Már HBO-sorozatnál sincs semmi garancia... Ezt az évadot megnéztem tévéfelvételekből, az utolsót is úgy fogom. Már sorozatot sem érdemes gyűjteni.
most posts by TM
0
2014. szeptember 5., péntek 0:29
8260
Köszi. Éreztem én.. :(
Na, mindegy, pár hónapot várok, aztán amazon.
0
2014. szeptember 5., péntek 0:18
1141
Egyelőre semmi hír a sorozat hazai folytatásáról.
0
2014. szeptember 4., csütörtök 21:52
8260
T. Xpress! A 42126 sz hsz-ban kérdezettnek nem tudnátok utánanézni?
Egyelőre még vissza tudom tartani magamban a Sötét Oldalt, de nem tudom, meddig bírom uralni a kezemet, amelyik mindig a külföldi rendelés gombja fölött matat...
0
2014. szeptember 4., csütörtök 11:46
1141
Sajnos a félretételi idő meghosszabbítása nem megoldható a mi oldalunkról sem.
0
2014. szeptember 4., csütörtök 10:59
536
T.Xpress. Szeretném megkèrdezni hogy van félre tett termékem és ugy volt hogy majd az előrendelt termèkek megjelenése után veszem átt őket viszont sajnos közbe jött valami igy valoszinű hogy csak oktober 10 e körűl tudom kikérni de sajnos addig már lejár a 45 napos félretételi idő szeretnèm megkérdezni hogy 10 ig elehessen teni a termékeket ezt csak ugy lehet megteni ha most törlöm öket és ujra megrendelem vagy esetleg Őnök is megtudják hosszabbitani? A válaszukat köszönöm.
0
2014. szeptember 2., kedd 22:39
5528
Én ismeretlenül is azt mondanám rá, hogy szép lány és megnézném!
Ők ilyen kis túlbuzgó sunik, csak azért mutogatják milyük van mert a kedvenc sztárjukról lenge képek jelentek róla? Szolidaritás? Hüleség.
0
2014. szeptember 2., kedd 0:42
1849
Mondjuk ha belegondoltok tök szar érzés lehet, hogy csak azért kíváncsiak rád ennyien, mert híres vagy. Egyébként nem is nézegetne senki. Meg ugye ilyenkor tojnak a privát szférádra, mert az a sztároknak nem lehet. Ezt nem én mondom, hanem Jennifer írta twitteren. (Amúgy van benne valami). :(
Amit viszont nem értek, hogy szolidaritásból egy csomó lány/nő ugyanúgy lefényképezte magát, mutatva ezzel, hogy együtt érez Jenniferrel, meg a többi sztárral. Ez nem tudom miért jó, de már van ilyen is.
0
2014. szeptember 1., hétfő 22:39
5528
Ja és eléggé harapnivaló feneke van Jenny drágának! :)
0
2014. szeptember 1., hétfő 22:37
5528
Erről fogalmam sincs nekem sem. Mint ahogy a feltöltés miértjéről se. Viszont most elég jól fut a szekér és jön a film is egy kis figyelemfelkeltés. Meg az általad említett marketing is nagyon könnyen közre játszhat benne. Jennifer-t pl imádják az Index-en, áradoznak róla. Szerintem is szimpatikus(és intelligensnek is látszik) ezért nehezen hiszem el, hogy lenne olyan butácska, hogy olyan helyre töltse fel a mutogatós képjeit ahova nem kellene... Na majd mikor a Te lányod tolja így :D Vagy az enyém ha lesz nekem :) Az nem lesz poén.
0
2014. szeptember 1., hétfő 22:16
3448
Én azt olvastam, hogy az almás telefon felhőtárát törték fel. Mint androidon gondolom ezen is van funkció, hogy a képeket automatikusan feltölti, amit a gazdája csinál. Gondolom a sok ruha meg cipős képe között ezeket is megtalálták.
0
2014. szeptember 1., hétfő 22:10
8260
Azt azért nem teljesen értem, miért is van erre szükség... ha meg már csinálok ilyet miért is teszem fel egy felhőbe.
Hacsak nem szándékos marketing (részben). Na mindegy, örvendjünk, szerintem úgysem lesz már sokáig elérhető..
Itt van a többi kép linkjének a gyűjtőoldala, de sajnos sok nem működik már. :(
Ó de jó! Kerestem én de nem találtam. Bár nem vagyok nagy rajongója, de azért még tetszik illetve korombeli Lawrence kisasszony :) Őt is elkapta ez a fiatal cafkás őrület, hogy egy szál punciban fényképezi magát...
Nagyon komolyan. Vlki megtudja találni Jennifer Lawrence pucér képeit?! Vagy Ariana Grande-ét? Látom én, hogy ruhán keresztül is szépek, no de csak.
0
2014. szeptember 1., hétfő 12:32
613
Sziasztok nem tudjátok hogy a Rió 2 dvd nem lesz ?
0
2014. augusztus 31., vasárnap 23:11
8260
Gengszterkorzó. Természetesen. :)
0
2014. augusztus 31., vasárnap 23:10
8260
A Gengszerkorzó akkor most félbemarad?? Eddig minden évben augusztusban jött a következő évad, most még csak hír sincs róla...
Ráadásul eddig vagy a francia vagy a spanyol kiadáson rajt voltunk, most már úgy tűnik azokon sem: ezek szerint külön nekük gyártanak lemezt. Vagy nem kapunk lóf@szt sem.
0
2014. augusztus 31., vasárnap 22:31
19957
sajnos nem
0
2014. augusztus 31., vasárnap 22:12
6403
Tegnap volt a tv-ben az M1-en egyik nagy kedvenc filmem a Az ember, aki túl kevesett tudott . Ez tényleg nem jelent meg nálunk semmilyen formátumban?
0
2014. augusztus 27., szerda 18:13
277
Így már jó. Most már így keresm akkor.
0
2014. augusztus 27., szerda 18:11
6403
Töröltem a könyvet, a filmeket meg azonnali feldolgozásra kértem. Most végig dúrtam a netet és sehol sem találok a könyvből raktári példányt. Egyik oldalon új borítóval láttam előjegyezhetően szept 04 megjelenéssel. Utána tudtok kérdezni, hogy tényleg lesz-e akkorra? Ha úgy van vissza lehet csinálni, mert a filmek nem lennének sürgősek?
0
2014. augusztus 27., szerda 17:42
6403
Akkor így nem nagyon lesz meg a hétvégi névnapra.:( Főleg, hogy máshol sem találok, olyat pláne ami ideérne addig. Mit találjak ki?
0
2014. augusztus 27., szerda 15:56
1141
Tchabee, sajnos kifogyott a kiadó a könyvből, és ezért nem tudták már elsőre sem kiszállítani. Ha fenntartod az előrendelésed, akkor beszerezzük, ahogy újra érkezik a kiadóhoz. Ha így már nem tartanál rá igényt, kérlek töröld a rendelést. Sajnálom, hogy nem sikerült beszerezni a kívánt terméket.