:D Semmit... Jobban mondva 29-én megyek Angliába pár napra, most arra gyúrok anyagilag, de megmondom őszintén, szerintem 5 filmet nem vettem idén...
Akarok kint venni pár filmet, The Road, Take This Waltz, egy Only God Forgives OST-t, meg amiket még látok, csak most zavar van a fejemben :D
Már kinéztem az Oxford street-en Londonban egy Virgin-t, meg hátha találok még valami baróságos kis üzleteket. Nézem itt-ott a neten a címeket, de aztán mindig rájövök, hogy felesleges, valószínűleg az élet/látvány/kínálat átírja az egészet... :)
Itthon legközelebb a Smaug jön fémdobozban, aztán jó időre megint semmi szerintem... Nagyon furcsa, egész egyszerűen elfogytak a jó filmek. Pedig tényleg nincs magasan a mérce nálam hidd el, van elég baromságom BD-n otthon, /Armageddon, Top Gun, meg hasonlók/, de valahogy a mostani filmek egyáltalán nem mozdítanak meg, hogy elmenjek moziba 3-4-5e-t kibaszva az ablakon. Ráadásul az a durva, hogy egy bizonyos mennyiségű film megnézése után totál megismeri az ember a saját igényeit szerintem. Jó példa erre a Gerard Butler féle "mentsük meg az elnököt" baromság. Egész egyszerűen a zsigereimben éreztem, hogy nekem ez nem kell. Aztán valahogy egyszer megerőszakoltam magam, belenéztem itthon. Fényes nappal elaludtam rajta szerintem az első harminc percen belül. Egész egyszerűen nincs benne (és manapság semmiben se nagyon) emlékezetes karakter, vagy beszólás, vagy akármi, nem tudom. Valahogy egy robbanás, vagy egy lövöldözés már annyira nem hoz lázba, egész egyszerűen belefáradtam. Ennek mondjuk speciel ellentmond, hogy imádom az Obliviont, ott olyan fantasztikusan egybeolvadt mondjuk a látvány és a zene, hogy pl a különálló hangsávval is lement itthon a film, annyira élvezhető. De ez is jól mutatja, hogy abszolút nem lehet beskatulyázni az emberek ízlését.
Ja, válaszoltam végül? :D