Keresés

KÉRDÉSEK

2015. február 6., péntek 15:44
áááá, mentálisan megkínozva érzem magam :D
0
2015. február 6., péntek 15:41
Na még egyszer, hátha... Aztán ha nem hát nem...

https://www.youtube.com/embed/0JajD6qvZf0" frameborder="0" allowfullscreen>

Ha nem látszik akkor itt van :D

KÜLSŐ LINK
0
2015. február 6., péntek 15:40
Nem hiszem el, hogy nincs az országban 20-30 rajongó, aki írna akár Kanadába is a Disney-nek, hogy ne vonuljanak mán ki, mert nem lesz sztár vársz dvd se!!!!!!!!!!!!!!! Basszus, nem ismeritek a dalt??????

https://www.youtube.com/embed/0JajD6qvZf0" frameborder="0" allowfullscreen>

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Süllyedő hajó babáim, erre a kifejezésre koncentráljatok :D
0
2015. február 6., péntek 15:01
Óóóó,ezt se tudtam hirtelen hova biggyesszem be:

http://www.uzletresz.hu/vallalkozas/20150206-leepitesek-a-magyar-disney-nel.html

De,hogy tartsam magam a topik nevéhez...

"a harmadik pedig a Disney kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékeivel foglalkozik."

Fessem a falra az ördögöt? :)
Ők vajon meddig lesznek ott?
A végén még a dvd forgalmazás is megszűnik itthon a részükről?
0
2015. február 5., csütörtök 22:28
Tisztelt Xpress.hu!

Mikor számíthatok válaszra a legutóbbi üzenetemre?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 5., csütörtök 22:27
Folyamatban a csere.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 5., csütörtök 22:20
Itthon :)
0
2015. február 5., csütörtök 21:48
JFK-ből csak ez a kiszerelés volt, gondolom, azért választotta.
most posts by TM
0
2015. február 5., csütörtök 20:34
Jaj Gyulus, komolyan mondom, már nekem kellemetlen nézni, hogy mindig belefutsz az ilyen hibás fémekbe. Csodálom is a kitartásod, párszor már fontolóra vetted, hogy átállsz a sima műanyag tokos BD-kre. Azért remélem, történt valami fejlemény a horpadt fém kapcsán, netalán megbarátkoztál ezzel a kis(?) esztétikai hibával.
0
2015. február 5., csütörtök 20:32
Dear Xpress,

Pár hónapja felvetettem, hogy milyen jó lenne, ha lehetne rendelni tőletek filmzenei CD-ket (az ajándék Gyűrűk Ura filmzenei CD kapcsán). Azt mondtátok, hogy fontolóra veszitek a dolgot. Bár azóta nem telt el sok idő, de azért érdeklődnék, hogy lehet-e számítani az erre irányuló törekvésre részetekről a közeljövőben, gondolkodtatok-e a dolgon.
0
2015. február 5., csütörtök 20:12
Mi is köszönjük! :)
0
2015. február 5., csütörtök 11:46
Köszi, megrendeltem.
0
2015. február 5., csütörtök 11:31
Terry Pratchett Éjjeli őrjárat című könyve már rendelhető nálunk is kétféle változatban. 1. http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=109134, 2. KÜLSŐ LINK
0
2015. február 5., csütörtök 9:17
A mélység titkát és a Titanicot kilencezer fölötti áron vettem.
most posts by TM
0
2015. február 4., szerda 22:52
Köszönöm a válasz(oka)t! :) Ezt eddig nem tudtam de jobb későn mint soha :)
0
2015. február 4., szerda 22:26
Amikor a Fargo első kiadása kijött, akkor még bőven ennyibe kerültek a DVD-k, felirattal is; újdonság volt, majdhogynem luxustermék. Ha megnézed, még ezen az oldalon is ennyiért van beárazva a Fargo: http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=1980 . Ráadásul mára már nyilván óriási ritkaság egy bolti példány, tehát lehet, hogy a 6.200 még egy előnyös ár. És most nem viccelek :) .
Az új filmeket évek óta már legfeljebb 3.000 forintért lehet kiadni, eladni viszont általában csak ezer alatt. A DVD tömegtermék lett, turiskosarak lakója.

Hiába tűnik úgy, hogy DVD = DVD, bőven nem mindegy, mikor adták ki. Ha ott a boltban 6.200-ért van, akkor valószínűleg ők is ennyiért vették, és évek óta áll ott ennyiért.
0
2015. február 4., szerda 22:23
Gondolom, ahol láttad, ott még a hajdani eladási áron szerepelt, senki nem foglalkozott az árcsökkentéssel. Néhány offline helyen ez rendszeres és törvényszerű.

Nézd a jó oldalát: az ára miatt vélhetően nem viszik el, így igazi ritkaságokat is találni, 10 évvel ezelőtti árakon.
0
2015. február 4., szerda 22:13
Igen ez igaz :)
Amúgy még egy amire kíváncsi vagyok. Vannak régi filmek (Konkrétan a Fargora gondolok ami ha jól emlékszem  96-os) Egy offline helyen 6200-ért láttam (És most nem viccelek). És van egy mostani pár éves film ami már 3000-ért is kapható x helyen. Ez, hogy működik? Gondolom a kiadók szabják meg így az árat, hogy egy régi film drága, más régi film meg olcsóbb. Aki tudja, hogy van ez segítene mert régóta érdekel? Köszönöm :)
0
2015. február 4., szerda 22:07
Tragikomédiaként sem :) ?
0
2015. február 4., szerda 22:01
Dehogy veszünk össze. Örülök, hogy van akinek tetszik, az alkotóknak már volt értelme dolgozni.
0
2015. február 4., szerda 21:54
Hát nekem az egyik kedvencem (A sok közül) :) A könyv trilógiát is kétszer kiolvastam :) De ízlések és pofonok ezen felesleges össze veszni ki mit szeret.
0
2015. február 4., szerda 21:51
A sorozatra. :)

Nekem nagyon nem jött be...
0
2015. február 4., szerda 21:22
"3. Arról meg inkább nem nyilatkozom, mit kellene vele csinálni (meg az alkotókkal is)"
Ezt konkrétan a sorozatra érted vagy csak úgy általánosságban?
Amúgy kár :/
0
2015. február 4., szerda 21:15
Tekintve a hazai sorozatkiadások rendszerességét és szűk körét, szerintem ne számíts rá.

1. Ennél "nagyobb nevek" sincsenek itthon kiadva
2. Jobb, ha semmit nem adnak ki belőle, mint hogy egy évad után félbehagyják
3. Arról meg inkább nem nyilatkozom, mit kellene vele csinálni (meg az alkotókkal is)
0
2015. február 4., szerda 21:02
A Kór című sorozat megjelenéséről tudd valaki valamit? Legalább DVDn kiadhatnák mert valószínű, hogy BDn úgy sem fogják. Külföldön már lehet kapni.
0