Keresés

KÉRDÉSEK

2013. december 19., csütörtök 8:29
Én is jártam már egyszer így. Nekem is ezt írta ki a GLS rendszere. Én is aggódtam, de csak annyi volt, hogy a buborékos boríték sarka kiszakadt. De szerencsére minden sértetlen volt belül. Lehet, hogy nálad is csak ennyi történt.
0
2013. december 19., csütörtök 8:05
Ilyen esetre nem emlékszem, egyszer fordult elő, hogy a GLS-kocsi karambolozott és megsemmisült a szállítmány egy része. Nem tudom, hogy milyen jellegű sérülés történt, az is elképzelhető, hogy csak felszakadt a csomagolás egy része, a szállítási cég számára a sérült csomagolás is sérülésnek számít.
Mindenképpen azt javaslom az időhiány miatt (már nem tudna megfordulni a csere-csomag), hogy vedd fel a kapcsolatot a GLS-központtal, és a GLS-csomagszámra hivatkozva kérd a csomag kiszállítását a sérülés ellenére. A helyszínen pedig a futár jelenlétében bontsd ki a csomagot, és vetess fel jegyzőkönyvet az esetleges sérülésekről. Ha bármelyik termék sérült, természetesen cseréljük.
0
2013. december 19., csütörtök 7:30
Kedves Xpress !

Megnéztem reggel a "Hol jár a csomagom" a GLS-nél, és rettenetesen szomorú lettem, mert az van kiírva egy rublikában, hogy SÉRÜLTEN ÉRKEZETT !!!!!!
Vajon most mire számíthatok ?????
17 DB BD van a csomagban, köztük egy fémdoboz.
Ráadásul nem leszek itthon és más fogja átvenni.
Ilyenkor mi a teendő ?
Át lehet nézni a futár jelenlétében, hogy semmi sem törött vagy ilyesmi ?
És mi van ha igenis megsérült 1-2 termék ?

Előre is köszi !
0
2013. december 19., csütörtök 0:30
Ez valóban nem túl biztató... :\
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 19., csütörtök 0:17
Voltam ma bent a boltban, hatalmas káosz van. Ezt most ne rossz értelemben értésetek, hanem hogy eszméletlen mennyiségű csomagot láttam, a raktár zsúfolásig dobozokkal, mindenki sürög-forog... így, külső szemmel is látszik, mennyire bevadulnak a vásárlók karácsonykor, szóval nem csodálom, hogy kicsit el van úszva az Xpress. Szerintem legyetek türelmesek, igazából mást úgyse tudtok tenni, és ahogy a mai napot láttam, szerintem az Xpress-esek is mindent megtesznek.

A sok törött tokot meg nem is értem, mondjuk én mindig személyesen veszem át a filmeket, de a gyűrött fólián kívül SOHA semmilyen esztétikai problémával nem szembesültem.
0
2013. december 18., szerda 23:49
+ a slipcase sarka sz***á nyomorgatva! Egy makulátlan, végülis nem is rossz arány!
0
2013. december 18., szerda 23:42
Mai 5 darab BD-m közül a fémdobozosnak tiszta karc a hátulja és két műanyag-tokot cserélnem kellett... sok jóban ne reménykedj szerintem!
0
2013. december 18., szerda 22:22
:) Nem akartam az lenni, csak mondtam, amit mondtam. :)
Amúgy nem is értem mi csomagolnivaló van egy darab Blu-ray filmen? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 18., szerda 22:20
Oké, Te a szabályt erősítő kivétel vagy! :)
0
2013. december 18., szerda 22:19
Nekem azért nem mindegy a dolog, mert testvérem csak pénteken tudná átvenni személyesen azt az egy filmet. És ha netán mégse lenne meg addig, akkor nem tudjuk átvenni. Egy film miatt nem akartam 1.199 Ft-os szállítási költséget bevállalni, mivel tesóm Pesten lesz, de csak pénteken. Ezért nekem nem mindegy. Egy filmet nem is rendeltem volna GLS-sel!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 18., szerda 22:17
Teljesen érthető a dolog. Én csak azt nem értem, hogy az én csomagomban lévő két film, nem tudom már pontosan, de kb 20-30 napja félre van téve. Szombaton vagy vasárnap kértem a feldolgozást. Tehát nem vártam egy filmre sem. És mégis én vagyok benne abban a 10%-ban.
0
2013. december 18., szerda 22:14
Ezt dicséretnek veszem. :) Egyébként mi is szeretnénk gyorsítani, és pont az ilyen esetek segítenek abban, hogy újabb és újabb megoldásokat találjunk ki. Talán fel sem tűnik az átlag felhasználónak, de évekkel ezelőtt a karácsonyi szezonban simán lehallt többször a rendszerünk, használhatatlanul belassult minden folyamat, és ezt mostanra sikerült kiküszöbölnünk. Néhány napja a feldolgozási rendszeren is módosítottunk, így például az oldal leállítására sincs már szükség egy-egy nagyobb feldolgozási folyamat alatt. Tudom, ezek apróságoknak tűnnek, de nagy munka van a háttérben, és még nagyobbak vannak folyamatban, aminek köszönhetően remélhetőleg minimum megduplázódhat a sebességünk. Azt szeretném, ha a jövő év elején akár már a délután feladott, teljesíthető rendlések nagy része is még aznap a futárhoz kerülhetne, és nagyon remélem, hogy a következő karácsonykor már gond nélkül tartani tudjuk az egynapos határidőt - persze remélem nem azért, mert akkor már nem lesz filmes piac :)
0
2013. december 18., szerda 22:08
Én se vitaindítónak szántam. Egyébként pontosítanék: a csúszás az eddig megszokott Xpress gyorsasághoz képest extrém. :-)
0
2013. december 18., szerda 22:08
Teljesen korrekt.

Nehéz elhinni, hogy valakinek annyira nem mindegy, hogy csütörtökön vagy pénteken jön a futár. Ez minden évben, kivétel nélkül így van, sőt, velem valamelyik évben az a szentségtörés is előfordult már, hogy a GLS nem egy, hanem KÉT!!! nap alatt kézbesített...

Ez a december, világviszonylatban is ez van és ez nem fog változni. :)
0
2013. december 18., szerda 22:01
Nem szeretnék vitatkozni, de a ProVideo akcióban rendelt filmek 80%-a kedden délben érkezett meg a kiadótó, egy része pedig ma - ezekre várt a csomagok döntő része. Nem nevezném extrém csúszásnak, hogy szerda este fel van dolgozva az összes feldolgozható rendelés, ennek nagy része úton van, a maradék meg holnap délelőtt készül el. Csak összehasonlításként mondom, hogy az angol Amazonnál december 10-én rendeltem egy azonnal szállítható terméket, amit ma este indítottak útnak.
0
2013. december 18., szerda 21:57
Nekem egyébként nem gond, ha csak pénteken ér is ide, csak épségben jöjjön minden! A feldolgozási idő meg negatív rekord lesz. :-)

A bizonytalanság viszont elég bosszantó tud lenni. Most már nyilvánvaló, hogy azért kellett tegnap éjjel lefuttatni a virtuális feldolgozást, hogy senki ne bukja az akciós kedvezményeket. Ez viszont azt is jelzi, ti már tegnap is sejtettétek, hogy benne van a pakliban az extrém csúszás. Miért nem lehetett ezt eleve közölni? Nem vagyunk gyerekek, nyilván mindenki megértette volna.
0
2013. december 18., szerda 21:35
Köszi! Akkor kibontom...
0
2013. december 18., szerda 21:30
A ma feldolgozott csomagok 90%-a már elkészült, a maradék 10% várhatóan a reggeli órákban áll össze, és mivel tegnap és ma torlódtak össze a hétvégi akcióval kapcsolatos csomagok, ezért ezt követően - a jelenlegi állás szerint - normális hétköznapi csomagmennyiségek várhatók csak, tehát nem lesz több fennakadás.
Egy kis türelmet kérnénk, mindenki azon van, hogy időben elkészüljön minden csomag. Ma délelőtt egyébként az összes olyan csomagot elkezdtük feldolgozni, amely feldolgozható volt, tehát ahol a vásárló nem kért külön későbbi kézbesítést, vagy nem tette félre a rendeléseket, és ezeket a rendeléseket fogjuk holnap a reggeli órákban befejezni.
A ma feldolgozott GLS-küldemények zömét is átadtuk a futárszolgálatnak, kb. egy tucat csomag átadása tolódott át holnapra.
Érthető a türelmetlenségetek, de azt kell tudnotok, hogy ilyenkor néhány nap alatt kell annyi csomagot összeállítanunk, mint máskor két hét alatt. Folyamatosan fejlesztjük eközben a rendszerünket, és januártól várhatóan még gyorsabban és még pontosabban fogunk tudni csomagokat összeállítani.
Köszönjük a türelmet.
0
2013. december 18., szerda 21:21
Ha ABC rendben csomagolnak, akkor te utánam kerülsz sorra. A "H" betű már tegnap megvolt. Ki tudja, ma hol tart a feldolgozás...?
0
2013. december 18., szerda 21:17
Nekem jövő hétfőig ráér. Sőt keddig, ha kedden is kihozza valaki... :)

De az csak délelőtt, hogy legyen idő becsomagolni belőle néhány dolgot. :)
0
2013. december 18., szerda 21:13
Azt gyanítom, buktuk a holnapi átvételt is. :-(
0
2013. december 18., szerda 20:51
ugyanaz
0
2013. december 18., szerda 20:26
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a James Bond 50 kiadás amit a Sony TV-khez adnak/adtak ajándékba azokon ugyan nincs magyar hátlap, de biztosan magyar szinkronosak?
Sos válasz kellene...
0
2013. december 18., szerda 20:24
No akkor csak hiába rendelnék ha nem érkezne meg a csomag...
0
2013. december 18., szerda 20:06
Ott, ahol mindenki jobban teljesít, mint négy éve. :-)

Viccet félre téve, szerintem semmi ok az aggodalomra, hiszen az Xpress megmondta: "Ma mindenképpen feldolgozzuk a maradék rendeléseket". Tehát most túlóra van. Viszont a késő esti túlóra során meg fáradtak az emberek, elejtenek ezt-azt, és ha így nézem a dolgot, már nem is olyan szívderítő a dolog. :-(
0