Keresés

KÉRDÉSEK

2014. december 12., péntek 0:39
A S_elect jövő hétre mondja az Anomáliát.
0
2014. december 11., csütörtök 10:57
Kedves Xpress,

Mikor kell rányomnom az azonnali feldolgozásra, hogy most szombaton hozza a GLS a csomagot? Eddig nem számított, hogy melyik nap hozza a futár, de most csak szombat jó nekem.

Nem szeretném, ha pénteken hozná vagy átcsúszna jövő hétre :-)
0
2014. december 11., csütörtök 10:01
Aszongya: "mostanában".Ez nagyon jó! :)
0
2014. december 11., csütörtök 9:35
T. Xpress!

Rákérdeznétek a S_electre, hogy mi van az Anomália című DVD-vel? Lesz belőle idén valami? Érdemes rá várnom a mostani csomagommal a jövő héten? Már egy hónapja csak folyamatosan csúszik, ahogy mostanában a Universal filmeknél sajnos megszokhattuk.
0
2014. december 10., szerda 17:20
Kedves  tchabee!
Lucky Luke 21. jön nálunk is. Majd igyekszünk beleférni a szűkös határidőbe :)

Kedves sztrovacsek!
Szívesen!
0
2014. december 10., szerda 15:01
Köszönöm, az jó.
0
2014. december 10., szerda 11:50
Sziasztok!

Lesz nálatok a Lucky Luke 21. - Dalton nagybácsik képregény, úgy, hogy még karácsonyig PPP-ben átvehetem?

A kiadó honlapján 18.-a a megjelenés, máshol "várható megjelenés" 16.-a.

"Ha PICK PACK PONTRA kéred a csomagot, kérjük, hogy LEGKÉSŐBB december 18-án, reggel hét óráig rendeld meg a kívánt filmeket, és a fent említett rendelési beállítások esetleges módosításával tedd lehetővé a csomag küldését."
0
2014. december 10., szerda 11:16
A Piszkos Fred könyvnek kemény a fedele.
0
2014. december 9., kedd 20:47
Kedves Xpress!
Az akciós könyvek között szerepelt a Rejtő-Korcsmáros képregények között a Piszkos Fred a kapitány. Berendeltem a biztonság kedvéért, de sehol nem találom az adatlapján, hogy kemény fedeles vagy puha verzió. Meg tudnátok mondani?
Köszi
0
2014. december 9., kedd 8:38
Jelenleg azt látom státuszként, hogy "A termék már nem kapható". Így, ha korábban konkrétan ár is látszódott, ez a könyv jelenleg beszerezhetetlen, valószínűleg az okozhatta a kavarodást. Ez a változat viszont rendelhető belőle: http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=27890
0
2014. december 9., kedd 7:15
Köszönöm a nyomozómunkát :-) (A Kis hercegnél nem állt vissza az akció előtti ár, hiába nincs már raktáron a könyv: http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=11538&VID=066-1064006253-68956420380630207 )
0
2014. december 8., hétfő 20:08
A reggeli rendelést nem vitted végig, így a kosárban maradtak  a könyvek. Ennek ellenére a rendelés közbeni beállításokat elmenti a rendszer, mert ezek nem konkrétan az adott rendelésre, hanem általánosságban is érvényesek. A Kis herceg esetében mi történt?
0
2014. december 8., hétfő 19:05
Kedves Xpress.hu!

Az rendben van, hogy ha már nincs raktáron visszaáll a korábbi ár (bár a Kis herceg esetében nem ez történt), a nagyobb rejtély, hogy a reggeli rendelésemből mi miért csak a limitmódosítást vette a rendszer? :-)
0
2014. december 8., hétfő 16:32
Kedves C9H13NO3 és Csaba007!
A könyves akció egy "amíg a készlet tart" típusú akció. Ha elfogy a rendelkezésünkre álló mennyiség, az adott könyv kikerül az akcióból, és újra az eredeti áron rendelhető.

Kedves Zozo41!
Válaszoltunk a leveledre, amit a levelezőrendszerünkön keresztül írtál, de sajnos egy technkai probléma áldozata lettél, amiért elnézést kérünk.
0
2014. december 8., hétfő 15:59
Éjfél után pár perccel.

*Hasonlóan jártam én is a Holnap határa című könyv megrendelésével, beraktam a kosárba és az ára megváltozott és kikerült az akciók közül.
0
2014. december 8., hétfő 14:55
A napi akciók mikor váltanak?
Éjfél után mindjárt,vagy valamikor a reggel folyamán?
0
2014. december 8., hétfő 14:04
Kedves Xpress.hu!

A reggeli órákban leadtam egy rendelést 4 db könyvről (The Walking Dead - Élőhalottak 4.: Szívügyek; Véreb egyenruhában; A kis herceg; Jamie 30 percesek - Finom ételek villámgyorsan ). Ekkor át is állítottam a szállítási limitet 4-ről 8-ra, hogy az előző rendelésemmel együtt érkezzenek meg. Az imént kaptam egy e-mailt, hogy 1 tétel van félrerakva (még a korábbi rendelésemből), a többi beszerzésre vár, holott, mind a négy könyv raktáron volt a rendelés pillanatában. A honlapon járva viszont a megrendelt könyvek még mindig a kosárban voltak. Való igaz, hogy a rendelésről nem érkezett visszaigazolás, viszont akkor - ha valóban nem küldtem el a rendelést - hogyan módosult a szállítási limit? (mert biztos, hogy nem rendelési beállításoknál állítottam át, hanem rendelés feladásakor). Az is furcsa, hogy "Jamie 30 percesek" könyv azóta kikerült az akciós könyvek közül... :-(
0
2014. december 8., hétfő 12:06
T. xpress!

Múlt hét csütörtök óta a rendelésem feldolgozásra vár, nem mozdul. Mi lehet az oka?

Üdv.

Szávai Zoltán
0
2014. december 8., hétfő 0:24
SEGÍTSÉG!

Szükségem lenne 15 db átlátszó, kétlemezes, SZÁRNYAS Amaray DVD tokra. Nem tudjátok, hol találhatnék ilyet?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. december 7., vasárnap 23:43
Köszönöm.
0
2014. december 6., szombat 22:25
Ahogy kapjuk a kiadóktól, tesszük fel az oldalra a megjelenéseket, de azt tudni kell, hogy a január általában nem arról híres, hogy ontják magukból a forgalmazók a filmeket. De az biztos, hogy lesz például Feláldozhatók 3.
0
2014. december 6., szombat 22:16
A karácsonyi akciókon dolgozunk. Hamarosan beindulnak.
0
2014. december 6., szombat 21:38
köszi :)
0
2014. december 6., szombat 21:27
Itt a 42442. hozzászólásban már válaszoltak erre a kérdésre.
0
2014. december 6., szombat 20:47
T.Xpress!

Megérkezett és félre tett termékek nem lesznek idén törölve? Vagy van valami határidő amíg el kell hozni/küldetni, mert különben utána töröltök mindent kivéve az előrendelt termékeket?

A választ előre is köszönöm! :)
0