Részemről azt hiszem, elkezdem majd a saját programomba feltölteni a kívánságlistámat. Az Xpress jól kicseszett velem, mert egy csomó film volt a listán, és naná, hogy nem emlékszem rájuk. Mondjuk humánusabb megoldás lett volna úgy bevezetni a rendszert, hogy törléskor a törölt címek linkjeit átküldik e-mail-ben.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. június 6., péntek 13:41
2738
URL-ként lemented a film címét egy .doc-ba, azt kész. A link meg értelemszerűen az adott film Xpress-es oldalára mutat.
0
2014. június 6., péntek 12:08
6403
A kívánságlistából való törlés miatt nincs valakinek egy jó módszere, alkalmazása azok elmentésére? Excelben simán bemásolva elég hülyén néz ki. Olyan egy kattintásos mód kéne. Értem, hogy a bolt így ösztönöz gyorsabb vásárlásra, de van amit megnézni csak évek múlva jutok oda és van aminek az akciójára várok. Igen szarrágó vagyok és van olyan film ami nem ér meg nekem hármat csak egy ezrest, sőt van ami csak sznob filmes bakancslista, de hátha egyszer oda jutok! Van olyan film aminek még a címe sem vésődik az eszembe, néha oda kattintva ébredek rá, hogy jó lenne esetleg látni, akkor kijegyzetelve elmegyek a tékába és megpróbálom megnézni, de van, hogy hónapokig oda sem jutok,torlódik jobban érdeklődő filmek miatt. Szóval nekem jó volt ez a memó polc dolog, így most meg beállíthatom a telón, hogy havonta értesítsen a mentésről.
0
2014. június 6., péntek 2:24
52685
Sándor kiapadhatatlan humorforrás.
most posts by TM
0
2014. június 6., péntek 2:08
7076
Azt hiszem, ennek a filmnek az esetében nem beszélhetünk jó néhány vevőről. Inkább csak néhányról.
0
2014. június 6., péntek 1:51
14599
Kiderült, hogy 2014 novemberében jár le a nemzetközi forgalmazási jog az Intermedia Films-nél (gondolom kerek 10 évre kapták meg a terjesztését), és kerül át a Warner-hez, addig nem adhatják ki az egész világra, csak ahol már korábban is ők voltak a jogtulajok. Egyébként meg fog jelenni, mivel rajta vagyunk a kiadványon, csak ezzel hogy benézte a Warner a dátumot, gondolom jónéhány vevőt vesztettek, akik nem várják meg a hazai megjelenését, hanem behúzzák kintről.
0
2014. június 6., péntek 0:43
14599
A TF2 annak idején megjelent az IC forgalmazásában, ráadásul duplalemezes verzióban, csak már már joglejárttá vált sajnos (más szóval, a Szelekt baszik újra forgalmazni). Szerencsére én időben lecsaptam rá amíg a piacon volt, de akkor is dühítő a tendencia...
0
2014. június 6., péntek 0:17
19957
T.Xpress!
A Nagy Sándor BD miért került át novemberre? Mert máshol (külföldön) megjelent!
köszi
0
2014. június 5., csütörtök 23:53
2464
Köszönöm.
0
2014. június 5., csütörtök 23:17
1141
Ezzel kapcsolatban a S.elect Videónál érdemes lobbizni, mert ők forgalmazzák az első három részt és várhatóan ők fogják a negyediket is.
0
2014. június 5., csütörtök 19:59
52685
A műanyagtokos mellé is jár. Mindkettő megvan, úgyhogy két füzetem is van. :)
most posts by TM
0
2014. június 5., csütörtök 19:47
2464
Nekem ma jött csomag és a Pí élete mellé kaptam azt a kis könyvecskét amiről én úgy tudtam,hogy csak a fémdoboz mellé jár. Nekem is nagy meglepetés volt! Köszönöm szépen. :)
0
2014. június 5., csütörtök 19:43
2464
A TF4 bemutatója kapcsán kérdezném,hogy vajon megjelenhet nálunk egy díszdoboz a 4 résszel együtt DVD-n vagy BD-n? Illetve van-e esély az első kettő BD megjelenésére?
0
2014. június 5., csütörtök 17:56
1141
Nagyon szívesen :)
0
2014. június 5., csütörtök 11:02
16099
No, akkor ez úton is nagyon szépen köszönöm, kellemes meglepetés volt. :-) Csak ugye, rögtön nem tudtam mire vélni a dolgot, de tényleg örülök neki! :-)
Köszönöm még egyszer!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. június 5., csütörtök 0:03
1141
Most már értem, miről van szó. Nagyon szépen köszönjük, hogy jelezted, de ezt neked szántuk. A kollégák néha elhelyeznek kis meglepetéseket a csomagokban, mostanában főleg ilyen filmkockákat :)
0
2014. június 4., szerda 18:11
16099
Tegnap vettem át a csomagomat személyesen 16.45 körül. Miután eljöttem, akkor láttam, hogy egy senitype, vagyis egy filmkocka van a csomagomban. Tudod; olyan teglalap alaku, es alul van egy kepkocka. A B.C. 10.000 cimu filmnek a kockaja. Nem igazan ertettem a dolgot, mert nem tudom miert kerult a csomagomba. Ha tevedesbol, akkor nagyon szivesen eljuttatom annak, akit megillet a dolog.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. június 4., szerda 15:42
1141
Milyen filmkockát?
0
2014. június 4., szerda 10:21
277
A 4K-s Szellemirtók volt legutóbb ilyen. Bár nekem az nem baj ha nincs rajta a ps3 matrica. Sokszor nehezen jött le meg foltot hagy.
0
2014. június 4., szerda 9:36
13392
Igenigen, arra. A minden bizonnyal utángyártott Resident Evil 3 ilyenben jött a napokban, nagyot néztem, mert a PS3-as lejátszhatóság plecsni hiányzott a tokról, ráadásul zsugorfóliázott volt, nem tépőcsíkos, de kibontva minden rendben, belső borító, makulátlan lemez, aztán eszembe jutott, már a tavalyi Evil Dead is pont ilyen körülmények közt jelent meg. Ez van.
0
2014. június 4., szerda 9:05
277
Arra a rozoga tokra gondolsz extra vékony csomagolásban??? A sony-s blu rayket mostanában olyanban kapom.
0
2014. június 4., szerda 1:21
16099
Kedves Xpress!
A filmkockát mire véljem? :-)
0
2014. június 4., szerda 0:46
1141
Úgy tűnik, augusztusban lesz nálunk a BD (de máshol sem előbb).
0
2014. június 3., kedd 21:10
19957
T.Xprees
Itt mikor lesz kapható a Derült égből fasírt 2. BD?
köszi
0
2014. június 3., kedd 21:08
1212
Nekem is vannak ilyen tokjakim. Igyekeztem tőlük megszabadulni, még csak a házban se legyen, véletlenül se tegyek bele bármiféle lemezt se. Nem emlékszem, hogy mely filmeknek voltak a tartói.