Keresés

KÉRDÉSEK

2014. május 9., péntek 1:06
Valóban többféleképpen is lehet kezelni az ilyen problémákat. Mi nem csak azt nézzük, hogy kinek a kockázata, hanem az is fontos szempont, hogy a vevőink ne mérgelődjenek a végén. És mivel az a jellemzőbb, hogy a másodpéldányok rendelése véletlenül történik, inkább rákérdezünk. Amennyiben ez a tendencia megváltozik, biztosan mi is változtatunk majd az ilyen esetek kezelésén. De az mindenképpen segítség, ha írsz megjegyzést :)
0
2014. május 9., péntek 0:44
Én azt gondolnám, ha valaki olyan balfék, hogy véletlenül duplán rendel valamit, aztán azt véletlenül ki is küldeti, talán nem akkor fogja ezt észlelni, amikor meglátja a lezárt csomagot, hanem az átvétel után. Innentől pedig az Xpress-nek nincs kockázata: ha reklamál vagy elállna, az már a vevő költsége.

De hogy melyik eljárás a helyesebb, azt mindenki döntse el maga! Lehet bolondbiztos is a rendszer, de azzal adott esetben pont a nembolondokat szívatjátok. Mindenesetre ha az én rendelésemben lesz duplázás, majd beírom a megjegyzéshez, hogy nem véletlen. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. május 8., csütörtök 23:30
Igen, pont ezt akartam írni én is. Véletlenül ment a nevedben, de a lényeg, hogy többször is hívott a kollégám. Ez biztos látszódott a telefonodon. Szóval a lényeg, hogy foglalkozunk veled és veletek. És ha nem a fórumon írjátok ezeket az egyéni problémátokat, hanem az erre a célra létrehozott felületen, akkor még gyorsabban jut el a panasz a megfelelő helyre.
0
2014. május 8., csütörtök 23:27
Ezt nem én mondtam! :D
0
2014. május 8., csütörtök 23:23
Pontosan ezért nem értem a negatív hozzáállást, azaz hozzánk állást. Kollégám többször is hívta andrew1975-öt, már a feldolgozás napján is, csak nem tudta elérni, s egyeztetés nélkül nem merte elküldeni a csomagot. Gyakorta előfordul, hogy az emberek véletlenül rendelnek valamit duplán.
0
2014. május 8., csütörtök 23:02
Mi az a "szinvonal"? ;)

Az Xpresszel egyébként elégedett vagyok, csak furcsállom, hogy ilyesmi megtörténik.
0
2014. május 8., csütörtök 22:37
Mindenki el tudja dönteni, hogy megfelelő szinvonalú szolgáltatást kap-e tőlünk.
0
2014. május 8., csütörtök 20:10
Azért jól mehet a bolt, ha ennyi ideig nem jutott eszükbe megkeresni téged. De hát kellett nekem becsatlakozni, csak összezavarjuk vele a személyzetet. ;)

Pedig ha jól tudom, nem ez volt az első olyan rendelésed, amiben duplán szerepelt valami.
0
2014. május 8., csütörtök 12:47
Az xpress ugyan zárva tart most szombaton, a GLS rendes hétköznapi menetrend alapján működik.
0
2014. május 8., csütörtök 12:46
Igen, köszi, hogy jelezted. Én is egyeztettem a feldolgozó kollégával, és mondta, hogy már sikerült tisztázni, hogy mi volt a gond a rendeléssel.
Még annyit, hogy a személyes, egyéni problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk kezelni, ha rögtön ide külditek: http://www.xpress.hu/xp/admin.asp?XFN=1
0
2014. május 8., csütörtök 12:31
Nekem megvan és szerintem igen. Mindenesetre annyira pocsék, steril, hogy inkább átváltottam angolra és magyar feliratra. Utóbbi sajnos szintén rosszul sikerült, igazi iparos munka, a poénok lényegét elfelejtették lefordítani.
0
2014. május 8., csütörtök 11:23
Megoldódott! :)
0
2014. május 7., szerda 18:41
Ugye szombaton munkanap.
De mivel ilynekor nem mindenhol szokták megtartani,ezért kérdem,hogy a pénteken feladott csomagokat szombaton kiszállítja a GLS,vagy csak hétfőn?
0
2014. május 7., szerda 14:58
3 napja előkészítés alatt van a csomagom! Mi történt, hogy ennyi ideig tart a feldolgozás?
0
2014. május 5., hétfő 21:18
Köszönöm a választ! Fő, hogy lesz!
0
2014. május 5., hétfő 19:54
Az Öld meg Cartert! valóban újra kapható lesz, de csak júniusban érkezik. Addig is lehet előrendelni.
0
2014. május 2., péntek 18:23
Sziasztok!
Az eredeti 1978-as Piranha hazai kiadású DVD-jén található szinkron ugye MGM-es?
Köszi a választ előre annak, aki elsőnek válaszol! :-)
További szép hétvégét és jó pihenést mindenkinek! :-)
0
2014. május 2., péntek 13:29
Az eredeti Öld meg Cartert! tényleg újra kapható lesz vagy csak véletlenül került be az akciós filmek közé?
0
2014. május 2., péntek 13:07
Köszönöm. Ez most a türelmetlenségem mondatta velem.
0
2014. május 2., péntek 10:26
Márciusi mozibemutatóról lévén szó, július előtt semmiképpen sem fog megjelenni.
0
2014. május 2., péntek 10:24
Jelenleg azért nem veszünk fel rendeléseket a keresett termékekre, mert már viszonylag régóta se nekünk, se a kiadónak nincs belőlük készlete. Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhetők lesznek, kattints a termék adatlapján az "ÉRTESÍTÉST KÉREK" gombra!
0
2014. május 1., csütörtök 22:26
Hol van már a Need for Speed megjelenési híre????
0
2014. május 1., csütörtök 19:40
Kedves Xpress!
Azt szeretném  kérdezni ,hogy az X-men kezdetek:farkas és a True lies(szinkronizált változat) mikortól lesz újra rendelhető.
Köszönöm a válaszukat.
0
2014. április 28., hétfő 18:31
Köszönöm a választ.
0
2014. április 28., hétfő 12:50
Jelenleg a 3. évadból slimtokos van, a 4. évadból vastagtokos. Ha ragaszkodsz valamilyen speciális csomagoláshoz, akkor azt rendeléskor (vagy utána az adminisztrációs felületen keresztül), írd meg üzenetként a rendelést feldolgozó kollégáknak.
0