Ananász expressz ügyben tudok neked segíteni, ha akciós áron keresed...
0
2014. május 19., hétfő 12:41
277
Igen "raktárkisöprésre" gondoltam. Ezek elég magas áron vannak most. Mert csak ezek hiányoznak a sony/columbia blu-ray gyűjteményemből. (Kivéve Buli az élet, Ananász expressz.) Több mint egy éve ezek akciósak voltak 2-3 ezer ft-ért csak akkor sok filmre kellett a pénz. Az akció meg rövid ideig tartott.
0
2014. május 19., hétfő 12:24
1141
A kérdés feltételezem arra vonatkozik, hogy mikortól lesznek, nem arra, hogy meddig, mert jelenleg mindegyik drágább árkategóriában van. Úgy látom, ezek szinte egytől-egyig utolsó darabok (1-2 lehet belőlük), így a kiadó nem valószínű, hogy tervez rájuk akciót. Maximum saját "raktárkisöprő" akció lehetne belőlük, de ez sajnos teljesen bizonytalan.
0
2014. május 19., hétfő 11:01
277
Ezekre gondolok:
Ultraviola Taplógáz - Ricky Bobby legendája Randiguru Rumlis vakáció Közelebb Üres város Vigyázz, kész, szörf! Erőpróba Rollerball - Könyörtelen játék A Jane Austen Könyvklub Erin Brockovich, zűrös természet Buli az élet Álmomban már láttalak Az első lovag Álljon meg a nászmenet! Ananász expressz Karantén Gothika (szinkronizált változat)
0
2014. május 19., hétfő 10:52
1141
Pontosan melyik kiadványokra vonatkozik a kérdés?
0
2014. május 19., hétfő 10:18
277
Van még néhány régebbi kiadású sony blu-ray és azok meddig lesznek 3 ezer ft környékén??
0
2014. május 17., szombat 22:34
8851
Mit nem lehet ezen érteni?
"legalább 10 terméket, vagy annál többet veszel egyszerre"
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. május 17., szombat 22:04
19957
szerintem a 10.-től már mindegyik film 50%-os
0
2014. május 17., szombat 21:42
1534
Igen így van!
0
2014. május 17., szombat 21:31
1849
Szeretném megkérdezni, hogy a féláras dvd akciónál, ha 10-nél több filmet veszek, akkor arra is 50%-os kedvezmény van, vagy 11-től megint újraindul a 10%-os kedvezmény és így tovább. Tehát 20 darabot kell venni, hogy a második 10-es csomag is féláron legyen.
0
2014. május 15., csütörtök 22:05
16099
Köszönöm. Június 4. :) Remek!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. május 15., csütörtök 22:01
19957
nézd meg a dvdextrát!
0
2014. május 15., csütörtök 21:58
16099
Sajnálom, hogy megint ezt kell megkérdeznem, de a cseheknél tegnap jelent meg a Könyvtolvaj című film DVD-n és BD-n egyaránt. Ami az érdekes ebben a hírben, hogy mindkét adathordozón rajta vagyunk magyar szinkronnal is felirattal. Nálunk mikor várható? Csak hogy tudjak várni, és ne rendeljem meg máshonnan...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. május 14., szerda 15:13
1141
10 és 11 között volt egy feldolgozásunk, de valószínűleg lesz majd még ma egy hamarosan.
0
2014. május 14., szerda 12:52
2546
Hali Xpress!
Mikor lesz ma feldolgozás?
Üdv
0
2014. május 12., hétfő 16:43
54
Értem. Csak így elsőre fura volt, hogy a hivatalos MGM-FOX intróval indult egy pro videós kiadvány. Ezért gondoltam, hogy ez egy stúdiófilm. Akkor meg, hogy került a pv-hez?
A Sabotage-ról tudom, hogy pv-s lesz, csak azt hittem, hogy van valami konkrétum már róla. Pl: megjelenési dátum, specifikációk. Egyáltalán kap e szinkront a film? :) Mostanában már ez is előfordul. Nem mintha zavarna, felirattal is ugyan úgy megnézem/megveszem. Igazából egy feliratos BD-vel is beérném. Bár ennek 0 az esélye.
0
2014. május 12., hétfő 15:34
19957
az általad említett filmek nálunk független filmek. és a Sabotage is ilyen lesz. ha jól tudom az csak DVD-n fog jönni.
0
2014. május 12., hétfő 10:46
54
Sziasztok!
A Carrie DVD hogyhogy Pro Videó kiadás? Az egész lemez olyan mintha MGM-FOX stúdiófilm lenne. Tegát a Logók, ne lopj videó, meg az egész kivitelezése, egyszóval minden. Elkerültek az MGM-FOX jogok az Intercom-tól?? Ezért lesz PV-s a RobotZsaru is? Meg a DreamWorks filmek közzül mostanában kettő PV-s lett, az elpuskázva, meg a Need For Speed is. Ezek szerint pár stúdiónál forgalmazó váltás történt, csak nem volt róla sajtóhír?
Valamint még egy kérdés: Van valami konkrét infó a Sabotage c. filmről?
Kösz.
Üdv.
0
2014. május 9., péntek 11:25
8851
Pedig hatszázezermilliószor megmondtam már, hogy ne túlozz! :D
Látod, mennyivel jobban dicsőíti az Xpress-t, hogy azért volt alkalma tanújelét adni a vásárlóbarát hozzáállásnak? ;)
Nekem ugyan több problémám volt sajnos, biztosan azért, mert többet rendeltem. :P De az is lehet, hogy csak a fémdobozok terén voltak túlzó (?) elvárásaim.
Viszont az én gondjaimra is megvolt mindig a megnyugtató megoldás, így aztán én sem panaszkodhatok, és maradok is törzsvásárló még egy-két évig vagy évtizedig, ha lesz még akkor Xpress és fizikai filmforgalmazás, akár hologramos kockacukor formájában. :)
0
2014. május 9., péntek 11:14
8977
Nyilván költői túlzás volt, amivel azt szerette volna a művészember (szerény személyem) kifejezni, hogy milyen ritkán fordult elő bármiféle probléma! 3 ilyen eset volt amúgy, mindegyikre pontosan emlékszem: 1. A bukás DVD-ból a duplalemezes helyett szimplát kaptam, de a dupla árát fizettem. (Az egylemezest vissza sem kellett küldenem, küldtek helyette egy duplát 0 Ft-ért - nagyon vásárlóbarát hozzállás!) 2. A Tiszta románc DVD-nek be volt törve a tokja, ami alatt a borító is csúnyán sérült, szakadt volt! (Ebből nem tudtak cserepéldányt biztosítani - az árát a következő rendelésemből leírták - újabb nagyon pozitív cselekedet!) 3. Prometheus fém-dilemma (Ezt pedig ugye az Intercommal kellett lezongorázni, talán ez volt a legkevesbé vásárlóbarát cselekedet, de ennyi jótétemény után ezt már elnéztem!) :)
Jó, ezen kívül volt már olyan, amikor mondjuk letört a pöcök egy tokról, de egyszerűen ez adódhatott a szállításkor is, meg emiatt soha nem is reklamáltam, inkább cseréltem a tokot. Ez nálam még bőven belefér a tűréshatárba!
Nagyjából ennyi! :)
0
2014. május 9., péntek 10:52
8851
Apropó, hol dugdosod azt a rengeteg filmet, amit a legkevesebb 10000 (tízezer) rendelésed során vásároltál? Mellesleg ennyi rendelést akkor is 30 év alatt lehet összehozni, ha minden nap küldetsz csomagot, de 30 éve még nem volt se DVD, se Xpress, és saját bevallásod szerint is "csak" 12 éve rendelsz innen. Vagy lehet, hogy rosszabb a hibaarány, mint 0,01%? ;)
0
2014. május 9., péntek 9:55
13392
Nálam is előfordult, hogy (szándékosan) rendeltem valamiből kettőt, ilyenkor mindig beírom a feldolgozó kollégának szóló közleménybe, hogy az xy cuccból szándékosan rendeltem két példányt.
0
2014. május 9., péntek 9:52
1141
Igen, sajnos nem minden vevő ilyen megértő :) Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést és a hozzánk való hűséget. Reméljük, hogy ez a lojalitás a jövőben is megmarad. Mi azon leszünk :)
0
2014. május 9., péntek 6:49
8851
Nincs benne a telefonkönyvedben az Xpress? ;)
0
2014. május 9., péntek 1:19
8977
Semmi baj amúgy, csak fura volt, hogy napokig áll a rendelés. Amúgy nem is sejtettem, hogy tőletek jött a hívás - az érettségik miatt most kissé elérhetetlen voltam a napokban - ez persze legyen az én saram (Mivel bp-i számról általában csak ilyen közvélemény-kutató hívásokat kapok, vissza sem hívtam a számot). Én egyetértek a rendszerrel, viszont az is igaz, ha figyelmetlenségből rendelek kettőt, nem fogok reklamálni, lenyelem a békát. (Az is lehet azonban, hogy nem minden vevő ilyen megértő!) Nekem az évek folyamán (szerintem most már lassan 12 éve rendelek tőletek) soha semi problémám nem volt veletek, ha kaptam is hibás árut, a lehető leggyorsabban és legkorrektebben rendeztétek (akár cserével vagy jóváírással), hála az égnek, ez talán rendeléseim 0,01%-ára lehet igaz. (Amikor is béármi gond lett volna.) Talán ezért is a hűség immár több, mint egy évtizede! :)