Keresés

KÉRDÉSEK

2014. augusztus 23., szombat 12:35
A nem közérdekű problémákat tartalmazó kérdéseket a bejelentkezés után az adminisztrációs oldalon található "Levél az Xpressnek" felületen kérjük mindenkitől, ha megoldható. Közvetlen link: http://www.xpress.hu/xp/admin.asp?XFN=1
A könyvvel kapcsolatban: valamiért törölte a kiadó rendelésünket, ezért 21-én újra meg kellett rendelnünk, ez okozza a csúszást. 28-ára igazolták most vissza, így bízom benne, hogy befut a jövő héten.
0
2014. augusztus 22., péntek 11:38
Hétfőn lesz 2 hete, hogy leadtam a rendelésemet és 1 könyvre várok (ami 6-9 nap).

Várható hegy beérkezik a jövő héten?
0
2014. augusztus 21., csütörtök 11:41
Nem az Xpress-hez intézett kérdés, de tudna valaki elérhető árban lévő régiókódmentes BD-lejátszót ajánlani?
0
2014. augusztus 20., szerda 0:49
Biztosan találunk valamilyen megoldást :) Kérem, módosítsa a megjegyzését vagy írjon egy levelet az oldalunkra való bejelentkezés után az adminisztrációs oldalon a "Levél az Xpress-nek" gombra kattintás után előjövő felületen.
0
2014. augusztus 19., kedd 17:43
Kedves Xpress!

Rendelésemnél a megjegyzés rovatba a mai napot jelöltem meg, hogy megyek a 2db előkészített filmért. Viszont ma és holnap is be kellett jönnöm dolgozni, így nem érek oda nyitvatartási időben. Csütörtök reggel meg elutazunk, így legelőbb jövő hétfőhöz egy hétre tudnék elmenni érte. Ez nagy gond lenne? 2 db 1000 forintos filmről lenne szó, abból is az egyik egy korábban egyeztetett cserefilm lenne.

0
2014. augusztus 19., kedd 11:37
Kedves Xpress!
A mai feldolgozást már lekéstem?
Most kértem 3 db film átvételre való előkészítését.
A mai napon át tudom venni?
0
2014. augusztus 17., vasárnap 11:58
Tegnap vettem offline a győri MM-ban, de csak azért, mert az Xpressen nincs a kinálatban.
0
2014. augusztus 17., vasárnap 5:46
Mindig a lehető legoptimálisabban csomagolunk.
0
2014. augusztus 16., szombat 13:21
vagyis buborékos borítékban? mert ha igen akkor az biztosan sérülni fog :(
0
2014. augusztus 16., szombat 12:12
Mindent ugyanúgy csomagolunk, mint a GLS-sel történő szállítás esetén.
0
2014. augusztus 16., szombat 9:05
T.Xpress!

Ha PPP-ra kérem egy steelbook szállítását akkor azt miként csomagoljátok?
Kartondobozba?

köszönöm

0
2014. augusztus 15., péntek 22:11
T.Xpress!

Ha PPP-ra kérem egy steelbook szállítását akkor azt miként csomagoljátok?
Kartondobozba?

köszönöm
0
2014. augusztus 15., péntek 20:31
Igyekszünk, hogy jövő héten már nálunk is rendelhető legyen.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 15:06
Közben megoldódott a dolog, hála az Xpress rugalmasságának és vásárlóbarát hozzállásának! Köszi!
0
2014. augusztus 13., szerda 17:39
Na remek, most meg az jött, hogy úton a megrendelés! Ha még valami mód rá, hogy módosítsatok rajta, akkor tegyétek meg, mert különben - ez nem fenyegetés, hanem tény - nem fogom átvenni a csomagot! Nem is értem, hogyan történhetett ez meg!
0
2014. augusztus 13., szerda 16:36
Írtam az adminisztrációs felületre is, de ide is írok!
A tegnap megrendelt 5 film helyett mindössze hármat csomagoltatok össze, ennek összértéke 10 ezer Ft, a másik 2 filmmel együtt 22 ezres csomagom lett volna! Kérlek titeket, így ne küldjétek el a csomagot, mert én nem így kértem tegnap kiszállításra!
Sajnos ha mégis eljön a csomag, nem áll müdomban átvenni!
Nekem az is megoldás, ha hozzácsomagoljátok a másik megrendelt 2 filmet (Amerika kapitány 2. és Éhezők viadala - Futőtűz)!
Oldjuk meg ezt a problémát, mert nem szeretném, ha emiatt bárkinem kellemetlensége lenne!
0
2014. augusztus 13., szerda 13:07
Tisztelt Xpress!

Tegnap jelent meg Terry Pratchett: Fantasztikus Maurícius és az ő tanult rágcsálói című könyve. Mikor lesz nálatok rendelhető? Meg szeretném rendelni majd a következő csomagomba.
0
2014. augusztus 11., hétfő 20:47
Nem tudom, ki az épp aktuális poén szerzője, de nagyokat hahotáztam. Szóval a ma induló akciójában az ADS kinek akarja 1490.- Ft-ért eladni azokat a filmjeit, amelyek már fél évtizede a háromszáz forintos turiskosarak legalján hevernek?

Egyébként tényleg nagyon jó ez a pickpackpont, frankón, csak a múlt héten átvett csomagom oroszlánrésze, két db ötezer forintos SeIect Blu-ray a hétvégén offline négyezer per darabért jött szembe. Akkor mondjuk lehet, kevésbé hahotáztam.
Nem az én bizniszem, de nem ártana egy kicsit egyeztetni a forgalmazókkal, hogy a nyakukon maradt eladhatatlan sok szart ne ide passzolják már el aranyáron a sok vidéki buzinak, aki nincs képben az árakkal kapcsolatban.

Tizenöt napon belül vagyunk, szívem szerint visszavinném a még bontatlan cuccost és megvenném ott, ahol nem raknak rá plusz sápot.
0
2014. augusztus 11., hétfő 1:59
Érdekes sztori, köszi mindenkinek!
0
2014. augusztus 10., vasárnap 17:06
Ja, előrehaladtam, én már arra gondoltam, hogy kapható-e itthon. Lásd alábbi hozzászólásomat, mert szerintem nem.

Az is elképzelhető, hogy úgy volt a nyomdába küldés előtt, hogy lesz, aztán még se, de ez már a megjelenés után. Sajnos az újsághirdetés statikus. :/
0
2014. augusztus 10., vasárnap 17:01
A linket én is láttam.

Off helyen nem jártam, de a pirosak webshopjában sem találtam (s ha lenne off kapható, akkor a bolt saját webshopjában is fent lenne szerintem)..

Én nem kanyarodok mostanában a pirosak felé, szóval nem tudom leellenőrizni.
0
2014. augusztus 10., vasárnap 16:58
Tezsék lázsék http://www.dvd.hu/?t=website&do=film_detail&id=1165
Jó kis fincsi drága.
0
2014. augusztus 10., vasárnap 16:55
Se-lect

http://www.dvd.hu/?t=website&do=film_detail&id=1165
0
2014. augusztus 10., vasárnap 16:53
Vox-ban làttam az újsàghirdetést.
0