Keresés

KÉRDÉSEK

2014. január 29., szerda 20:11
No több komolyságot! De am azért írtam így hogy viccesebb legyen és derítse az embert ha elolvassa :)
Viszont a netgearre nem írnak jót a kommentben. A cikket meg meg egy viccnek titulalják szintén kommentben.
Ettől függetlenül jó hogy van lehetőség ilyenre. Köcsögöm széken a szíves seggítséget ; )
Egyébként ha veszek egy ugyanilyen wifi megosztót ami most van és kiteszem a műhelybe egy milyen vezeték az a sárga nem tom akkor az is működékepes lenne? Egyáltalán van olyan hosszú madzag vajon...
0
2014. január 29., szerda 17:33
Ez zavaró lehet valóban, sűrűn bekövetkező probléma :D
Amúgy létezik igen:

http://wifi-jelerosito.com/

KÜLSŐ LINK
0
2014. január 29., szerda 16:49
Van olyan hogy wifi jelerősítő? Kicsit zavar hogy az alsóudvaron hóesésben nem tudok youtube-ról zenét hallgatni.
0
2014. január 28., kedd 10:48
köszi xpress!
0
2014. január 28., kedd 9:06
Ó értem. A megjegyzésem magától törlődött, de akkor amúgy is töröltem volna. Azt hittem, hogy ha beállítom, hogy "legkevesebb ennyi vagy annyi" terméket küldjenek, akkor az felülírja a megjegyzést. Most már ezt is tudom. A lényeg, hogy már várom a csomagomat:)
0
2014. január 28., kedd 5:16
kedves xpress!
nem akarlak csesztetni,de már csak 2 nap maradt az átvételre az előbbiekben említett filmre. a héten nem tudok érte menni. nem értem miért csak 5 napra rakja félre a rendszer,hisz a többi filmet normálisan 45 napról indul a vissza számlálás.
0
2014. január 28., kedd 0:21
A megjegyzés rovatban azt írtad, hogy egyszerre szeretnéd átvenni a rendeléseidet, ezért nem dolgozták fel a kollégák. Van ugyanis még három előrendelésed is. Ha nem erre vonatkozik a kérésed, arra kérünk, hogy töröld a megjegyzésed.
0
2014. január 28., kedd 0:20
A megjegyzés rovatban azt írtad, hogy egyszerre szeretnéd átvenni a rendeléseidet, ezért nem dolgozták fel a kollégák. Van ugyanis még három előrendelésed is. Ha nem erre vonatkozik a kérésed, arra kérünk, hogy töröld a megjegyzésed.
0
2014. január 27., hétfő 13:11
T. Xpress!

A jelenlegi rendelésem már másfél hete "csomagolásra előkészítve" állapotban van. Vagyis mind a négy termék raktáron van, a szállítási limitem pedig 3 db, mégsem állt még össze a csomag.
Szeretném a probléma mielőbbi megoldását, előre is köszönöm!
0
2014. január 27., hétfő 9:19
bocsi! még mindig 3 nap szerepel félre tételi időnek.
0
2014. január 26., vasárnap 13:59
Egy csodálatos elme. :)
0
2014. január 26., vasárnap 12:20
A hasadt személyiség jobban tetszik.
0
2014. január 26., vasárnap 10:03
aha értem. vagy magamat nem :) viccen kivül így már logikus.
0
2014. január 26., vasárnap 8:41
Valamelyik admin a te neveddel volt bent, hátha a hozzád tartozó beállításokkal volt csak gond.
Vagy skizo vagy :).
0
2014. január 26., vasárnap 8:02
oké. nagyon köszi. de hogy lehet,hogy magamnak válaszoltam?
0
2014. január 26., vasárnap 0:06
Nincs különösebb oka. Mindenesetre most már erre a filmre is a normális félretételi idő érvényes.
0
2014. január 25., szombat 3:44
kedves xpress!
az egy boltkóros naplója bd-t,miért csak 5 napig teszitek félre?
0
2014. január 17., péntek 22:58
Vasedény boltban :) :P
0
2014. január 17., péntek 21:36
Sziasztok!

Biztos kérdezték már vagy hetvenszer, de tudna valaki segíteni, hogy steelbook állványt merre tudnék venni? Ebay-en láttam, de itthon nincs véletlenül valamerre?

köszi,
0
2014. január 13., hétfő 10:45
T. Xpress!

A rendszerátállítás miatt szigorodott az öt munkanapos szabály vagy továbbra is biztosított még egy-két nap pluszban a személyes átvételnél?
0
2014. január 8., szerda 15:36
kedves xpress!

ma elkészül a csomagom?

köszi
0
2014. január 4., szombat 17:43
Példának okáért a Horrorra akadva 5,Movie 43: Botrányfilm,Tuti szajré
És még lehetne sorolni.És ezek érdekes módon megjelentek akár milyen jó vagy rossz filmek is.
0
2014. január 4., szombat 17:25
Az érveid jogosak.De azért azzal Te magad is egyet értesz,hogy ezektől már sokkal rosszabbakat is jelentettek meg idehaza.
0
2014. január 4., szombat 15:41
Most nem azért, de a moziban kimondottan alacsony látogatottságú Képszakadás mellett a mellesleg nézhetetlenül szar Silent Hill - Kinyilatkoztatás is szintúgy rohadék gyenge nézettségi adatokat produkált, 3D-s bemutató létére, szóval ítélkezés előtt érdemes mérlegelni, vajon miért van az, hogy egyik forgalmazó sem ugrál azért, hogy ezeket a filmeket biztos bukta létükre piacra dobja.
0
2014. január 4., szombat 15:17
A kosárban a ProVideós filmeknél megjelenik a decemberi PV akció piros pacája. Ennek mi az oka? Az akció leírásánál továbbra is az az időszak szerepel, és persze az ár is az Xpress alap ár.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0