Keresés

KÉRDÉSEK

2017. március 30., csütörtök 19:18
Kitartó "elit" még kitart, de ha megunjuk akkor mi lesz?
xpress jó ideje a napjaim része, fórum és boltként is. Legalább egy fél mondatot megérdemelnénk.
0
2017. március 30., csütörtök 19:05
Kezd egyre cikibbé válni ez a helyzet. Olyan, mintha a vásárlóknak kellene megoldani a két cég közötti problémát, ahhoz, hogy vásárolhassunk. Ez nevetséges.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. március 30., csütörtök 16:35
Természetesen nem nálunk van az "akadály", ők bármikor tudnának szállítani a készleteikből. Talán csak annyi "hibádzik", hogy az Xpress nem csicskult be eléggé nekik ehhez.
0
2017. március 30., csütörtök 14:06
Ugyan már, ami nincs a képernyőn első látásra, az manapság nem létezik... nem csak itt, máshol sem. :)
0
2017. március 30., csütörtök 12:48
Ezek üzleti ügyek, nem fogják az orrunkra kötni.
0
2017. március 30., csütörtök 12:01
,,Ma válaszoltak nekem, elöttük semmi akadály"
It s a trap!
0
2017. március 30., csütörtök 11:44
Kedves Xpress!

Mi van a ProVideoval? Ma válaszoltak nekem, elöttük semmi akadály. Elvileg itt az xpressnél hibádzik valami.
Jó lenne már valami előrelépés.
0
2017. március 30., csütörtök 10:43
Olvass vissza es megtalalod a valaszokat.
Amugy nem hetek hanem honapok ota csusznak a megjelenesek.
Amugy a jelek szerint xpress-t nem zavarja a vasarlok elvesztese. Koszonik szepen (biztos) jol vannak es elnek mint hal a vizben.
0
2017. március 30., csütörtök 10:31
Halló,

Senkit nem bántva én csak arra lennék kíváncsi mi van Veletek? A DVD Extra hírei Január óta áll pedig azóta történt jó pár érdekes dolog. A nálatok hamarosan megjelenő termékek egy jó része már kapható a boltokban napok de van amelyik hetek óta. Gondolom Ti is láthatjátok ,hogy sorra lemondják a rendeléseket nálatok mert nem akarnak várni ennyit a filmekre. Isten ments ,hogy beleugassak a munkátokba csak kíváncsi vagyok. Ti voltatok hosszú évekig a kedvenc filmes oldalam de most hetek eltelnek anélkül ,hogy bármi változás lenne.

Kíváncsi vagyok.      

Üdv:
0
2017. március 30., csütörtök 9:03
Köszönöm.
0
2017. március 30., csütörtök 2:52
Sulytol fugg es lehet.
0
2017. március 30., csütörtök 1:24
Sziasztok érdeklődnék hogy a kimchi dvd oldalról szeretnék rendelni, mennyi a szállítási költség és hogy Mastercard kártyával is lehet fizetni?
0
2017. március 24., péntek 17:25
Elég randa az a fémdoboz.
0
2017. március 24., péntek 16:11
A Zsivány Egyes fémdoboz MM-exkluzív.
0
2017. március 24., péntek 16:06
Érdeklődtem a Pro Video-nál és az Xpress-nél is face-n keresztül. Előbbi azt írta érdeklődjek utóbbinál, utóbbi ezt írta: "Reméljük, hogy most már nagyon gyorsan megoldódik a helyzet."
0
2017. március 24., péntek 16:02
Doctor Strange-et még hány napig tartják vissza????
Vége az lesz lemondom és megrendelem máshol!
Zsivány egyes fém dobozos kiadás???
Ha hétfö estig nem lesz rendelhetö úgy, akkor megrendelem máshol!!
0
2017. március 24., péntek 14:44
Nem tudhatjuk mi a terv.
0
2017. március 24., péntek 13:36
Ahogy az elmúlt 3-4 évben azt már megszokhattuk.
0
2017. március 24., péntek 13:27
Vagy már ők sem tudják, hogy mi az, ami az érdekeiket szolgálja, és mi az, ami nem.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. március 24., péntek 12:31
Ugy latszik xpressnek nem erdeke h tajekoztassa a vasarloit.
0
2017. március 24., péntek 11:25
Akkor megnyugodtam. :)
most posts by TM
0
2017. március 24., péntek 11:00
Visszatérve még erre az Xpress és PV témára, bármilyen hivatalos információnak örülnének az emberek szerintem, mert így napról-napra vásárlókat veszít Xpress. Mondjuk akkor is veszítenének, ha közölnének bármit is, mert ki várna egy olyan kiadványra, ami lehet, hogy itt meg sem jelenik...

Én meg tényleg csak azért közöltem ilyen infókat (még ha nem is lett volna szabad), hogy a fórumtársaimat értesítsem a kialakult helyzetről, és hogy ne várjanak feleslegesen.

De most tényleg túlmagyaráztam a dolgot, befejeztem. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. március 24., péntek 10:56
Nem is vettem kritikának. :) Tudod, kicsit megmaradt a régi énemből a hirtelen felindultság. ;)
0
2017. március 23., csütörtök 8:14
Ne haragudj, de ez nem a szubjektív vélemény kategória, hanem jelen esetben objektív tény. Volt nálam 2 hétig egy LG OLED TV, az elmúlt hónapjaimban pedig végigteszteltem a jelenleg kapható, valamire való 3D TV-k szinte mindegyikét.

Az OLED kifogástalan, szellemképtől, crosstalktól, artifaktól, bármilyen "anomáliától" mentes, tűéles 3D képet ad; ráadásul igen széles betekintési szöggel.

Egyetlen IPS paneles passzív 3D sem tudja ezt, nem beszélve az aktív 3D-s megoldásokról.

Nem véletlen, hogy az összes hiteles tesztoldal is 10/10-et adott a 3D képének.

A "Book of Life" 3D lemezem olyan, addig soha nem látott képi élményt nyújtott (beleértve a színeket és a kontrasztot), hogy sírni tudtam volna gyönyörtől.

Ráadásul a 4K-s modellek mindkét szemnek már a Full HD felbontás kétszeresét adják. De komolyan mondom, hogy a Full HD tartalomnál sem láttam semmi zavaró "sávosodást", ami a felbontás felezéséből adódott volna.
0
2017. március 22., szerda 12:14
Amíg nincs végleges megállapodás a megjelenések körül, addig nincs mit közölni, illetve ezt mindenképp illene közölni, akár többször is, elvégre nem mindenki egyidőben jár ide és nem olvas végig minden bejegyzést visszamenőleg.
A DVDExtra meg logikusan ehhez az anomáliához idomult hozzá, mivel nem akar olyan megjelenéseket beharangozni, amik a fentiek miatt itt nem kaphatóak.
most posts by TM
0