Keresés

KÉRDÉSEK

2016. december 10., szombat 22:14
Levelet sajnos nem kaptam, pedig hírleveleket kapok.
A főoldalon nálam nem jelenik meg a banner, elég szembetűnő, de csak akkor jelenik meg, ha az ember rákattint bármilyen termékre vagy bármilyen linkre. Pedig találtam benne nem is egy szimpatikus filmet. :)

Egyébként akkor mi a helyzet, ha én egy blu-rayt megrendeltem, félre is van rakva már vagy egy hete, de most berakták a Pro Video akcióba, akkor megkapom akciós áron vagy csak ha az akciós verziót rendelem meg? Mert azért 3 ezer forint mínusz nem mindegy, akkor megrendelem 16-ig a karácsonyi pakk egy részét. :)
0
2016. december 10., szombat 21:18
Elég szembetűnő a banner az oldaolon. Én is kaptam mailt róla. Igaz, az akciók között nincs jelezve.
0
2016. december 10., szombat 19:18
Én csak megjegyezném, hogy nem kaptam sem az akcióról (amúgy is előbb vettem volna észre itt mintha e-mail-t küldenek), sem arról hogy a megrendelt termékeket a limitbeállításom miatt x napra félre teszik nekem vagy éppenséggel arról hogy a kosaramban hagytam termékeket. Máskor szokott jönni ilyenekről e-mail, most egyikről sem kaptam. Igazából a legfontosabb számomra ha rendelek arról jöjjön egy megerősítő e-mail.
0
2016. december 10., szombat 15:31
Kint van a fooldalon is es minden oldalon is. Sot tegnap este meg emailben is jott ertesites.
0
2016. december 10., szombat 14:47
Jól elrejtették ezt a Pro Videos akciót, pedig érdemes lenne kirakni a főoldalra, Facebookra, de akár hírlevelet is küldtem volna ki. Már vártam, hogy lesz-e esetleg valamilyen karácsonyi akció és a bannerbe véletlenül futottam bele. :)
0
2016. december 7., szerda 21:50
Kösz a részletes infót. :) Csak azért vagyok kíváncsi, mert MGM és Sony filmekből elégé hiány van. Csak pár cím, amire várok hátha újra elérhető lesz: Men In Black, Dr. Strangelove, Majmok bolygója. Meg van sok régebbi MGM és New Line film, amik jó ideje teljesen eltűntek.
0
2016. december 7., szerda 19:16
Fox / DreamWorks / MGM / Universal / Sony = Bontonfilm
Disney / Warner / New Line / MGM újabbak = ProVideo
Paramount = senki

A Best is ugyanolyan csendben halt meg, mint a Szelekt, csak akkor még BD sehol nem volt. Az arra érdemes címeiket a Fantasy Film gondozza.
0
2016. december 7., szerda 19:12
Már egy ideje megakartam kérdezni, hogy mely stúdiók filmjei jelenleg kiknél vannak - ha ugye vannak - nálunk. A Bontonfilm tudom hogy Fox, Universal és Sony(?). A Pro Video Warner és Disney. De kié jelenleg az MGM, New Line, DreamWorks?
Valamint hazai kiadókból úgy olvastam nemrég itt, hogy a Best is megszünt. Az InterCom nem foglalkozik home videós dolgokkal. A Szelect meg szépen eltűnt.
0
2016. december 7., szerda 17:55
Az a vicc, hogy másfél év alatt nem hoztak össze olyan egetverő nagy hiányt, amit képtelenség lenne ledolgozni nagyon rövid idő alatt (BD-n legalábbis). A Universal is inaktív volt kb. egy évig, mégis ledolgozták a hátralékot és azóta is virulnak.

A Szelekt bukásában szerintem nagy szerepet játszott, hogy egyedül maradtak a legproblémásabb stúdióval, hosszútávon nem lehetett fenntartani a helyzetet.
0
2016. december 7., szerda 16:20
Nekem is volt elég érdekes e-mail vagy telefonváltásom már. Sajnos ez is helytálló a hazai helyzetet illetően. Pedig ez ugye pont az az ágazat lenne, amit illene gondozni és akkor meghálálná a bele fektetett pénzt és energiát.
0
2016. december 7., szerda 16:00
sem volt=sincs
most posts by TM
0
2016. december 7., szerda 15:59
Ami a függetlenebb bizniszt illeti, igen. De a "nagy" stúdiók hazai képviseletein is több "szaki" ült, mint manapság. Több esetben arról sem volt fogalma a telefont felvevő illetőnek, hogy az a cég, ahová került, ahol dolgozik, az mit adott ki korábban. Ma meg néhol már azt sem, hogy mit adhatna ki.
most posts by TM
0
2016. december 7., szerda 15:54
Igen, abszolút ez a helyzet sajnos. Ma elképzelhetetlen lenne egy Ghost in the Shell digipack, egy Bosszú-trilógia díszdoboz vagy egy Hellraiser kocka. :(
0
2016. december 7., szerda 14:47
Fogalmazzunk úgy, hogy azok az emberek, akik az utolsó mohikánok voltak abban, hogy a szívükön viselték egy-egy kiadvány megjelenésének sorsát, szinte kivétel nélkül már nem foglalkoznak kiadványok megjelentetésével.
most posts by TM
0
2016. december 7., szerda 14:08
Szeretném én is, hogy megoldódjon a helyzet, de egyre kisebb az esély rá (ha csak nem arra várnak, hogy lejárjanak a jogok, hogy meg lehessen venni újra őket). Plusz ugye, valaki írta tegnap, hogy reális esélyként a PV-hez a legvalószínűbb, hogy kerülnének a jogok, ami annyiból megint rossz, hogy az pont egy olyan kiadó - hogy is fogalmazzak finoman - nem túlságosan törődik a nála lévő címekkel és vásárlói panaszokkal.

De legyenek filmek, természetesen ez az elsődleges.
0
2016. december 7., szerda 13:30
A ... nekem már biztató. :-)
0
2016. december 7., szerda 13:21
Az is nagyon jó film, Murphytől ezek mind jöhetnének. Biztos vevő lenné krá. Meg a Furcsa pár 1-2.
0
2016. december 7., szerda 13:21
:)

Lehet. Nem jelentek meg... és szerintem már nem is fognak...
0
2016. december 7., szerda 13:15
Akármilyen (de leginkább eredeti) szinkronos Amerikába jöttem is jöhet.
0
2016. december 7., szerda 13:11
Igen, a Szerepcsere szinkronos változat is kijöhetne már... Ahogy még az Aranygyermek is Murphy-től.
0
2016. december 7., szerda 12:55
Szerintem a Szerepcsere is jöhetne, de kizárólag eredeti szinkronnal
0
2016. december 7., szerda 12:46
Lehet valamit tudni a következő filmek megjelenésével kapcsolatban? :

- Locke
- The Neon Demon
- Only God Forgives
- Under the Skin
0
2016. december 7., szerda 12:40
Ha már Paramount-os hiánypótló címek...
Én többek közt ezeket várom legjobban (szinkronnal): Harlemi éjszakák, Airplane 1-2, Volt egyszer egy vadnyugat (új kiadás), Amerikába jöttem, Wayne világa 1-2, Zoolander, Halálugrás (Snipes)
Tényleg remek lenne, ha végre rendeződne már a helyzet a kiadásukkal kapcsolatosan!
0
2016. december 7., szerda 9:24
Ne legyél vészmadár! Szerintem vna pár régóta várt húzócím, mai biztosan jól fogyna. Főleg ha régebbi cím esetén olyan 5-6000 kategóriába esne BD-n, vagy ne adj isten kevesebb. Meg van jópár rég nem kapható Paramount film, amire biztos sokan vevők lennének. Érdekes, hogy digitális formában azért ott vagyunk a Paramountnál, mert a Google Play-en a mostani mozis filmeknél ott vagyunk felirattal.
Ha új kiadóhoz kerülne nálunk a Paramount szerintem pár kultfilmmel kéne kezdeniük, mondjuk Csupasz pisztoly, Beverly Hills-i zsaru díszdobozban. Meg hiánypótló címek, mint a Terminator 5., Mission: Impossible 5., Star Trek filmek.
0
2016. december 7., szerda 9:03
Tudod mi lesz a hátulütője ennek. Ha mondjuk rendeződne a Paramount helyzet itthon és elkezdik kiadni a filmeket tucatjával. De mivel lesz egy 2 éves elmaradás, sorra jönnek a címek és elkezdik ömleszteni mindet a vásárlókra. Mindet úgysem tudod megvenni, rájönnek, hogy nem fogy. Plusz ugye pár cím addigra réginek számít még annyian sem veszik (mert elfelejtették vagy már ott pihen a gépen ezer éve). Megint negatív mutatók lesznek és bedől újra a dolog. De ne legyen igazam.
0