Keresés

KÉRDÉSEK

2014. december 6., szombat 13:14
Jól látom, hogy nem látom a kiadók 2015. januári BD megjelenéseit?
Vagy talán ez lesz a nagy karácsonyi meglepetés?
Mikor láthatjuk a pazar listát?
0
2014. december 6., szombat 11:39
Hello!

Ha az Xklúzív zónát nem menedzselitek és nem használjátok gyakorlatilag semmilyen termék népszerűsítésére, minek futtatjátok még mindig? Semmi értelme.
0
2014. december 6., szombat 10:41
Valahogy én is így vagyok vele. Sok WB-s filmen láttam hogy a külső fólián volt a korhatáros matrica.
Gondolom a kiadó nem akart új borítókat nyomtatni.
0
2014. december 6., szombat 10:20
Még egy gondolat erejéig visszatérve a témára: a steelbookokat lehet úgy forgalmazni, hogy csak a külső fólián van a matrica (SZERENCSÉRE ez világszerte így van), a műanyag tokosat miért nem? Arról már nem is beszélve, hogy szerintem a korhatáros matricának csak addig van jelentősége, amíg az üzletek polcain van. Valljuk be őszintén otthoni körülmények között már nincs semmi értelme és jelentősége.
0
2014. december 6., szombat 10:02
Sajnos, nem is kicsit rontja az összképet. Aki ezt így megtervezte nincs semmi szép érzéke. Annyira ocsmány, hogy én ezeket ki sem teszem a polcra. Látni sem bírom! Azt hiszem nálam ez volt az a bizonyos pont az "i" betűn és még ha sokkal költségesebb is, steelbook-ra váltom ki mindet. (Bár megjegyzem: a steelbookok egyébként is a gyengéim voltak/lesznek/maradnak.

Az a baj, hogy ebben a témában az ESZTÉTIKA szó szerintem a gyűjtőkön kívül senkit sem érdekel!
0
2014. december 6., szombat 8:06
Mikor kezdödnek a karácsonyi akciók?
0
2014. december 6., szombat 7:34
Értem. Csak ilyen áron lehet nem veszik majd meg.
0
2014. december 5., péntek 22:49
Nem tudjuk. Az utolsó darabok nem igazán szoktak akcióba kerülni.
0
2014. december 5., péntek 13:02
Elolvastam, de akkor is felesleges.
Sőt még az összképet is rontja a polcon.
0
2014. december 5., péntek 12:46
Egész pontosan itt találod a választ:

http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=147059.214841

6. pont, illetve ha legördíted, akkor a mellékletekben.
0
2014. december 4., csütörtök 20:52
Régen már kérdeztem de így évvége felé ismét megkérdezem.
Van még néhány régebbi kiadású sony-s blu ray raktáron majdnem 7 ezer/db-os áron. Ezek mikor lesznek már fillérekért???
A fene se veszi meg annyiért. :/
Sőt még egy része asszem feliratos.
0
2014. december 3., szerda 19:41
1-2 emberről már hallottam, de szülők tekintetében. Elsősorban ugye a fiatalok védelme lenne a cél, erotikus vagy személyiség fejlődése szempontjából káros erőszakos tartalmak, stb. ne jussanak el hozzájuk véletlenül. Gyakorlatban ezt a megjelölősdit szinte senki nem veszi komolyan. Interneten a filmeknél sokkal durvább ilyen jellegű tartalmakat el tudnak érni azon fiatalok akik ezt szeretnék. Eleve nem kellene ennyire brutális filmeket készíteni mint manapság. Hitchcock filmjeiben is volt sokkoló hatás, de legalább látványilag nem röpködtek realisztikus levágott és vértől fröcsögő testrészek. Nyilván a lelki sokk is veszélyes, de mégis könnyebben feldolgozható mintha látvánnyal is párosul. Főleg néha céltalan látvánnyal amire a szórakoztatás céduláját próbálják felragasztani. Szóval ez leginkább arra szolgál, hogy maga a rendszer megnyugtassa saját magát: én megtettem mindent annak érdekében, hogy megfelelő érettségű emberekhez jussanak el az adott tartalmak. De persze már a besorolás is szubjektív, hisz emberek végzik saját kútfőjükből táplálkozva. Külföldön is néhány helyen találkozhatunk ilyesmivel, mondjuk német nyelvterületen elérték a gyűjtők, hogy mostanában a legtöbb kiadás kétoldalas borítóval jelenjen meg, kívül van korhatárjelzés, belül nincs és ha szeretném megfordítom a borítót. De ez inkább európai jellemző. Amerikában a designért, a kreatívért felelős szakemberek elérték ne kerülhessen bevezetésre az ilyen fajta, mértékű grafikarombolás. Besorolás ott is van, néha szigorúbb is, de ez mozivetítéseknél jelentkezik, a vásárlók eldönthetik maguk mit tesznek maguk, családjuk szemei elé.
0
2014. december 3., szerda 19:08
Van olyan aki foglakozik vele, hogy melyik film milyen korhatárjellel van ellátva?  Ha kell neki megveszi. Most például a 18 éven aluliakra gondolok.
0
2014. december 3., szerda 18:17
Sajnos a filmtörvény vonatkozó része nagyon specifikus arra vonatkozóan, hogy hová kell tenni a korhatárkarikát és mekkorába.
0
2014. december 3., szerda 18:14
Jön holnap a Herkules BD! A DVD sajnos még nem.
0
2014. december 3., szerda 18:10
Nem tudom, hogy volt-e már kérdés de miért kell háromszor rátenni a borítókra a korhatár jelet??
Elrontja az egészet.
Korábban elég volt a borító hátuljára írni. Azelőtt meg nem is volt.
0
2014. december 3., szerda 12:54
Tisztelt Xpress!  

Kértem a csomagom elkészítését és azt látom, hogy a szülinapi akcióban résztvevő termékek is eredeti áron vannak.  Ha ez csak technikai jelleggel van így, az ok, csak így még nem tudom, hogy pontosan mennyi lesz a végösszeg.

0
2014. december 2., kedd 21:57
Kedves Xpress ,

A Herkules BD-t holnap megkapjátok ?
Csak az akciós csomag indítása miatt kérdezem.

előre is köszi.
0
2014. december 2., kedd 19:22
tperegi@gmail.com - írjál, van néhány, azért merem ide beírni, mert az Xpress boltját nem rontom.
0
2014. december 2., kedd 17:52
Igem tervezünk adventi akciókat!
0
2014. december 2., kedd 14:09
T. Xpress!

Idén lesznek adventi napi akciók?
0
2014. december 1., hétfő 21:17
Oké, köszi.
0
2014. december 1., hétfő 12:08
Jó kis meló lehetett! :)
0
2014. december 1., hétfő 10:35
Közben sikerült megnéznünk, de sajnos egyik sem pattintós.
0
2014. december 1., hétfő 9:37
Így nem tudom. Mindegy, hogy mi az ha még nincs meg akkor úgy is megveszem.
0