Keresés

KÉRDÉSEK

2017. március 18., szombat 15:38
Megrendelsz valamit, ami 2-5 munkanap alatt szállítható. Három hét várakozás után nem várnál valami magyarázatfélét a bolttól? Vagy majd szerinted a vevők szépen megbeszélik egymás közt?
0
2017. március 18., szombat 15:34
Megmagyaráztam a barátaimnak egy félreértést, ez hasznos, hogy jól érezzék itt magukat. Értetlenül beletrollkodni már nem annyira, de amíg nem lesznek PV-filmek, ezzel is el lehet tölteni az időt, engem nem zavar. :)
most posts by TM
0
2017. március 18., szombat 15:22
Bagoly mondja verébnek :)
0
2017. március 18., szombat 14:24
Akkor ne írj.
most posts by TM
0
2017. március 18., szombat 13:36
És nem érzitek úgy, hogy az ilyet felesleges már felhozni? Kommunikálunk egymás közt és annyi. Nem kell már erre külön megjegyzés.
0
2017. március 18., szombat 10:25
Tudni éppen nem tudom, de mivel nálunk moziban januárban debütált a film, és a Bontonfilm/GHE áprilisi listáján még nem szerepel (mondjuk kicsit korai is lenne), egy májusi megjelenés tűnik valószínűnek.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. március 18., szombat 0:45
Jester egyáltalán nem kritizált téged, arra célzott, hogy a bolt gazdájának vannak kommunikációs elmaradásai...
most posts by TM
0
2017. március 17., péntek 22:57
Ki tudja mikor jelenik meg dvd-n a Nagy fal?
0
2017. március 17., péntek 16:49
Igen, értem. Viszont én meg segíteni akartam nekik, hogy ne várjanak rá szinte teljesen feleslegesen. Természetesen nem az volt a célom, hogy Xpress üzletét rontsam, nem is gondoltam ilyesmire.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. március 17., péntek 14:27
Tökéletesen egyetértek, ezért írtam, hogy ezt nem tőled kellene megtudnia.
0
2017. március 17., péntek 14:09
Pontosan így van.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. március 17., péntek 14:09
Elnézést kérek, hogy olyan dologba ütöttem az orrom, amihez talán semmi közöm sincs. Mivel azonban ez a probléma már pár hónapja fennáll, és Xpress a mai napig nem közölt információkat, így vettem a bátorságot és megírtam, hogy a helyzet. Mindemellett pedig, rengeteg vásárló kérdezi, hogy mikor lesz ez meg az, miért tologatják már a megjelenést. Ezekre a kérdésekre a mai napig nem érkezett válasz Xpress részéről.

Sajnálom, ha kifecsegtem az államtitkokat.
0
2017. március 14., kedd 23:51
Akkor nem csak az új kiadványok, de a már megjelent és régebbi címek ellátmánya is akadozni fog az Xpressnél? Bár több régebbi filmnél is tapasztaltam, hogy eltűnt a kapható, rendelhető státuszból.
0
2017. március 14., kedd 23:30
Szomorúan olvasom a téma bejegyzéseit...

A kérdés csak annyi (persze költői), hogy vajon mikorra rendeződnek a dolgok? Általában itt szoktam vásárolni és ehhez többnyire tartom is magam, de most majdnem minden filmem, amire várok, abban a kategóriába esik, hogy nem lehet megmondani, mikor tudom majd átvenni. És ha már teljes áron veszek filmeket, akkor szeretném minél előbb a polcon tudni, illetve megnézni, főleg, hogy bizonyos filmekre már több hónapja várok.

Tényleg jó lenne valami hivatalos infó...
0
2017. március 14., kedd 18:04
Köszönöm a tájékoztatást! :)

Kár ,hogy ebben az országban a filmkiadás is nagy káosz. Bezzeg a csehek, lengyelek. :( Itt a forgalmazó se képes összefogni a kereskedővel.
0
2017. március 14., kedd 18:00
Igy van!
0
2017. március 14., kedd 17:57
Az Xpressnek kellett volna írnia mindenkinek, aki a rendelésére vár.
0
2017. március 14., kedd 17:45
Dehogynem.
0
2017. március 14., kedd 17:17
De o legalabb tajekoztatta....
0
2017. március 14., kedd 17:05
Na igen, egy olyan közlemény azért nem ártott volna, hogy a PV kiadványai határozatlan ideig nem elérhetőek...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. március 14., kedd 16:42
Mondjuk ezt nem tőled kellene megtudnia...
0
2017. március 14., kedd 15:11
Véleményem szerint, amíg Xpress és a ProVideo között érdemben nem születik megállapodás a kiadványok átvételével és szállításával kapcsolatban, addig ne nagyon várd, hogy lesz belőle raktáron. Ez nem pánikkeltés, mert már offline olyan filmek kaphatóak 1 hónapja lassan, amiknek itt a dátumát napról-napra tologatják. Mivel a Ben-Hur is ProVideo kiadvány, így ennek is ez a sorsa egyelőre.
0
2017. március 14., kedd 14:36
Tisztelt Xpress!

Ben Hur (2 BD) már 2 hete megrendelve. Mikorra várható hogy érkezik belőle?

Köszönöm szépen!
Tamás
0
2017. március 12., vasárnap 22:03
Hát jól van srácok elolvastam amit írtatok, majd lesz valami, köszi a tanácsot :)
0
2017. március 10., péntek 20:32
Ennyiért jobb lett volna fejhallgató.
0