Keresés

KÉRDÉSEK

2014. október 27., hétfő 10:06
Tisztelt Xpress!
Érdeklödni szeretnék hogy ha az áfa mentes termékek közül rendelek és novemberben veszem átt a csomagot akkor az akcios áron kapom meg a félre tett termékeket vagy már az eredeti áron?
Köszönöm a válaszukat.
0
2014. október 26., vasárnap 19:41
Üdv!

Tisztelt xpress,érdeklődnék,hogy van e rá esély egy Breaking Bad és egy Walking Dead itthoni megjelenésére?
0
2014. október 25., szombat 11:14
Hali!

Az eddig felsoroltakkal maximálisan egyetértek. Még ide sorolnám a Hobbit filmeket, a Csodálatos Pókember két részét ÉS mindenféleképpen a Tűzgyűrűt! Utóbbi a nagybetűs 3D élmény! Érdemes vele próbát tenni.
0
2014. október 24., péntek 14:04
Szia!

Akkor szerintem A Leleményes Hugo és a Gravitáció lesz a két film amit megveszek. Ezeket nézegettem mint lehetséges 3D filmek, de akkor köszi a megerősítést!
0
2014. október 24., péntek 12:27
42280
Már múlt héten is kérdeztem, de arra se kaptam választ,
megpróbálom mégegyszer 10 héten keresztül hétvégi akció?
0
2014. október 24., péntek 10:06
Köce
0
2014. október 23., csütörtök 21:01
Hali!

A magam részéről az Avatart, a Pi életét, a Dreddet és a Halhatatlanokat tudom maximálisan ajánlani, ezek mind tobzódnak a háromdimenziós jelenetekben, de például a Piranha, A titánok haragja, az Underworld: Az ébredés, vagy az Abraham Lincoln, a vámpírvadász is kiemelkedő élményt nyújt térhatás szempontjából, amennyiben szereted az efféle butuska blockbustereket.
Ugyan lemezről még nem volt alkalmam meggyőződni róla, de a moziban a TRON: Örökség, illetve a Boszorkányvadászok sem okozott csalódást, valamint a hatás szempontjából az élvonalba sorolható még A kaptár: Túlvilág, A kaptár: Megtorlás, A leleményes Hugo, a Gravitáció, a Prometheus, vagy a Bosszúállók 3D-s kiadása. Remélem, tudtam olyat ajánlani, amivel Te is kokettálsz. :)
0
2014. október 23., csütörtök 19:33
Akkor ez így történhetett? Miért nem írtak akkor egy emailt szeptemberben?
Hétfőn jött az első figyelmeztető levél a 45 napos határidő közelségéről.

Már más is járt így? Vagy ez tök szokványos?

Tudom...tudom...nagyon bagatell az ügy, de túlságosan beleéltem magam. Nem is nekem lett volna, hanem a keresztfiamnak (gondoltam jó kis alapozás lesz az X-Men univerzumban).

Szerintetek érdeklődjek valamelyik Xpress-illetékesnél. Nyilván nem ebben a négy napban, hanem mondjuk hétfőn(?).
0
2014. október 23., csütörtök 18:02
Már miért is lenne? Holnap szombati munkarend lesz, ami péntek holnap lett volna, azt múlt szombaton dolgozták le.

Ergo: ami alapból van szombaton, az lesz holnap, ami nincs, az nem.
0
2014. október 23., csütörtök 16:58
Gondoltam,tuti nem,de utánanéztem és:

https://gls-group.eu/HU/hu/hirek/ev-vegi-munkarend-2014

...tényleg nem:)
0
2014. október 23., csütörtök 16:21
Holnap lesz GLS kiszállítás?
0
2014. október 23., csütörtök 16:04
Nem
0
2014. október 23., csütörtök 15:14
Kedves Xperss! Holnap nyitva lesz a Szövetség utcai bolt? Köszi.
0
2014. október 23., csütörtök 12:50
én is :)
0
2014. október 23., csütörtök 12:36
Ez érdekes. A PV előbb beígéri, hogy idehaza is lesz Robin Hood: a tolvajok fejedelme BD, aztán közli hogy mégsem lesz. Most meg az adott oldalon Magyar szinkronnal és felirattal lesz kapható Bd-n a film, csak idehaza nem. Engem nem érdekel hogy melyik országban adják ki magyar szinkronnal ezt a filmet Bd-n, de ha itthon nem lesz és valós az információ az adott oldalon, akkor tutira megveszem onnan.
0
2014. október 23., csütörtök 11:50
szerintem nem.
valószínűleg kiderült, hogy még sincs nekik raktáron és ez az összekészítéskor derült ki.
0
2014. október 23., csütörtök 11:42
Kedves Xpress! (meg persze, aki épp erre jár)

Lehet én voltam végtelenül naiv vagy csak szimplán béna...Szóval a következő a problémám:

Nyár végén beállítottam a rendelési felületen "legkevesebb 3 terméket küldjön". Szeptember 9-én megrendeltem az X-Men Ultimate díszdobozt (4 DVD) (akkor 2 példány volt belőle raktáron 1990 forintért). Majd ehhez jött még a Kincses bolygó úgy két hete.
Az Xpress hétfőn írt, hogy pár nap van hátra X-Men "rendelési idejéből". Mivel úgyis megyek Pestre jövő héten, gondoltam akkor két terméket veszek át. Tegnap reggel kértem ezen termék feldolgozását az aktív rendeléseknél, majd a biztonság kedvéért beállítottam "legkevesebb 2 terméket küldjön".

A Kincses bolygóval nincs gond, de az X-Menről nem kaptam visszaigazoló linket. Az aktív rendeléseknél van mindig feltüntetve: 0 darab raktáron, szállítás bizonytalan.

Én voltam ilyen jóhiszemű vagy valami mellett piszkosul elsiklottam? Valahogy azt hittem, 45 napig a nekem félretett termékkel én rendelkezem :(

Valamit én csesztem el?
0
2014. október 23., csütörtök 11:25
nem
köszönjük ProVideo
0
2014. október 23., csütörtök 10:50
Jó lenne ha mégis kiadnák mert én is megvenném.
0
2014. október 23., csütörtök 10:21
Most akkor hogy is van ezzel a Robin Hood-al?
Persze lehet hibás információi vannak az adott oldalnak de lehet mégsem. Egyébként eddig nem voltak kint specifikációk, addig nem szokták kiírni ameddig nem tudják. Most már tudják, de lehet rosszul :)

http://www.filmarena.cz/blu-ray-robin-hood-kral-zbojniku-prodlouzena-verze
0
2014. október 23., csütörtök 8:53
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy a Gyűrűk Ura bővített változata
blu rayen magyar nyelven várható e Magyarországon?
Van e valakinek valami infója?
0
2014. október 22., szerda 15:14
Pusszantyú :)

A 3D mibenlétét, lényegét, szépségét sokan alapszinten nem értik/érzékelik, így aztán eleve kár beléjük. :)
A kérdésre egyébként nincs objektív válasz, mindenkinek más számít látványosnak.
most posts by TM
0
2014. október 22., szerda 15:00
Szia!

Felejtsd el a 3D-t, egy felesleges baromság...

Vagy kérdezd meg TM-et :D
0
2014. október 22., szerda 14:33
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy melyik BD3D filmet éri megvenni legjobban látvány szempontjából?

Előre is köszi a válaszokat!
0
2014. október 21., kedd 20:28
Nottingham megvétózta. :)
most posts by TM
0