Keresés

KÉRDÉSEK

2017. november 28., kedd 23:41
Ennek örülök, mert én holnap akarom elküldetni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. november 28., kedd 23:05
Nekem ma hozták, szóval van raktáron.
0
2017. november 28., kedd 22:57
Péntek délelőtt már raktáron volt, mégsem küldték, pedig a hétvégén jó lett volna megnézni. Cserébe egy ezressel olcsóbb lett. Illetve lesz, ha egyszer elküldik.
0
2017. november 28., kedd 22:21
Ez azt jelenti, hogy valójában nincs is készleten? Ilyet szerintem nem csinál az Xpress.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. november 28., kedd 21:26
Az angol, spanyol, olasz és még pár főbb nyelv lemezére kerültünk. Meg talán az amcsi 3D-sen van magyar felirat.
0
2017. november 28., kedd 21:19
Nyugi, hiába volt a Pókember már péntek reggel raktáron, még mindig várni kell rá.
0
2017. november 28., kedd 21:02
Látom a Paramount filmeket nagyon nem akarják idehaza forgalmazni, ezért érdeklődnék, hogy honnan tudnám megrendelni BD magyar vonatkoztatással a Ghost in the Shell-t, a mi régió kódunkkal?
0
2017. november 28., kedd 20:48
Sziasztok!
Rendeltem egy Pókember - Hazatérés kiadványt és a Wonder Woman digibook-ot, azt reméltem utóbbi megjelenik 28-án, és így egyben ki tudnám szállítatni, erre most mégsem. Van erre valami megoldási javaslatotok, vagy fizessen ki szépen a dupla szállítást?!
0
2017. november 24., péntek 19:07
Sajnos az Paramountos ugy hogy kizart!
0
2017. november 24., péntek 18:28
Hurrá Juhé!! :))) Szuper

Köszönöm Péter!

Akkor majd hétfőn Előrendelem vagy amint látom hogy felkerül az oldalra a DUNKIRK című film Blurayben.

A Ryan közlegény megmentése című film várható valamikor majd esetleg Blurayben is nem csak DVD-n!?
Vagy mint  Dömi  Japán verzióban lehet csak beszerezni. :))
Magyar verzióra gondolok hogy létezik vagy lesz e valamikor!?
Az egyik kedvenc filmem.

Dömi ha jól emlékszem a TE BD Gyűjteményed Fórumon osztottad meg........
http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/displayimage.php?album=lastup&cat=3&pid=9449#top_display_media
0
2017. november 24., péntek 16:30
Kedves Stifi!
Hétfőre fent lesz, akkor előrendelheted! :)
0
2017. november 24., péntek 10:38
Ha tényleg csak vicceskedés volt, akkor inkább megkövetem, mintsem megkövezem. :)
0
2017. november 24., péntek 10:20
szerintem annyira nem gáz a beírása, hogy ennyire nekiestek.
pár éve ez itt megszokott volt
igaz írhatott volna privátban is, de vicceskedve akart bemutatkozni, bennfentes infójával, közben még lojális is volt szeretett online boltjával

Dömi minden nap érdeklődött a megjelenések után, közölve, hogy akkor megy a csehekhez
0
2017. november 24., péntek 8:01
(Egyébként milyen jó is lenne, hogy ha a regisztráció egy kiadós, és megfelelô eredménnyel elvégzett intelligencia teszt után lenne lehetséges...)
0
2017. november 24., péntek 7:51
Nem hallottad????
NEM LESZ DUNKIRK AZ XPRESS-NéL!!!
CSAK A MÉJDIJA MÁRKÜT FOGJA ÁRULNI!!!!.!
Offlájn tudod csak megvenni. Duuuuhhhh(aj)
Hagyj itt minket (kérlek!).
0
2017. november 24., péntek 1:04
Neked is sok már? :)
most posts by TM
0
2017. november 23., csütörtök 22:56
Szerintem pártolj át nyugodtan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))
0
2017. november 23., csütörtök 22:16
DUNKIRK Bluray film mikor várható!???????????????? :))
Várható megjelenésben minden nap nézem a Bluray filmeknél de nem látom. Pókembert meg Rambot meg Atomszőkét látom meg Dundee őrnagyot meg ilyeneket de Dunkirk valahogy lemaradt. Pedig sokkal komolyabb film!! Meg szerintem többen megvásárolnák a DUNKIRK-et.
Máshol már előrendelésben van. :((( December 6-tól kapható lesz.
Lehet átpártolok ha ez így megy tovább....
XPRESS DUNKIRK-et akarok :)))))))))) ELŐRENDELÉSBEN JÓ LENNE LÁTNI.

Mikor VÁRHATÓ Dunkirk Film Előrendelésben!?????

0
2017. november 23., csütörtök 20:30
Sziasztok!

Bocs, ha nem ez a megfelelő topik.
Olyan kérdésem lenne, hogy reggel rendeltem egyszerre pár terméket, majd egyenként beállítottam rájuk a kiszállítást (a limitbeállítás nem jó, mert van egy fél éve várakozó előrendelés is, s azt ki szerettem volna hagyni, ha véletlenül mégis beesne). Most este nézem, s mind visszakerültek félretett státuszba. Nem tudom, megint mi történt, az egy dolog, hogy szervezhetem át a dolgokat, hogy a holnap helyett esetleg jövő héten valaki át tudja venni, de nem lehetne megoldani, hogy ilyen esetben a rendszer küldjön egy emailt, hogy a lemezek státusza megváltozott?
Köszönöm.
0
2017. november 16., csütörtök 9:03
Az a helyzet, hogy az emberek nagy többsége nem egészében vizsgálja a dolgot. Nem járja olyan szépen körbe a témát mint mi, nem súlyozza a tettek mikéntjét. Legtöbben csak elolvassák a szalagcímeket és hőbörögve verik az öklüket, hogy mekkora aljas ez és az, mikor lehet otthon ők sokkal rosszabb dolgokat is elkövetnek (és itt most nem csak a fizikai bántalmazást/zaklatást értem). Számos, akár saját tapasztalásból is visszaigazolható sok dolog, ahogy írod, nem minden fekete és fehér. Pl. a szomszédunkban is egy fickónak most meghalt az élettársa, egyedül maradt a fiával, elkezdett inni. Kívülálló számára csak egy részeges, mi tudjuk, hogy miért teszi. Nem mondom, hogy helyesen, de ez is máshogy csapódik le az emberben, ha ismeri a részleteket.
0
2017. november 15., szerda 21:37
Embere válogatja ki mennyire aljas, nem a lábköze...
0
2017. november 15., szerda 20:41
Amúgy ez az egész molesztálós, metoo-s dolog, már kezd átcsapni kontraproduktívba. S ilyenkor lehet a zavarosban is halászni, korábbi, akár közös megegyezéses intimitásokat is erőszakosnak jelenteni. Senkit nem akarok se védeni, se elítélni, de csak a baráti körömben tudok három olyan esetről, ahol barát csaja kezdett kacérkodni a barát haverjával és amikor az betyárbecsületből nem ment bele a játékba, akkor bosszúból a nő tényként tálalta azt, amit fejben elképzelt ugyan, de a normálisabb másik miatt nem lett belőle semmi. Illetve mégis, nagy összeveszés, mert a féltékeny barát a csajnak hitt és nem a vétlen félnek.
No, ha csak minden ikszedik alkalom ilyen a mostani, hangosba bemondott esetek közül, akkor azt hiszem, akkor maradunk objektívak, ha nem minősítünk olyan eseteket, amelyeken mi nem voltunk ott. A másik dolog meg a molesztálás mikéntje. Ez is egy vékony jég tud lenni. Nekem például szokásom, vagy szokásom volt, hogy akit kedvelek, avval valamilyen fizikai kontaktust is teremtek időnként. Persze nem Spacey-módra, mivel nem abban a ligában játszom. Mittomén beszéd közben lánynak a tincsét kisimítom az arcából, vagy csak megigazítom a garbóját, játékosan megbököm a derekát, ami valakinek csiklandós, stb. Ez nálam szimplán a kommunikációhoz tartozó kedveskedés, de kaptam vissza olyan jelzést illetőnek pasijától, hogy márpedig ezt a molesztálást sürgősen hagyjam abba, mert balhé lesz. Lányok (akik barátnők) sosem ellenkeztek, teszem hozzá. No, talán ez a kis példa is árnyalja a képet, képzeljük el ugyanezt "nagyban", amikor egy híres ember teszi ugyanezt, akinek a színészi vénájából kifolyólag amúgy is van már nagy adag egó, plusz hírnév, gazdagság stb. Egy ilyen embernek van majdnem annyi irigye, mint rajongója, s ha még esetleg beképzelt, pökhendi, kihaénnem típusú is tud lenni (nem tudom, hogy Spacey ilyen-e az életben) akkor nyilván sokan utálhatják is a nagy számok törvénye alapján. Anthony Rapp egy meleg fiú volt már 14 évesen is (amennyiben igaz az, hogy ez nem elhatározás, hanem genetika kérdése), s azt is tegyük hozzá, hogy egy hollywoodi 14 éves, nem feltétlenül ugyanolyan gyerek, mint egy köztünk élő, lakótelepi átlagos család 14 évese. Elég, ha csak Drew Barrymore, Carrie Fisher, Macaulay Culkin ifjúkori tudatmódosító tevékenységeire gondolunk. Közülük is leginkább Drew-éra, aki már 9 éves korában ivott, cigizett, majd rögtön jött a narkó és 13 évesen elvonóra járt, amikor egy átlagos gyerek még szakkörökre, meg matekversenyre, stb. Szóval csak azt akarom ezzel szemléltetni, hogy egy "ottani" 14 éves nem minden esetben a világ legártatlanabb 14 évese, sem viselkedésben, sem öltözködésben, sem felfogásban, életvitelben, pláne, ha ráadásul a szintén szakmabeli szülei szarnak rá, már bocsánat. Egy biztos, kiskorúnak kiskorú, tehát ezt nem lehet kimagyarázni semmivel, de azért nem biztos, hogy minden csak fekete vagy fehér ezekben a dolgokban.
Részemről csak ennyit akartam hozzátenni, aztán felőlem mindenki úgy szidja Kevin Spacey-t, ahogyan jólesik. :)
most posts by TM
0
2017. november 15., szerda 19:58
Ezt csak azért írtam, mert úgy látszik, hogy a józanság sk megszüntetése felmentő körülmény. :)
most posts by TM
0
2017. november 15., szerda 19:56
Akkor nagy alkoholista lehet.
0
2017. november 15., szerda 19:55
Lehet, hogy Spacey is alkoholos befolyásoltság alatt molesztált, ki tudja.
most posts by TM
0