Keresés

KÉRDÉSEK

2017. január 25., szerda 18:55
Ahogy elnezem mar nem is lesz belole.
0
2017. január 25., szerda 18:35
Kedves Xpress!

A Tim Burton akció végett nincs rá esély hogy a Támad a Mars is kapható legyen? Jó ideje nincs raktáron és a legutóbbi akció alkalmával se volt raktáron.
0
2017. január 23., hétfő 11:30
Kedves Piftuka!
Igen, lentikuláris.
0
2017. január 22., vasárnap 20:44
Kedves Xpress!

Az alábbi Hobbit kiadvány még az eredeti, lentikuláris borítóval van nálatok készleten? -> http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=100461&VID=R72916303507148385

Köszönöm előre is!

Üdv: Piftuka

0
2017. január 22., vasárnap 11:12
Kedves Dömi!
Mi sem szeretnénk :) Pici türelmedet kérjük még.
0
2017. január 20., péntek 15:42
Tisztelt Xpress!

Mi van a ProVideo filmjeivel? Mikor jelennek mar meg ITT? Mert mar mindenhol kaphatoak csak itt nem. Nem szeretnem mashol kolteni a penzem.

Koszonettel
Dömi
0
2017. január 18., szerda 14:33
Kedves Xpress!

A Sammy nagy kalandja 1-2-ből lesz várhatólag holnap délig? A 3D blu-rayt-okat szülinapi ajándéknak szánnám hétvégére. A SW teljes sorozat(BD) kiszállításra vár, vasárnap rendeltem be a filmeket. Jó lenne ha péntekre ideérne velük a GLS.
0
2017. január 17., kedd 10:09
Addig míg itthon képtelenek úgy kiadni valamit,hogy még át is lássák,a 3 sorozat közötti átjárást és a tévében is képesek legyenek úgy megvenni és leadni,ahogy az odakint megoldott..kár ilyen összefüggő sorozatokkal magyarországon bajlódni..
0
2017. január 16., hétfő 23:22
Érdekelne mi a helyzet A zöld íjász (Arrow) sorozattal? Úgy látom 2014-ben kijött az első évad dvd-n. Mégsem kapható már sehol, ami elég fura, tekintve hogy régebbi sorozatok még mindig kaphatók. Ennyire gyorsan elfogyott volna? Viszont ha ennyire jól fogyott, miért nem folytatják a többi évad kiadását?
0
2017. január 16., hétfő 21:14
Hát igen... Párizsnak az az akkoriban felkapott, nagyrészt föld alá (és tömegsír helyére) épített bevásárlóközpontja a Les Halles, amelyikben a filmet láttuk, mára egy koszos lepusztult, főképp bevándorlók napközijeként tengődő szellemplázává lett.
Szerencsére én ugyanolyan szép vagyok, mint akkor voltam. :D
most posts by TM
0
2017. január 16., hétfő 20:39
És mindennek bizony immár húsz esztendeje...
0
2017. január 16., hétfő 19:46
No, közben utánanéztem jobban, hát persze, hogy láttam magyarul is. 2007 október elején, méghozzá egymás utáni két mozizáson a Corvinban. A másik film a Jurassic Park 2. volt. Felhívtam a guru barátomat, akivel voltam. :) Neki még pengébb a memója, s váltig állítja, hogy a filmnek rendben volt a hangja.
Nekem most az rémlett fel, hogy milyen bénán szólt magyarul az a poén, ami az eredetiben még rímelt is: "Leeloo Dallas, multipass" - helyett - "Leeloo Dallas, világjegy". Mondjuk Ruby Rhod francia vakerjából francot se lehetett érteni, amiatt jó volt a magyar verziót megnézni. Na meg persze amiatt, hogy újból hallhassam a remek filmzenét RXRA-tól. :)
most posts by TM
0
2017. január 16., hétfő 17:34
Kár érte. Mert egyébként a fordítás és a szinkronhangok jó. Csak a keverés szörnyű. Kb. mint a Star Trek Generations-é, bár az meg csak mono.

Más téma: nekem 10.-én feladásra kerülte gy csoamgom Pick Pack Pontra. De ezidáig nem érkezett meg, általában 2-3 nap alatt ideér, de lassan egy hete lesz. Érdeklődjek az Xpressnél vagy a kijelölt ponton?
0
2017. január 16., hétfő 12:52
Szerintem nekem mindegyik megvan, de közben rájöttem, hogy azért nem emlékszem erre, amit írtál, mert eddig csak moziban láttam ezt a filmet. Igaz, hogy ott viszont a magyar bemutató előtt öt hónappal világpremierben, 1997 májusában Párizsban. Így lassan húsz év után ideje megnéznem magyar hanggal is. :)
most posts by TM
0
2017. január 16., hétfő 12:35
Mindegyik kiadás így szól, sajnos a mozikópiáról ilyen szarul írták át annak idején. Bár ha jól emlékszem, már moziban sem szólt valami acélosan. Ez van, ezt kell szeretni.
0
2017. január 16., hétfő 10:41
Ami még most is kapható. Felújított változat néven. Az első ugye letterbox képpel jött ki és semm iextrával. A második felújított kapott anamorf képet és némi extrát (több van a borítón, igaz), valamint a harmadik digis kiadás extra lemezzel angol és magyar 5.1 és DTS hanggal. Máig bánom hogy el kellett adnom.
0
2017. január 16., hétfő 10:34
Melyik a második kiadás?
most posts by TM
0
2017. január 16., hétfő 10:33
Az ötödi kelem szinkronja borzalmas keverésű. Mintha egy dobozba vették volna fel. Nem tudom mindegyik DVD kiadásé ilyen-e, nekem  amásodik és az angol és magya között ég és föld a különbség.
0
2017. január 15., vasárnap 13:11
Mit jelent a "korrigált szinkron"?
0
2017. január 15., vasárnap 6:51
Korrigált szinkronnal?
0
2017. január 14., szombat 23:48
Szerintem megérem-e beszerezni "Z" kezdőbetűs áruházból Batman (TV Series 1966–1968) Blu-ray teljes sorozatot? Úgy tudom, hogy nem kell fizetni a szállításért.
Tutira, hogy Magyarországon nem lesz magyar változat, leginkább angol nyelvtanulásra/gyakorlásra kiváló. Gyermekkori élményem miatt. :)
0
2017. január 10., kedd 17:45
Ötötdik elem a Besté volt. Kár, pedig abból is jöhetne egy szép kék kiadás, korrigált szinkronnal.
0
2017. január 10., kedd 11:46
Otodik elem es a Das boot amugy is kizart mert azok nalunk fuggetlen filmek.
0
2017. január 10., kedd 10:17
Kár! Nagyon kár! :(

Mert láttam, hogy tök jó címek jelentek meg ebben a sorozatban. Pl. a "Bram Stoker s Dracula", "Desperado", "Az ötödik elem", "A karate kölyök", "Das Boot"...
0
2017. január 9., hétfő 23:45
Azokra pedig, főleg ilyen áron én is vevő lennék. De az 1-2 nem jött magyar vonatkozással, kétem kivételt tesznek. Remélem esetleg az utlsó film megmozgat pár követ, vagy régi kiadást.
0