tehetősebbek döntő többsége sem vásárol legálisan filmet. Ha csak azok vennének, akik megtehetnék (tök mindegy, hogy hol laknak) máris a cseh piaccal egy szinten lehetnénk.
most posts by TM
0
2015. február 18., szerda 9:49
54
Én mindkét felet megértem, a fogyasztót (filmgyűjtőt) és a szállítót (forgalmazót is) is. Sajnos nem rózsás a helyzet és nem, nem a letöltés miatt. Ez marhaság. Egyszerűen azért, mert Magyarországon olyan kicsik a fizetések, hogy azt a havonta megmaradó kis pluszt (ha van egyáltalán) nem filmekre költik az emberek. Ennyi. Nem csak a fővárosi béreket kell nézni. Vidéken nagyon sokan nettó 100 ezret sem keresnek. A déli és keleti régiók halmozottan hátrányos helyzetűek, de ebbe nem megyek bele, szerintem ezt mindenki látja, aki nem dugja homokba a fejét. Ilyen körülmények között nem a filmek vásárlása a legfontosabb. Lehet mondani, hogy cigire van pénz stb. Igen, arra van, nem mindenkinek a film a legfontosabb. A preferencia rendszere mindenkinek más és más. Az átlag embernek a film, nem érték, nem gyűjteni való „kincs”, egyszerűen fogyasztási cikk. Úgy gondolom, hogy Magyarországon hamarosan meg fog szűnni a lakossági dvd és blu-ray forgalmazás. Pár év és nem lesz kiadó, aki vállalná. A filmek mozis forgalmazása megmarad, de a lakossági szakasz ki fog maradni. Marad a HBO HD, Cinemax, Netflix és hasonlók.
0
2015. február 18., szerda 9:43
2288
Egyvalami biztos. A határon túl élő magyarok már sokkal jobb helyzetben vannak film megjelenés ügyében mint mi :D Még a thaiföldi "menekültek" is többet megvehetnek BD-n mint mi itthon magyar honban.
0
2015. február 18., szerda 9:21
19957
Ez sajnos igy van. Es ez a helyzett nem is fog valtozni amig ilyen nem torodom emberek ulnek ezekben a cegekben. Az a baj hogy 10-15 eve (szinte) ugyanazok ulnek ott csak mindig a kiadok neve valtozik (tobbek kozott az adozas miatt is) vagy az egyik nem torodom megy a masik ceghez. Itt addig nem lesz valtozas amig valaki tenyleg oda nem bassz az asztalra. Itt Magyarorszagon egy cegnek kene lennie es annak kene ossze fognia a meg meglevo piacot.
0
2015. február 18., szerda 8:55
653
Szánalmas ami itt történik. Ezek nem kiadók, pl PV milyen honlapjuk van? Szégyen, de végig lehet menni mindegyiken, persze választ sem kapok a kérdésekre. Ja az külön vicc, hogy ha Disney kell? írj a Disneynek. Nem neki kéne lobbizni a saját maga érdekeiért? Látom mik jelennek meg máshol. még azt sem hozzák be amivel aztán tényleg semmi dolguk nincs, mert le van gyártva. Vicc az egész.
0
2015. február 18., szerda 1:02
52685
Ez nagyon gyenge írás, gagyi érveléssel és szubjektív válogatással. Valami kezdő írhatta.
most posts by TM
0
2015. február 17., kedd 23:52
627
Az Avatarral elfogult vagyok, az AvP 2 sokkal szarabb az elsőnél, az X-Men Ellenállás végét az egyik legjobbnak tartom, a Pearl Harbor a mai napig szépen robban, a giccs ellenére abszolút nézhető. A többi tényleg elég szar, de a leginkább a Kristálykoponya királysága, a Batman és Robin meg a Sandler féle agymenés.
0
2015. február 17., kedd 23:16
52685
Már tervezni sem mernek. :)
most posts by TM
0
2015. február 17., kedd 22:01
8977
Ebből 4-re simán azt mondanám, hogy nagyon tetszett, 4-5-re pedig azt, hogy jó film, megérte megnézni....
0
2015. február 17., kedd 21:55
3448
Hölgy fórumozókkal mi lesz? :) Azért vannak itt jó filmek. :)
Ami egyebkent nagy baromsag. Pont epp az ellenkezojevel kellene harcolni es arulni kulfoldre a hazai, de mas vonatkozast is tartalmazo kiadvanyokat. Pont ugy, ahogy most a csehek csinaljak, nagyon jol.
0
2015. február 17., kedd 12:29
1141
Kedves kekec! Ígéretet kaptunk a kiadótól valamilyen hivatalos tájékoztatásra. 1-2 napon belül érkezik.
0
2015. február 17., kedd 12:27
1141
Kedves Johnny88! Úgy tűnik, éppen lemaradtál a reggeli feldolgozásról, de a maiba mindenképpen bekerül.
0
2015. február 17., kedd 12:24
1141
Kedves wishmaster83! Az egyéni problémákat a "Levél az Xpressnek" felületen keresztül várjuk, ami elérhető az adminisztrációs oldalról vagy közvetlenül erről a linkről: www.xpress.hu/xp/admin.asp?XFN=1
0
2015. február 17., kedd 12:21
1141
Kedves Piemaker! Nyugodtan játszhatsz a Oscar-totónkon. Hárman megnyerik mindegyik legjobb film kategóriában jelölt filmet DVD-n vagy BD-n (a nyertes döntheti el a formátumot) - persze, amikor azok megjelennek. A szabályzatban a játék menete van leírva. Nem gűjtünk adatokat, maximum lájkokat és megosztásokat, de azokat sem kötelező jelleggel.
0
2015. február 17., kedd 12:16
19957
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.