Keresés

KÉRDÉSEK

2014. április 14., hétfő 14:26
Xpress.hu!

Volt ma már feldolgozás? Még tegnap este beállítottam, hogy jöjjön el a csomag, de még most is azt látom, hogy majd külditek. Várható, hogy ma útnak indítjátok?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. április 13., vasárnap 22:11
A Nimfomániás megjelenik itthon?
0
2014. április 13., vasárnap 19:06
Faxa. Mert itthon egy ilyen 26ezer, ehhez viszonyítva ez jó vétel lenne. Angolban németben szintén komolyabb az ára. De itthon ne lenne ez a szép áfa csak 20e lenne :(
Köszönöm,  hogy megnézted! Akkor csak idehaza kell megvenni. Hátha lesz rövid időn belül olcsóbb.
0
2014. április 13., vasárnap 17:58
We re sorry. This item can t be shipped to your s_elected destination. You may either change the shipping address or d_elete the item from your order.

:(
0
2014. április 13., vasárnap 16:58
Ezt megnézné nekem vlki nagyon kedves rendes fiú meglehet e rendelni ide? És a postáját is jó lenne tudni.
http://www.amazon.com/LED-driving-working-bright-tractor/dp/B00AI2W5MQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1397393344&sr=8-4&keywords=off+road+led+light+bar
0
2014. április 13., vasárnap 15:35
Köszi! :) Akkor jó, most "Disney-zek", aztán a hónap végén meg a többi. :)
0
2014. április 13., vasárnap 15:23
Jól gondolod. Illetve ne teljen le a félretételi idő mielőtt elindíttatod a csomagot.
0
2014. április 13., vasárnap 14:42
Hogyha e hónap végéig tartó akciós filmeket az utolsó nap rendelném meg, de félretenném, mert csak nyolcadika körül tudnám átvenni, akkor megmaradna az akciós ár? A rendelés napja számít az árat illetően, jól gondolom?
0
2014. április 12., szombat 17:48
Kedves Xpress!

A raktáron lévő Gyűrűk Ura filmek között akad új korhatáros jelölésű? (Leginkább a  Két Torony és a Király visszatér érdekelne).
0
2014. április 11., péntek 12:29
Köszi a választ!
0
2014. április 11., péntek 11:17
A nyerteseket kisorsoltuk és kiértesítettük kedden.
0
2014. április 9., szerda 12:17
Köszönöm a válaszokat.
0
2014. április 9., szerda 0:00
Onnan gondoltam, hogy már lezajlott a sorsolás, mivel a Thor filmek már kikerültek ebből az akcióból a "Marvel hetek" akció kezdetével, szóval aki múlt hét péntek óta rendelte meg a filmet, azok már akkor se a régi akcióban vettek részt, hanem ebben az újban. Na mindegy, remélem azért valami választ fogok kapni. :)
0
2014. április 8., kedd 23:56
Szerintem meg kell várni az akció végét, tehát tizedikét, aztán visszamenni tegnapra, és sorsolni. :)
0
2014. április 8., kedd 22:12
Kedves XPRESS!

"AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2014. március 13. - 2014. április 10.
Thor: Sötét világ Blu-ray nyereményjáték!
Vedd meg nálunk a Thor: Sötét világ Blu-ray illetve 3D Blu-ray kiadványt, és megnyerheted a 10 db páros Amerika kapitány: A tél katonája jegy egyikét.*
*Sorsolás: 2014. április 7."

Ennek a sorsolásnak lehet már valahol tudni az eredményét?
0
2014. április 8., kedd 21:07
Én is igyekszem figyelni rá, de minek? Egyébként ha törlés után egy dupla darabszámú csomagot kiküldetsz, nem lehet gond a zónával se.
0
2014. április 8., kedd 20:32
Nem tudtam, hogy a zóna már semmit sem számít. Egyéb amiatt aggódtam, eltaláltad. :) Mondjuk egy jó ideje nincs ott semmi extra.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. április 8., kedd 16:13
Persze, nehogy ne tudja megvenni a zónás semmit :)!
0
2014. április 8., kedd 15:37
"Eléggé romlik a statisztikám"

És ez hol számít? Csak nem az xluziv zóna jogosultságodért aggódsz??? :)
0
2014. április 8., kedd 15:08
Ezen a felületen keresztül sikerült, bár nem az a megoldás szerintem, hogy
töröljem és rendeljem meg újra akciós áron. Eléggé romlik a statisztikám, hozzáteszem nem az én hibámból. De a lényeg sikerült.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. április 7., hétfő 22:21
Én felvettem. Válasz is jött, csak épp a kérdésemre nem kaptam ÉRDEMI választ.

Ezért itt is megkérdezem: várható, hogy a többi epizód árszintjére essen a Rocky IV Blu-ray ára, vagy erre mégsincs esély?
0
2014. április 7., hétfő 21:43
Kérlek, vedd fel a kapcsolatot közvetlenül az ügyfélszolgálatunkkal és próbálunk megoldást találni a problémádra.
A személyes, egyéni problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk kezelni, ha rögtön ide külditek: http://www.xpress.hu/xp/admin.asp?XFN=1
0
2014. április 4., péntek 9:00
Xpress!

A Hobbit BDk-nél, mikor írjátok már jóvá az akciós árat??????
0
2014. április 3., csütörtök 18:14
Xpress!

A Hobbit BDk-nél, mikor írjátok már jóvá az akciós árat??????
0
2014. március 20., csütörtök 22:59
Nem kell vlkinek egy faxa kis Benq LED monitor :) Még októberig garis szép, hiba mentes mindene megvan 18.5"-ös.
0