Csak annyi történt, hogy nagyon sokan szerettek volna vásárolni a szülinapos akciónkban. Folyamatosan dolgozzuk fel a rendeléseinket, nagyon igyekszünk :)
0
2014. november 24., hétfő 19:46
663
Harmatos magyarázat ez a műtétes dolog de oké, legyen. :)
"Amugy ha már a másodikban megmüteti magát akkor semmi oka nem lett volna új mag fejlesztésére."
Éppenséggel lett volna oka újfajta kifejlesztésére, mivel azon felül,hogy mérgezte őt a mag nagyon hamar lemerült. Még meg is jegyezte,hogy de gyorsan lemerülnek. Ez ugye nem előnyös ha épp harcolsz a páncélban, Jarvis meg bejelenti,hogy "Uram, lemerült a mag!" Szóval maximum nem kellett volna annyira kapkodnia a feltalálásban.
0
2014. november 24., hétfő 18:46
277
Reggel 7 körül állítottam be, hogy küldhetitek a filmeket. Miért nem kerültek feldolgozásra?
0
2014. november 24., hétfő 18:31
553
Több oka is lehet pl hogy a harmadik részben olyan műtéti eljárást használnak ami a második idejében még nem létezett. A fegvergyártás után az orvosi technika lett a Stark cégfő területe. Legalábbis mintha lenne ilyen utalás.Amugy ha már a másodikban megmüteti magát akkor semmi oka nem lett volna új mag fejlesztésére. A reaktort a páncélba is be lehet épiten lásd Harcigép páncélja.
0
2014. november 24., hétfő 18:06
663
Sziasztok!
Nem tudom,hogy ez-e a megfelelő fórum a következő kérdésnek de remélem nem küldtök el érte a halál..... :)
Na szóval Vasember fanatikus előnyben a válaszokat illetően.
Vasember maraton tartottam a napokban és valamiben nem áll össze a kép. Ez pedig a reaktor Tony mellkasában.
Vegyük sorjában:
Az első részben kap egy marék repeszt a mellkasába amik a szíve felé tartanak. Az arab faszi azért belepumpál egy elektromágnest,hogy az majd jól távol tartja őket a szívétől. Tony megalkotja a minireaktort aminek két szerepet szán: távol tartani a repeszeket úgy,hogy közben szabadon mozoghat (nuku akkumulátor), illetve ezzel tudja majd működtetni a szökéséhez szükséges páncélt, majd ezt követően az új változatét is. A film közepén cseréli a barlangba összetákolt modellt egy jobb verzióra, ami palládiummal üzemel. Ennyi volt az első rész. Minden értek!
A második részben kiderül,hogy ez a palládium bizony erősen mérgezi őt(azon felül,hogy hamar elhasználódik, ami energetikailag nem előnyös) így valamivel helyettesítenie kell azt de nem talál alkalmas elemet. Erről szól a második rész. Tony haldoklik és vívódik majd a végére megtalálja ezt a bizonyos elemet. Most már ez dorombol a mellkasában.
Itt jön a harmadik rész (ami szerintem alapjáraton szar lett) és felborít mindent. Tony a film végén kiszedeti magából a repeszeket és velük együtt a reaktor is kikerül a mellkasából.
Amit nem értettem: Minek kellett tökölni a második részben annyit az új elem felfedezésével? Miért nem műttette ki magából a repeszeket? Így szép nyugodtan feltalálhatta volna a hiányzó elemet úgy,hogy közben nem kell aggódnia az egészségéért. Most így hirtelen rámondhatnám,hogy így amíg felfedezi az elemet nem tudja használni a páncélt, de mivel a harmadik rész végén kiműtteti magából a reaktort és a Bosszúállók 2-ben megint szerepel, ez azt engedi feltételezni,hogy a páncélnak önellátó reaktora van? Akkor eleve mi értelme az első résznek? Mi értelme annak a reaktornak a mellkasában?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
0
2014. november 24., hétfő 0:02
8851
Meglehet, már többször is leírtam. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. november 23., vasárnap 21:27
372
Ez az, erre gondoltam. Kösz neked is Gyulus :)
Ezen a fórumon olvastam ezt (lehet pont tőled), csak totál elfelejtettem a lényeget.
0
2014. november 23., vasárnap 21:16
8851
Paradox módon ha van 3D tévéje és lejátszója, gond nélkül meg tudja nézni 2D-ben is az összes olyan BD3D lemezt, amelyiken le van tiltva a 2D lejátszás. Csak meg kell nyomnia a 3D gombot a tévé távvezérlőjén, és ezzel ki tudja kapcsolni a 3D megjelenítést. Ilyenkor hiába megy csak és kizárólag 3D-ben a lejátszás, a megjelenített kép bizony 2D lesz.
0
2014. november 23., vasárnap 21:00
372
Aha... Értem. Köszi szépen.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy valaki kipróbálta-e már a tévén ezt a 3D-s lemezt 2D-ben. Magyarán képes-e erre lemez.
0
2014. november 23., vasárnap 20:45
6264
Szia!
Ha van PC-s BD olvasója csak abban az esetben tudja ezt megoldani (AnyDVD,DVDFab fizetős programokkal), ha nem játszható le 2D-ben is az adott 3D korong (igaz újabban nem ez a jellemző).
0
2014. november 23., vasárnap 20:37
372
Sziasztok!
Kicsit idétlen a kérdésem, de nem vagyok egy technikai zseni :)
A Jégvarázs BD3D-s korongja valamilyen "trükkel" lejátszható 2D-ben is? Egy ismerőssel lenne felesbe innen a film duplalemezes változata. Az ő esetleges megnyugtatására szolgálna ez az infó, mert én simán elleszek a BD verzióval :)
Köszi előre is.
0
2014. november 23., vasárnap 19:20
277
Akkor jól van. Már csak akkor holnap fel kell dolgoznotok.
0
2014. november 23., vasárnap 19:15
1141
Az akció úgy működik, hogy legalább három filmet kell megrendelni és egy csomagban elhozni, ezért minden akciós film ára mellett sztenderd szöveg, hogy még két termékkel együtt érvényes az akciós ár, de ha összesen négy filmed lesz egy csomagban, akkor nem még kettő, hanem három termék lesz mellette, így nem lesz gond a kedvezmény érvényesítésével.
0
2014. november 23., vasárnap 18:43
277
4 filmet raktam félre a szülinapi akciós listából és azt írja, hogy legalább még két termékkel együtt kapom meg az akciót. Ez miért van??
0
2014. november 23., vasárnap 13:34
1141
Érvényes lesz a +5% :) A "Majmok bolygója" pedig egész biztosan nem fog csúszni!
0
2014. november 23., vasárnap 12:53
1221
Már megoldottam, elnézést. Az zavart meg, hogy tegnap a korábban már félretett, de még el nem indított termékeknél is kiírta az akciós árat.
0
2014. november 23., vasárnap 12:45
1221
Az aktív rendeléseknél nekem is hibásan jelennek meg az infók: az akciós termékek közül néhánynál megjelenik a csökkentett ár, de a többinél eltűnt (köztük olyanoknál is, melyek feldolgozását kértem). Remélem, ez a csomag összeállításnál/átvételekor nem fog problémát okozni. Köszönöm.
0
2014. november 23., vasárnap 12:36
627
Boldog szülinapot az Xpress-nek!
Kicsit én is átvariáltam a jövő heti csomagot az akcióval, viszont én sem élek a Facebook jóságaival. De unokatesómnak meséltem az akcióról, mivel nagy sorozatrajongó, be is dobatott a kosárba egy Grace klinika és egy Vészhelyzet évadot. Akkor erre is jár a +5%? :)
Már csak azon drukkolok, hogy el ne tolják a Majmok Bolygója: Forradalom megjelenését huszonhatodikáról, az gáz lenne.
0
2014. november 23., vasárnap 10:31
1141
A biztonság kedvéért azért leírom, hogy a nem az akciós időszakban rendelt filmekre nem érvényes az akciós kedvezmény.
0
2014. november 23., vasárnap 10:11
7721
Már látom. Bocs
0
2014. november 23., vasárnap 10:08
7721
Másnál is eltűnt a piros figyelmeztetés az akciós árakról az aktív rendelésénél? Tegnap még a régebben rendelt filmeknél is ki volt írva az új ár, ma már csak az akciós időszak alatt kosárba dobott címeknél jelzi a rendszer a szülinapi kedvezményt. Mikor módosultak így a feltételek?
0
2014. november 23., vasárnap 0:22
605
Köszi! Már be is van rendelve még kettő:)
0
2014. november 23., vasárnap 0:03
Moderátor
7449
Köszönöm, köszönjük. Ígérem, hogy minimum 15 évente visszatérek majd máskor is :)
0
2014. november 23., vasárnap 0:03
Moderátor
7449
Csak az aktív rendeléseknél jelenítette meg rosszul a rendszer, de már javítottuk. Viszont úgy látom, hogy csak két akciós terméket rendeltél. Ugye tudod, hogy csak minimum 3 akciós termék együttes, egy csomagban történő feldolgozásánál érvényesíti a rendszer az akciót? Szóval legalább még egy terméket kellene rendelned az akciós listából, hogy a rendszer érvényesíteni tudja majd a kedvezményt. Köszi, hogy jelezted a problémát.
0
2014. november 22., szombat 23:58
8851
Ez nagyon korrekt hozzáállás.
És ha már itt tartunk: nagy öröm számomra, hogy téged is láthatunk megszólalni a fórumon. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányzott már ez a közvetlen, az elmúlt másfél évtizedben az Xpress.hu védjegyévé vált vevőbarát hangnem.
Kívánom, hogy gyakrabban légy itt közöttünk, az oldalnak pedig boldog szülinapot!