Keresés

KÉRDÉSEK

2014. március 20., csütörtök 17:15
Úgy tűnik mégiscsak összejön a csere, köszönhetően annak, hogy van aki nem vette át a félrerakott példányát. Nekem így is megfelel, csak az a példány legyen jó...
0
2014. március 20., csütörtök 14:55
Nem a csehektől húzom be, ha nem működik a csere-lehetőség, hanem a brit normál tokos fog jönni majd valamikor. Ebből a lemezből 1 verzió készült az egész világra (kivétel a japánok).
0
2014. március 20., csütörtök 12:35
...vagy karcos lenne. 50-50%.
0
2014. március 20., csütörtök 11:57
Kérlek, vedd fel a kapcsolatot közvetlenül az ügyfélszolgálatunkkal és próbálunk megoldást találni a problémádra.
A személyes, egyéni problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk kezelni, ha rögtön ide külditek:
http://www.xpress.hu/xp/admin.asp?XFN=1
0
2014. március 20., csütörtök 10:58
Kérd vissza az árát, és rendeld meg a csehektől. :)
Igaz, szállítással onnan 908 cseh korona lenne,  vagyis durván 10.500 forint, de legalább nem lenne karcos. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. március 20., csütörtök 9:58
T. Xpress!

A múlt héten átvett karcos hátoldalú Robotzsaru fémdobozzal mit lehet csinálni? Ilyen formában nem igazán tartanék rá igényt, ebből kifolyólag a lemez sem járt lejátszóban. A baj csak az, hogy ahogy nézem, cserére nincs lehetőség, mivel kifogyott a készlet.

Köszönöm!
0
2014. március 18., kedd 12:01
Az ki volt, most nem ugrik be?
0
2014. március 17., hétfő 22:59
Perszeee, nagyon jó a zenéje, tökéletes a célra ma :)
0
2014. március 17., hétfő 21:35
Szóval háttér-filmezel! Azt én is szoktam néha. :)
0
2014. március 17., hétfő 21:23
Most dolgozom is, nem tudok közben elaludni :D
0
2014. március 17., hétfő 21:17
Jó szundikálást!
0
2014. március 17., hétfő 21:13
Dicsak beindul a fórum mégha csak 1-2 szavas mondatokkal is :) :) Épp a Gravitációt nézem, ha valakit érdekel :D
0
2014. március 17., hétfő 21:07
Hacsak időközben nem indítottál gasztrofórumot is, akkor nem. :P
0
2014. március 17., hétfő 21:05
Ohh tényleg, volt egy olyan korszak is. :D
0
2014. március 17., hétfő 21:02
JT is jól eltűnt. Vajon mi lehet vele?
0
2014. március 17., hétfő 20:54
Paella???
0
2014. március 17., hétfő 20:53
Lehet, pont azért??? :))))
0
2014. március 17., hétfő 20:51
Hagyjad már, itt még akkor is nagyobb volt az élet amikor zsidóztam meg cigányoztam :D
0
2014. március 17., hétfő 19:25
Ejha de belelendültél. :)

Egy ideje én is nagyon visszafogom magam. 1 éve szinte minden hónapban elég nagy összegben volt filmrendelésem. Manapság inkább csak akciósakat vásárlok. Friss megjelenés beszerzése nagyon ritka.
Sajnos azt vettem észre, hogy régebben ha nem vettem meg egy szebb kiadást megjelenés táján akkor lecsúsztam róla. Mostanság ilyen nincs, szépen kivárom míg lejjebb megy az ára és akkor veszem meg. Jó mert több pénzem marad, rossz mert nem épp a piac fellendülését jelzi.
Nekem is Smaug van tervben, fém és szobros kivitelben.
Futótűz és Hajsza a győzelemért, más nem igen.
Meg elkezdek lakást felújítani, úgyhogy pénzátcsoportosítás van folyamatban. :)

Igen jól, értettem a lényeget.
Hátha erre a kis beszélgetésre mások is kedvet kapnak, aztán fellendül a fórum. Na jó ezt én sem gondoltam komolyan. :D
0
2014. március 17., hétfő 17:39
Estére készülök egy spanyol finomsággal... ;)
0
2014. március 17., hétfő 17:35
:D Semmit... Jobban mondva 29-én megyek Angliába pár napra, most arra gyúrok anyagilag, de megmondom őszintén, szerintem 5 filmet nem vettem idén...
Akarok kint venni pár filmet, The Road, Take This Waltz, egy Only God Forgives OST-t, meg amiket még látok, csak most zavar van a fejemben :D

Már kinéztem az Oxford street-en Londonban egy Virgin-t, meg hátha találok még valami baróságos kis üzleteket. Nézem itt-ott a neten a címeket, de aztán mindig rájövök, hogy felesleges, valószínűleg az élet/látvány/kínálat átírja az egészet... :)
Itthon legközelebb a Smaug jön fémdobozban, aztán jó időre megint semmi szerintem... Nagyon furcsa, egész egyszerűen elfogytak a jó filmek. Pedig tényleg nincs magasan a mérce nálam hidd el, van elég baromságom BD-n otthon, /Armageddon, Top Gun, meg hasonlók/, de valahogy a mostani filmek egyáltalán nem mozdítanak meg, hogy elmenjek moziba 3-4-5e-t kibaszva az ablakon. Ráadásul az a durva, hogy egy bizonyos mennyiségű film megnézése után totál megismeri az ember a saját igényeit szerintem. Jó példa erre a Gerard Butler féle "mentsük meg az elnököt" baromság. Egész egyszerűen a zsigereimben éreztem, hogy nekem ez nem kell. Aztán valahogy egyszer megerőszakoltam magam, belenéztem itthon. Fényes nappal elaludtam rajta szerintem az első harminc percen belül. Egész egyszerűen nincs benne (és manapság semmiben se nagyon) emlékezetes karakter, vagy beszólás, vagy akármi, nem tudom. Valahogy egy robbanás, vagy egy lövöldözés már annyira nem hoz lázba, egész egyszerűen belefáradtam. Ennek mondjuk speciel ellentmond, hogy imádom az Obliviont, ott olyan fantasztikusan egybeolvadt mondjuk a látvány és a zene, hogy pl a különálló hangsávval is lement itthon a film, annyira élvezhető. De ez is jól mutatja, hogy abszolút nem lehet beskatulyázni az emberek ízlését.

Ja, válaszoltam végül? :D
0
2014. március 17., hétfő 17:28
Ez sajna igaz...
0
2014. március 17., hétfő 17:16
Legyen hát. Mivel kérdések fórum. Miket tervezel mostanság megvenni? :)
0
2014. március 17., hétfő 17:07
Gyere apa, beszélgessünk! :)
0
2014. március 17., hétfő 16:39
Régi szép idők, mikor egy nap alatt volt annyi komment, mint most egy hónap alatt.
0