Tisztelt Xpress.hu!
A világért sem akarlak megbántani titeket, ezért már előre kérem, hogy ha nem ingetek, semmiképpen se vegyétek magatokra, de most már tényleg TELE A HÓCIPŐM!
Ma vettem át a csomagomat. A rendelés feldolgozásához fűzött üzenetemben kértem, hogy figyeljetek oda a kiadványok esztétikai állapotára, kellő gondossággal csomagoljátok a filmeket, és ha a JFK fémdobozból nem lenne hibátlan, inkább hagyjátok ki a csomagomból! A küldhető limitet ennek megfelelően eggyel alacsonyabbra is vettem, mint ahány film küldésre várt.
Amikor a Pick Pack Ponton átvettem a csomagot, azt alaposan szemrevételeztem, külsérelmi nyom szerencsére nem volt rajta. Itthon aztán kibontottam, és boldog voltam, mert láttam, hogy figyelembe vettétek azt, amit kértem: a dobozon belül légbuborékos borítékban voltak a filmek. Szám szerint 5 BD és 2 DVD volt a csomagban. Kiveszem az első darabot, ami a Sammy nagy kalandja 2. BD3D volt, és azt hittem, megáll a szívem, ugyanis egy ilyen tokban kaptam meg a filmet:

Ha eleve úgy nézett ki, mint ahogy én megláttam, csak akkor kerülhette el a figyelmeteket, ha valaki vakon tette a csomagba. Bár olyan durván be volt süppedve a törés középpontjánál, hogy tapintással még egy vak is rögtön kiszúrta volna. De nem feltételezem, hogy így került a csomagba, viszont azt kizártnak tartom, hogy a dupla csomagolásban (ami teljesen ép) sérült volna így meg. Ezért csak az a variáció maradt, hogy a mocsok kiadó eleve így csomagolta be, ti nem láttátok a borítótól, útközben meg valahogy kicsit megnyomódott, a csomagolás csodával határos módon - merthogy épp ez az oldal feküdt neki a légbubis zacsinak - ép maradt, a borító meg belesüppedt a törött tokba. Benyeltem, tokcserével megoldottam a problémát, bár a borító sajnos nem 100%-os, egy fél centis csíkban festékhiányos lett:
Ez van, az online vásárlás kockázata.
De amikor kinyitottam a JFK fémdobozt, és felhajtottam a hátlapját, eldurrant az agyam, mert ez fogadott:
Na, erre viszont nem tartok igényt ebben a formában. Sőt, egyelőre arra hajlok, hogy annyira tele a hócipőm már azzal, hogy minden selejt fémet megkapok, hogy lehet, inkább végképp leteszek róla, és kérem vissza az árát.
Szóval várom a visszajelzést, hogyan tovább? Küldjem vele a számlát is annak érdekében, hogy vissza tudjátok utalni a pénzt? Persze lehet, hogy alszok rá egyet, és inkább cserét kérnék, de ennek egyelőre kisebb valószínűségét látom.