Keresés

KÉRDÉSEK

2017. április 15., szombat 12:48
Úgy tűnik, még megérjük azt, hogy a kis maszek boltok lesznek az egyeduralkodók. Van ilyen ismerősöm, aki elég jó forgalmat bonyolít, nem kevés olyan kiadvánnyal, amiről itthon csak álmodhatunk.
0
2017. április 15., szombat 2:17
Tényleg nem az. De nincsenek véletlenek, nem csoda, hogy gyakorlatilag minden multi beszüntette a BD forgalamzást, mint ahogy az sem, hogy a MM-ben egyre csak szűkülnek a BD polcok. Nálunk már a falról is eltüntették, most van egy harmad sor a DVD-k mellett. Komolyan mondom, ha megyek Zsivány egyesért, megszámolom, hány darab kiadványt kínálnak.

Olyan feltételeket szabnak a kiadók, amiket épeszű bolt nem teljesít... ha meg erre még némi személyes ellentét is rájátszik, ott vagyunk, ahol a part szakad.
0
2017. április 15., szombat 2:11
Ezt nem túl szívderítő olvasni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. április 15., szombat 2:00
"...de ha néhány ezer forintért eladjuk a lelkünket, "hőn szeretett" kiadónk azt tehet velünk a jövőben, amit kénye-kedve diktál."

Szép gondolatok, de gyanítom, a mai magyar forgalmazási anomáliák között minden érintett nagy ívben lesz*rja, mi itt hogy döntünk. Pont tegnap beszéltem a MM ismerősömmel, amiket mesélt a kiadók hozzáállásáról, a helyzet nem javul(t), hanem csak rosszabb lesz.

És igen, örüljünk, ha meg tudunk venni bármit is, bármilyen áron. fölösleges várni bárkire és bármire.
0
2017. április 15., szombat 0:20
Dömi már majdnem átcsábított a "sötét" oldalra, de végül nem hagytam magam megtörni. Lehet azt nézni, hogy valami, ami az Xpressen is várható, itt még nincs, máshol meg már van, netán per pillanat még olcsóbb is, mint az itt kiírt ár, de ha néhány ezer forintért eladjuk a lelkünket, "hőn szeretett" kiadónk azt tehet velünk a jövőben, amit kénye-kedve diktál. Lesznek ezek a filmek még olcsóbbak is, meglátjátok! Nem érdemes elcsábulni.

Inkább ehhez csatlakozzon mindenki: http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=207&TKEZD=191

Nekem elég volt újra elolvasnom az akkor leírt gondolataimat ahhoz, hogy eszembe se jusson máshonnan megrendelni a várt filmeket.

Annak persze én is örülnék, ha az Xpress adna némi felvilágosítást arról, hogy mi várható, meddig húzódhat még ez a küzdelem, mert nyilván mindenki kitartását erősítené, ha tudhatnánk, hol a vége. Már ha lehet sejteni egyáltalán ilyesmit. De feltételezem, amint lesz minket érintő érdemi infó, mi is tudni fogunk róla.
0
2017. április 15., szombat 0:14
PV akciók hiánya nálam súlyosabb, mint a sorra csúszó megjelenések. Lenne mér pár Marveles cím, amit szeretnék pótolni. Tavaly év végén olyan fasza akció volt az Xpressen, most meg semmi. :(
0
2017. április 14., péntek 22:18
Nem (emot)ikon, de megteszi... :)
0
2017. április 14., péntek 22:12
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. április 14., péntek 22:09
Kár, hogy nincs bólogató ikon. :P
0
2017. április 14., péntek 22:08
Helyesen írni mondjuk? 😊😊😊 egyrészt annak amit írsz semmi köze ahhoz amit én kérdeztem másrészt én is hallottam valamit a két cég problémájáról harmadrészt ez a rébuszokban beszélés nagyon  nevetséges 😂😂

Amúgy miért írsz nekem többes számban választ? Hatökör vagyok?
0
2017. április 14., péntek 22:04
Hidd el en tudok 1-2 dolgott amit Ti nem es ha ez napvilagot latna akkor maskep latnatok mindent.
0
2017. április 14., péntek 21:49
Te Dömi, ha Xpress közölné, hogy mi a gond a PV-vel akkor lennének itt PV akciók? Nem.  Te is csak a habot vered feleslegesen...
0
2017. április 14., péntek 21:29
Ertelmezd a leirtakat! ;)
0
2017. április 14., péntek 21:29
Csak az ismeretsegi korbe van/volt rengeteg. Es akkor meg ott vannak azok akiket nem ismerek/ismerunk.
0
2017. április 14., péntek 21:09
:( Kurva veszekedés, civódás, és igénytelenség miatt totál le vagyunk szakadva egy cseh vagy lengyel blu-ray piachoz képest. Valahogyan össze kéne fogni a filmgyűjtőknek. Szomorú látni ,hogy a cseh filmes oldalon mennyivel több blu-ray címet dobnak ki mint nálunk... Én magam részéről csak annyiból tudok segíteni a magyar blu-ray piacon ,hogy havonta 2-5 blu-ray filmet mindenképpen veszek.
0
2017. április 14., péntek 21:04
Rengeteg?
0
2017. április 14., péntek 21:00
Írnál erről a PV akcióról?
optimusprime2010@hotmail.com
0
2017. április 14., péntek 20:34
En idaig turelmes voltam xpress-el de most mar tovabb nem varok. Most a PV filmjeibol raadasul akcio is van es ennyiert hulye lennek kihagyni oket.
Sajat maganak es a "csodalatos" komunikaciojanak koszonheti azt a rengeteg vasarlo vesztest a melyen T.Xpress.
0
2017. április 14., péntek 16:20
Ment mail!
0
2017. április 14., péntek 16:09
Dobj egy mailt hátha tudok segíteni: janos.nemeth25@gmail.com
0
2017. április 14., péntek 16:03
Tudna nekem segíteni valaki egy kūlföldi rendelésben?
0
2017. április 9., vasárnap 20:54
Logikus, ezt mondom én is. :)
0
2017. április 9., vasárnap 20:52
Linkeltem a GLS oldalát. Abból kiderül, hogy akkor lehet kártyával fizetni, ha a feladóval (!) erről megállapodtak.
0
2017. április 9., vasárnap 20:48
De a GLS miért vállalná be a kinnlévőséget és a bamkkártyás fizetés költségeit, ha azt xpress nem téríti neki? Márpedig ha xpress nem kártyázik, vélhetően nem téríti.
0
2017. április 9., vasárnap 20:38
Dehogynem a GLS-nek fizet. Mindegy h KP vagy kartya hisz a GLS ugyis atutalassal fizet az xpress-nek.
0