Keresés

KÉRDÉSEK

2014. január 1., szerda 20:15
Mindkettőről írtam amúgy, az Elysiumról a Moziajánlóba, a Föld után-ról a Ki mit néz most? topikba. Mindkettő faék egyszerűségű sci-fi, annyi különbséggel, hogy az előbbi korrekt színészi alakításokkal és történettel operál, míg utóbbi kritikán aluliakkal...
0
2014. január 1., szerda 20:15
Most beugrott még a Tűzgyűrű is.
A hármas fogatból is egyértelműen az Elysium győzne nálad?
Egyébként köszönöm a szavazatot.
0
2014. január 1., szerda 20:10
Elysium.
0
2014. január 1., szerda 20:05
-Elysium - Zárt világ
-A Föld után
Melyiket ajánljátok inkább itthoni közös filmnézéshez?
Faék egyszerűségű, viszonylagosan új sci-fi kell a népnek, így hirtelen ezt a két címet találtam.(Persze szóba jöhet más is, de szombatig kell megszereznem a lemezt, így különlegességek vagy itthon nem kapható, csak letöltéssel hozzáférhető címek nem játszanak.:)
A válaszokat előre is köszönöm
0
2013. december 31., kedd 10:43
41367. számú hozzászólás. Már ami a termékek törlését illeti.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 31., kedd 9:28
ha jól emlékszem a Robi azt mondta,h már idéntől nem törölnek semmit
0
2013. december 31., kedd 2:06
Érdekes helyzetben vagyok... Három napja megrendeltem a Tetovált Lány fémdobozos BD-t 3999 Ft-ért (tudom, kicsit későn, de most vettem észre) ebben az idei utolsó nagy durranásos akcióban. Akkor még raktáron volt, viszont azóta 1-5 napos lett, és az ára visszaugrott a régire. Nekem az aktív rendelések közt ott van az akciós áron, hogy raktáron is van, viszont még feldolgozásra vár és idén már elvileg nem lesz feldolgozás. De az akcióban szereplő, és át nem vett kiadványokat elvileg ma törlik. Ilyenkor mi a helyzet? Szeretném megvenni 3999 Ft-ért ahogy kinyit a bolt, remélem addig nem törlik ki a rendelésem... :/ Nem sok értelme lett volna így a rendelés lehetőségének, ha úgyis kitörlik. Előre is köszönöm a választ és boldog új évet kívánok :)
0
2013. december 29., vasárnap 10:16
Való igaz, hogy a két szám csak matematikailag különböző, mert még így sem értem a dolgot. Ezek szerint hiába a nagy nevek, mert nem számít.
Nekem igenis tetszett a film, többszörösen nézhető, és nagyon örültem volna egy DVD kiadásnak. (BD-re még annyi eséy sincs)
Úgy látszik ez a hódos dolog nem tetszett a nézőknek, pedig nem is az volt a lényeg, a mondanivalója nagyon is aktuális a filmnek.
Nézd meg Mikey, szerintem tetszeni fog!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 29., vasárnap 9:29
Elgépelés történt, az 1-es szám kimaradt a 2100-ból, csak későn vettem észre, addigra meg már kijavítottak. Mivel a Corner hozta be moziba, jama nézőszáma helytálló.

Bár a 200 és a 2100 között leginkább csak matematikai különbség van, az utóbbi is borzasztó szám egy Mel Gibson-filmtől, nálunk igencsak húzónév, de ez most nem sikerült.

Elvileg a Szelekt hozná, ha akarná. Vagy a ProVideo, mivel Summit-film, az meg hozzájuk tartozik papíron (kérdés, milyen paraméterekkel).

Valamikor már rászánom magam erre a filmjére is, aztán meglátjuk, hogyan értékelem.
0
2013. december 27., péntek 23:18
Az elsőt. A 3D egy kókányolt vacak. Legalábbis azt rebesgetik. De szerintem sem nagyon jobb mint a szimpla kiadás.
0
2013. december 27., péntek 21:19
A Predator BD-ből melyik kiadást érdemes beszerezni,az elsőt vagy az  új 3D-set?Engem igazából a 2D transzfer érdekel.
0
2013. december 27., péntek 18:47
Érthetetlen amúgy... Pedig kellemes film.
0
2013. december 27., péntek 16:57
A kaposvári filmklubos vetítéssel együtt volt 2.100 nézője a filmnek itthon, ami továbbra is elég siralmas.
0
2013. december 27., péntek 14:24
Akkor nem értem mi ez a 200 nézős statisztika...?! :(
0
2013. december 27., péntek 14:11
Csak a mi kaposvári filmklubunkban volt mintegy 500 nézője, úgyhogy az összesen 200 néző semmiképp sem állja meg a helyét.
0
2013. december 27., péntek 11:08
Persze, hogy nem komoly.
most posts by TM
0
2013. december 27., péntek 7:37
200 néző??? Ezt nem mondod komolyan...?!

Hát ez tényleg siralmas, pedig a film sokkal többet ér, már csak Jennifer Lawrence miatt is!
0
2013. december 27., péntek 0:23
Tudtommal a siralmas mozis pályafutása miatt (200 néző mindösszesen!!!) nincs tervben senkinél sem. Emiatt van meg nekem is 1080p BD-ripben magyar felirattal... :(((
0
2013. december 26., csütörtök 22:57
:( Kár érte, kicsit visszajött az Amerikai szépség film a nézése közben, és külön figyelmet is kiérdemelt nálam, mert hogy Jodie Foster is rendezte. No, remélem majd kiadják...
0
2013. december 26., csütörtök 22:55
Ez engem is érdekel, de tudtommal nem jött még ki.
0
2013. december 26., csütörtök 22:46
Tudja valaki, hogy a Hódkóros című film, Mel Gibson és Jodie Foster főszereplésével megjelent nálunk? Most néztem meg, és eléggé kellemes meglepetés volt.
0
2013. december 22., vasárnap 20:50
Ezért jó, ha már a cím is mutatja, hogy mi a kívánt tartalom.
most posts by TM
0
2013. december 22., vasárnap 20:40
Én biztos nem. Bármennyire keserédes nem fogok semmiféle külföldi kiadást odatenni. Sok szép fém van ennyiből rossz hogy nem oszthatom meg másokkal :(
0
2013. december 22., vasárnap 20:36
Valóban az. No meglátjuk mi lesz.
0
2013. december 22., vasárnap 20:21
Majd kíváncsi vagyok, hányan fognak a "tulajdonos jóindulatával" visszaélni a topikban - s egyben arra is, szegény Robinak lesz-e elég energiája mindezeket moderálni is.
0