Keresés

KÉRDÉSEK

2017. február 19., vasárnap 20:40
Valóban még nem kérdeztem,úgy gondoltam hogy esetleg megkérdezem a kiadót.
Egyébként az az érzésem hogy a kiadót meg se kérdezték,vártak pár napot aztán saját hatáskörben eldöntötték.
Nem gondolom hogy mindennapos eset vagyok és steelhez képest nem is volt "nagy"összeg.
0
2017. február 19., vasárnap 20:31
Már itt tartunk, hogy minőségi hiba esetén reklamációnak helye nincs? De jó, hogy leálltam a fémekkel! Bár te ennek biztosan kevésbé örülsz, mert ha venném, biztosan ez is nálam kötött volna ki.

Azt észre vetted, hogy semmit se kérdeztél? Talán a forgalmazónál is az volt a baj esetedben, hogy azt írtad nekik: "Most ez a szar maradjon a nyakamon. Önök így gondolják. Nem cserélhetjük ki."
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. február 19., vasárnap 20:30
Én is úgy gondoltam,jeleztem is nekik másnap mivel postai úton rendeltem.
Képeket is küldtem a sérülésekről.
A választ már ismered.
Elkeserítő hogy ott így állnak hozzá.
Máshol is jártam már így,szó nélkül felajánlották a cserét vagy ha nem kértem visszaadták a vételárat.
Természetesen ez NEM xpress-szes történet.
0
2017. február 19., vasárnap 20:21
ahol vetted ott kell cserélniük
0
2017. február 19., vasárnap 19:55
Sziasztok!

Kinek a sara a sérült steelbook cseréje,forgalmazóé vagy a kiadóé.
A forgalmazó már lepattintott ezzel a dumával:"Sajnos a kiadó/forgalmazó az ilyen típusú "sérülést" nem tudja elfogadni ezért nem áll módunkban cserélni."
Kötelesek cserélni vagy csak a jóindulatukon múlik.
0
2017. február 19., vasárnap 17:15
A várással semmi probléma nincs, nálam elmúlt már az az idő, mikor mindenképp mindennek megjelenéskor a polcon kellett lenni (egyáltalán mára már azt is megkérdőjelezem, van-e értelme bármit polcra tenni... de azért csinálom, persze.

A probléma inkább megint a kommunikációval van, mint az elmúlt kb 4 évben annyiszor. Attól, hogy Ti nem mondatok soha semmit, attól még sok minden sok mindenhonnan kiderül (pl. ha valami nálatok csak később lesz, attól az még más reklámújságban benn van). De roppant érdekes lett volna némi info akár a PV kontra Disney csörtéről, a jelenlegi xpress kontra PV állapotról, egy halom hazai megjelenés elmaradásáról... stb. Tudom, hogy ez nem mind a ti saratok, de szerintem a legtöbb információval mégiscsak ti rendelkeztek, amiket szűrve akár meg is oszthatnátok néha.

Volt itt egy időszak, mikor annyi mindent kibeszéltünk a piacról, lehetőségekről, stb... de az már sosem jön vissza.
0
2017. február 19., vasárnap 16:50
Ne sajnáld, hogy ha máshol igen. :)
most posts by TM
0
2017. február 19., vasárnap 15:08
Türelem az van, és hűség is, de azért akadnak más szempontok is egy filmgyűjtő/vásárló életében. Egyrészt például van, aki nem akkor egyszerre szeretne megvenni és megnézni 5-6 filmet, amikor 2-3 hónap (vagy ki tudja, mennyi idő után) végre megjelennek, hanem fokozatosan, ahogy az ideje és a pénze engedi. (Akik csak a gyűjtés kedvéért gyűjtenek, azoknak ez persze nem probléma - kivéve, ha állandóan viszket a tenyerük.) És ha már lehetősége van az embernek, hogy elossza a költségeket, akkor azért jóval kevésbé megterhelő havi szinten 10-15 ezret kiadni filmekre, mint 40-50-et egy összegben kipengetni (tudom, van akinek ez sem jelent gondot). Ja, hogy addig félre kell tenni a pénzt? Higgyétek el, létezik olyan, hogy az technikailag sokkal nehezebben megvalósítható...

Szóval részemről pl. a hónap végéig várok a Sully-ra, és ha itt nem lesz kapható, máshol viszont igen, akkor sajnálom.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. február 19., vasárnap 14:12
Tess, de azért rinyáltok egy sort feleslegesen.
0
2017. február 19., vasárnap 13:43
Tudok várni. :)
0
2017. február 19., vasárnap 13:20
Részemről hajrá!
most posts by TM
0
2017. február 19., vasárnap 12:17
Kedves Mindenki! Az xpress tulajdonosait (akik szinte teljesen ugyanazok a bolt alapítása óta) nagyon is érdekli a filmek és a vásárlók sorsa. Ahogy már korábban is ezzel kapcsolatban, úgy most is csak türelmet tudunk kérni. Lehet, hogy lesznek, akik időközben elpártolnak, máshol vásárolnak. Ez mindenkinek szíve joga. Akik kivárják a dolgok rendeződését, azok irányában biztosan nem leszünk hálátlanok.
0
2017. február 18., szombat 11:36
Nekem speciel egyre inkább tele a hócipőm azzal, hogy évtizedek óta vásárolok filmeket, és még én legyek hálás, hogy költhetem a pénzem, miközben a hazai lakosság zöme szarik az egészre, nézi a kalóz HD kópiákat sokszor nagyobb élvezeti faktorral (pl. eredeti szinkronnal), esetenként a filmeken megspórolt pénzből összerakott komolyabb házimozi rendszeren. Észhez térhetne már a kiadó, mert szerintem fordítva ülnek a lovon!

A ProVideo a kiengesztelést kezdhetné egy normális Szabotázs DVD/BD kiadásával, mert a DVD - még ha nem is hajlandók látni - technikailag botrányosan rossz, nomen est omen, felér a formátum elleni szabotázzsal.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. február 18., szombat 11:26
De ennek megint csak a vasarlok isszak meg a levet. Jelenleg en is mashol vasaroltam meg jo nehany kiadvanyt az o hulyeseguk miatt. Ha ez kell nekik h elveszitsek a vasarloikat akkor jo uton haladnak. Gratulalok!
0
2017. február 18., szombat 10:54
Jelenleg az Xpress bojkottálja a ProVideót, amiért az felrúgta a korábbi üzleti felállást. Kérdés, hogy ez a kétoldalon megrekedt, makacs kötélhúzás hoz bármelyiküknek is bármi jót.
most posts by TM
0
2017. február 18., szombat 10:20
Valóban, az Xpress tulajdonosa - bárki is legyen az jelenleg - most már tényleg eldönthetné, mit szeretne. Bombázzuk a Pro Video-t kérdésekkel, hogy mikor jelennek már meg a filmjeik az Xpressen is? Vonuljunk fel a székházuk előtt, követelve, hogy ne szívózzanak már? Netán hirdessünk országos bojkottot a PV termékekre, amíg ilyen csúnyán viselkednek?

Vagy inkább azt szeretné a tulaj, hogy a vásárlók valóban elpártoljanak tőle? Kár lenne érte, mert mi nem vagyunk az ellenségei, de ha így bánik velünk, a barátai (ill. vásárlói) sem leszünk már sokáig...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. február 17., péntek 20:53
Azert xpress tulajdonosat se ertem h ennyire szarik az egeszbe bele. Mert ha mashol kaphato akkor itt is kene h kaphato legyen.
Ennyire nem erdekli a tulajdonost h vasarlokat veszit?????
0
2017. február 17., péntek 20:41
Ha a ProVideon múlik, akkor itt soha nem lesz rendelhető állapotban.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. február 17., péntek 18:05
Kedves xpress!
Legendás állatok és megfigyelésük 4KBD mikortól rendelhető elő nálatok? Van ahol már lehet.
0
2017. február 15., szerda 19:40
Pedig decemberbe még jó kis akció is volt  aPV részéről, ha bármi is történt nemrég történt. Kár lenne az Xpressért az egyik legrégwbbi online bolt, ami még talpon van.
0
2017. február 15., szerda 19:32
Ezt szeretném én is tudni, és nyilván még sokan mások is. De a hallgatáson kívül nincs más információ.
Ami viszont a napnál is világosabb, hogy a nyomoronc PV kiadó új cuccai itt nem kaphatóak semmilyen szinten. De máshol igen, tehát valami kis személyes bajuszakasztás történt nyilván.
De no para, megyek máshová vásárolni, mert nem a még nem kapható termékeket nem tudom tolerálni, hanem magát a hozzáállást...
0
2017. február 15., szerda 19:28
Jol latod. :)
0
2017. február 15., szerda 19:15
Srácok!

Jól látom, hogy a ProVideo egyáltalán nem szállít Xpressnek? Rengeteg olyan kiadványt látok, amik bizonytalan státuszban vannak egy ideje. Ok? Mi történt kettejük között?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. február 11., szombat 10:54
Az új Jerry Maguire BD még sajnos nem jelent meg sehol.
0
2017. február 9., csütörtök 20:44
0