Keresés

KÉRDÉSEK

2013. december 20., péntek 14:58
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni a magam részéről, hogy én is biztosan többet vásárolnék Xpresstől, ha lenne bankkártyás fizetési lehetőség...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. december 20., péntek 14:19
Na erről meg nem is beszélve, így van!
Csak egy észrevételt szerettem volna tenni a hozzászólással, hogy az én személyes tapasztalatom szerint, ma már 10-ből min. 6-8 ember alapvető elvárása, hogy egy üzletben legyen kártyás fizetési lehetőség és most nem a falusi sarki kis boltról beszélünk!
Ez ma már standard szolgáltatási igény a vásárlók részéről!
0
2013. december 20., péntek 13:59
Teljesen igazad van, emellett kereskedői oldalról a hamis bankjegy befogadás kockázata is minimalizálható a kártyás fizetési mód alkalmazásával.
0
2013. december 20., péntek 13:55
Hurrá, az vagy úgy x éve íródott FAQ, azóta ezek az adatok már nem állják meg a helyüket, régen még így volt!
Nem megyek bele szakmailag ebbe a kérdésbe, de bankkártyás fizetés alap dolog lenne, hogy az oldalon és az üzletben is elérhetővé váljon!
A forgalom tükrében pedig amúgy is hagyjuk ezt a "költséges" dolgot!
0
2013. december 20., péntek 13:39
"23. KÉRDÉS: Lehet az üzletben (személyes átvételnél) bankkártyával fizetni?

V: Sajnos erre jelenleg nincs lehetőség. A szolgáltatás banki költségei a DVD-kiadványok árréséhez képest nagyon magasak (egyes akciós kiadványok esetében a teljes haszon több mint fele a banknak menne kártyás fizetés esetén), ezért nem lehet jelenleg bankkártyával fizetni sem az oldalon keresztül, sem pedig a budapesti üzletünkben."

http://www.xpress.hu/xp/help.asp?HTPK=6
0
2013. december 20., péntek 13:21
Tegnap bementem az üzletbe átvenni egy db filmet mert pont arra volt dolgom, de akkora felforgás volt, amire nem számítottam, GLS autóba tonnaszámra hordták ki a csomagokat, dobozokat, az üzletben halmokban állt, meg a személyes átvételnél is folyamatosan 10-12 fős sor állt, ahogyan fogyott a sor, újabb emberek jöttek be.
Baromira örültem, mert rohadtul sietős volt mert időre mentem, de türelmesen kivártam a sort.
Egyértelműen látszik, hogy megvannak "bolondulva" az emberek a vásárlásokkal, röpködnek a tízezrek, százezrek, milliók.
Ami nekem nagyon negatív, hogy egy "ilyen" üzletben, nincs bankkártyás fizetési lehetőség?! És ha nincs akkor erről miért nem tájékoztatják ELŐRE a vásárlót???
Szerencsére volt nálam KP, de amúgy mindenhol mindent kártyával fizetek, nem célszerű több tízezret a tárcában hurcolni.

Voltak akik 100.000 Ft körüli összegekért vásároltak, már gyanús volt a sorban álláskor is, hogy mindenki készpénzzel fizet, nagy összegeket is!
Nincs ezzel gond, ha előre tájékoztatják a vásárlót, ezt ott is szóvá tettem!
Meg elvileg a XXI. században már elég elterjedt a POS terminál használata.

Szóval aki megy az üzletbe az mindenképp számítson tolongásra és hogy többet kell várni az átlagosnál!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
0
2013. december 20., péntek 9:33
Ma én is hasonlóan jártam. Az Xpress még nem küldött e-mailt, hogy odaadták volna a GLS-nek. De a rendeléseknél van GLS csomagszám. Tegnap délután a GLS küldött egy e-mailt, hogy az Xpress csomagot készített össze, ha tegnap megkapják, akkor ma hozzák. De az abban a levélben lévő csomagszám nem egyezik az Xpress rendszerében lévő csomagszámmal. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy ma megkapom-e, és ténylegesen milyen számú csomag az enyém. Xpress, feladtátok tegnap vagy mi van vele? Mi ez a kavarás a csomagszámokkal? Ilyen eddig még nem volt soha.
0
2013. december 19., csütörtök 21:46
Átvételnél vonják le a kedvezmény összegét.
0
2013. december 19., csütörtök 21:44
Tisztelt Xpress!

Összeállt a csomagom, de se a Provideo akciós filmek se a napi akciós filmek nem lettek levonva. A kérdésem az, hogy mikor személyesen átveszem és kifizetem a csomagomat, akkor a kedvezményt tudni fogják odabenn vagy Ők is azt fogják látni,amit most én az adminisztráció/Teljesített rendelések áttekintése menűpontban?
0
2013. december 19., csütörtök 19:57
Velem semmi ilyen nem volt, mármint figyelmeztetés és futár sem mondott semmit mikor ide adta a bezacskózott 9 lemezes SWt.
Közben meg azt hittétek, hogy poénkodok:)
Ott totálisan megsemmisült az eredeti csomagolás...
0
2013. december 19., csütörtök 18:36
Úgy néz ki "megúsztam" két széttört tokkal a csomagsérülést.
Nem nagy öröm, de első ránézésre legalább lemez nem sérült.
Mondjuk vigyázhatna mindenki jobban a portékára, bárhogyan is történt a dolog.
Gondolom az Xpress egy elég komoly feladója a GLS-nek, hogy egy kicsit nagyobb odafigyelés beleférne az ilyen esetek elkerülésére.
0
2013. december 19., csütörtök 14:52
Megkaptam én is az értesítést, hogy kész a csomag, lehet menni érte. Köszönöm!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 19., csütörtök 14:33
Nézz rá a rendelésednél a "Merre van a csomag?" linknél,ott tuti az van,ami a valóság.
0
2013. december 19., csütörtök 14:32
Éppen az előbb került át az enyém csomagolás alá. Remélem, hogy még délután sikerül becsomagolniuk, mert nem csak az én filmjeim vannak a csomagban, hanem egy kollégámé is. Holnap meg délben befejezzük a munkát idénre. Úgyhogy a kollégám is nagyon drukkol, hogy még holnap megkapja a filmjeit.
0
2013. december 19., csütörtök 14:31
Tegnap írtam, hogy a csomagok csomagolását a karácsonyi mennyiség miatt nem tudtuk időben befejezni, de a feldolgozott küldemények nagy részét átadtuk a futárszolgálatnak, ezért a tegnap lezárt csaomagok zöme már ma megérkezik a címzettekhez, de csak nemrég sikerült az összeset befejezni, és csoportosan kiküldeni az értesítőt.
0
2013. december 19., csütörtök 14:29
De ma délelőtt még úgy szerepelt az oldalon, hogy még nem teljesített rendelés.  Mindegy, lényeg, hogy ideérjen.
0
2013. december 19., csütörtök 14:28
Lehet,hogy csak az értesítés ideje csúszott kicsit az Xpressnél.
Ha a GLS értesített,akkor valószínű ma mennek is:)
0
2013. december 19., csütörtök 14:25
+ itt az xpressen a feladás dátuma a tegnapi nap...
0
2013. december 19., csütörtök 14:21
Az hogy lehet, hogy ma 10:00-kor a gls küldött egy e-mailt, hogy MA HOZZÁK a csomagomat. Az xpress pedig szintén ma 12:53-kor küldött egy e-mailt, hogy feladták. Akkor most mivan?? :D
0
2013. december 19., csütörtök 14:00
Hoppá! Most jött az értesítés, hogy elindult a csomagom. :-)

Már csak azért kell szorítanom, hogy mindent épségben kapjak meg.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 19., csütörtök 13:54
A szállítási címet utólag is tudod módosítani a GLS-nél.
0
2013. december 19., csütörtök 12:11
T. Xpress!

Mikor lesz ma feldolgozás? Mert tegnap dél óta arra várnak a filmjeim. Ha meg ma nem adjátok fel, és holnap nem ér ide, akkor más címet kell beállítanom, hogy hova jöjjön a GLS futár.
0
2013. december 19., csütörtök 10:25
Xpress!

Várható akkor, hogy azt az egy nyomorult Blu-ray filmet legkésőbb holnap délelőttig átvehető státuszba teszitek?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 19., csütörtök 8:34
Nekem is volt már ilyen esetem. A futár szólt az átvételkor, hogy sérült volt, ezért újra kellett csomagolniuk. Ő maga kérte, hogy a jelenlétében ellenőrizzem a tartalmát. Nem volt vele semmi gond.
0
2013. december 19., csütörtök 8:30
Szerintem kiszállítják a sérült csomagot minden külön kérés nélkül is.
A cégnél ahol dolgozom, ide is kijön minden sérült csomag(sajnos)
Mint írtam sajnos nem leszek otthon, csak más tudja átvenni a csomagot.
Nem tudom ígérni, hogy jegyzőkönyv tud készülni.
Remélem ennek hiányában is megoldható lesz az esetleges csere.
Ha lesz ilyen és még eljutok hozzátok ebben az évben akkor bemegyek és ha raktáron van a termék akkor csere, ha nem akkor jövőre lesz csere.

A mi cégünk is ad fel csomagot a GLS-sel, és pont van előttem egy jegyzőkönyv amin ilyen megjegyzések vannak :
- Sérült
- Átnedvesedett
- Szakadt
- Nyitott
- GLS ragasztóval megragasztva érkezett
- Nem megfelelően csomagolt

Szóval az enyémen nem a Szakadt, hanem a Sérült felirat szerepel.
Remélem nem komoly, de azért bennem van az ideg rendesen.

köszi
0