Keresés

KÉRDÉSEK

2014. augusztus 27., szerda 15:26
Ez a sorbarendezés is külön listázza a nem beszerezhető termékeket. A 371. sorszámtól indul újra a lista a Repülj velem!-mel.
0
2014. augusztus 27., szerda 13:50
Dolgozom egy adatbázison, amelyben minden Mo.-n kiadott DVD benne lenne.
0
2014. augusztus 27., szerda 11:03
Kegyetlen játékok
Pénzvonat
Tudom, mit tettél tavaly nyáron
Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron
A vér szava
RobbanóFejek
Mindhalálig
Kísérleti patkányok
Vad vágyak
Rémségek könyve
Buli az élet
Halálkanyar (U-Turn)
Godzilla
Kemény dió

Ezek megvannak, de ha úgy állítom be a listát ahogy korábban mondtam akkor sem jelennek meg csak ha konkrétan rákeresek a filmre.
Lenne még kb. 25-30 film ami kellene 2000 előttről. Korábban míg így kijött a lista tudtam, hogy mely filmek voltak, de így nem.
0
2014. augusztus 27., szerda 10:27
Itt az is gond lehet,h sajnos nagyon sok film rossz specifikációval van felvéve.
Van hogy Sony film pl. Columbia-nak van írva, illetve van olyan is hogy stúdió film függetlennek van írva és még sorolhatnám.
0
2014. augusztus 27., szerda 0:26
Arra keresztet vethetsz, mivel független film.
0
2014. augusztus 27., szerda 0:14
Az nagyon jó lenne!

Komplett listát írnék legszívesebben a kiadóknak, h milyen filmet várnék BD-n :)

A hang ereje / one chance remélem azért megjelenik itthon is, odakinn már egy ideje kapható BD-n is....
0
2014. augusztus 27., szerda 0:10
Köszi az infót. Remélem tényleg igazad lesz:)

One chance / A hang ereje című film előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=I-_wx7rr6VQ#t=18

0
2014. augusztus 26., kedd 22:48
Úgy látom, annyi a probléma, hogy először rendez szállíthatóság szerint, és utána ABC-be. Remélem, ez is javul majd.
0
2014. augusztus 26., kedd 22:47
Szerintem benne vannak a listában, csak 2001 utáni megjelenési dátummal. Tudsz esetleg példát mondani olyanra, amit nem találsz?
0
2014. augusztus 26., kedd 22:21
Sokkal jobb, de még nem tökletes :)
Képet nem tudok beszúrni, de:
Automata Multimédia Kft. filmjei ABC sorrendben:
   - A II. világháború története 4. (11-13. rész)
   - A néma levente (FilmReel változat)
   - Vitéz László 1.
   - A II. világháború története 1. (1-4. rész)
   majd...
   - Kismaszat és a gézengúzok...

Tehát még van valami bibi.
0
2014. augusztus 26., kedd 22:12
De akkor az oldalon hol találom meg az 1998-2001 közötti columbia-sony kiadványokat?
0
2014. augusztus 26., kedd 21:44
Megnéztem az adatbázisban is a Sony Pictures Home Entertainment DVD kiadványait, és ugyanúgy 1169 darab van, mint az oldalon, így itt mindent mutat a rendszer. Inkább azt tudom elképzelni, hogy amikor forgalmazót váltottak, akkor ugyanaz a termék maradt a rendszerben, csak új megjelenési dátumot kapott.
0
2014. augusztus 26., kedd 21:13
Keresőbe beírok egy olyan címet ami nekem nincs meg.
Kereső kihozza, jobb oldalon pedig írja, hogy már nem kapható.
Megnyitom a film adatlapját -> RÉSZLETEK -> Sony Pictures Home Entertainment -> katt rá -> kijön a lista majd a rendezést úgy állítom be, hogy "Megjelenítés dátum szerint (régebbiek az elején)" a másik oldalon meg, hogy "Mutassa a nem kapható termékeket is"
Na ekkor van az, hogy hiába rendezi a listát de alig hoz 5-6 olyat ami nekem kellene.

Tehát Stuart előtt rengeteg Sony s film kijött. Néhány még kellene de így nem tudom a címeket.  Ugyanígy a Warneresek is.
0
2014. augusztus 26., kedd 20:55
A Csillag tutira lesz BD-n, mivel Fox-film, azok eddig kivétel nélkül megjelentek nálunk is nagyfelbontásban, már amik moziban is mentek.
0
2014. augusztus 26., kedd 20:14

M.J., küldj erre kérlek, egy konkrét példát, mert nálam nem jelentkezik a hiba (vagy csak nem pontosan értem).
0
2014. augusztus 26., kedd 20:13
Jogos a felvetés. Javítottuk a hibát, így már jónak kell lennie.
0
2014. augusztus 26., kedd 16:53
A Csillagainkban a hiba szerintem lesz BD-n, mivel az IC-hez tartozik.
A másikat nem ismerem.
0
2014. augusztus 26., kedd 15:22
Tudja valaki, hogy a Csillagainkban a hiba című film mikor jelenik meg idehaza és hogy lesz e belőle BD?
One chance / a hang ereje című filmre ugyanez a kérdésem! :)
0
2014. augusztus 26., kedd 14:17
Köszi, ezt értem, csak ha az ABC-t választom, nem sok köze van az ABC-hez!
0
2014. augusztus 26., kedd 9:13
Nekem az a bajom, hogy ha kiadónként keresem a filmeket akkor a legördülő listát hiába állítom úgy, hogy a legelső kiadott filmmel kezdje a listát nem hozza az összes kiadott filmet pedig az is be van állítva, hogy a joglejártas filmeket is kihozza.
Jó lenne megcsinálni mint régen mert próbálnám azokat is beszerezni ami még nincs meg 2000 előttről.
0
2014. augusztus 26., kedd 0:34
Akármilyen megjelenő terméklista tetején (balra) megjelenik egy legördülő menü, ahol számtalan rendezési szempontból lehet választani. ABC, megjelenési dátum, ár stb.
0
2014. augusztus 25., hétfő 15:30
Valaki segítsen már, a termékek ABC-be rendezése mi alapján megy? Mert az ABC-hez sok köze nincsen :(
0
2014. augusztus 24., vasárnap 14:35
Na ja, a Predator 1 képe is 35-40 Mbps között mozog, mégis szét van gyalázva, ugyanakkor az Ismeretlen férfi meg alig megy 15-17 Mbps fölé, mégis elsőrangú...
0
2014. augusztus 24., vasárnap 13:39
Nincs az a szoftver, ami képes lenne megítélni egy DVD/BD "minőségét".

Ha a bitrátára gondolsz (ami persze közel sem azonos a minőséggel, hiszen 25 Mbps-on is lehet ótvar a kép, és viszont), azt pl. a PowerDVD is ki tudja írni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. augusztus 24., vasárnap 13:00
Sziasztok!

Tudtok olyan szoftvert, amivel egy műsoros DVD vagy BD minőségét lehet kiíratni egyszerűen?

ELőre is köszi!

Zoli
0