Keresés

KÉRDÉSEK

2016. december 7., szerda 6:01
Attol meg miert ne vehetne at itthon a Bontonfilm? A ket orszagnak semmi koze egymashoz.
0
2016. december 6., kedd 23:42
Nem nagyon van már hova mennie a Paramount-nak nálunk, annak idején is kvázi teljesíthetetlen feltételeket szabtak, amikor az InterCom passzolta őket és a Szelekthez kerültek. A Bontonfilm nem tudja őket átvenni, mivel odakint sincs náluk. A ProVideo jöhetne szóba egyedül, ha logikusan gondolkodunk. A cseheknél a MagicBox kiadónál vannak, akik a Warner-t is forgalmazzák.

Valami történhetne már az ügyben, mert nem lesz jó vége a dolognak. Pont néhány napja láttam a Szövetségesek-et, jó lenne majd a polcra helyezni hazai kiadásban.
0
2016. december 6., kedd 23:37
Tavaly április?! Remélem jövőre valaki átvszi a jogoka tés nyomást gyakorol a Paramountra is. Bár gondolom, ha itthon fix forgalmazója lesz, akkor nem vesznek le a DVD-BD-ikről minket. Én még abban reménykedem, hogy a korábban kaidott filmjeik is kaphatóak lesznek akkor, pár szinkronos Paramount cím kimaradt.

Régebben olvastam oylat, hogy valamelyik környező országban az Airplane filmek is kijöttek szinkronnal, csak ugye haza forgalmazó híján nem jöttek be. Ez igaz?
0
2016. december 6., kedd 14:58
Nem, mivel a Szelekt néhány hónapja szép csendben kimúlt, bár amikor még léteztek, akkor sem foglalkoztak a stúdió filmjeivel érdemben. 2015 áprilisában jött ki itthon az utolsó Paramount-film, az Öt kedvenc (az is csak DVD-n, pedig a BD-re is felkerültünk).

Egyik fórumozó állítólag olyat hallott az MM-ben, hogy 2017-től már fel sem fogunk kerülni a filmjeikre. Nagyon remélem, hogy ez fals információ (hivatalos megerősítésig kár is foglalkozni ezzel), mert akkor se DVD, se BD nem lesz semmiből, amit ők csinálnak. Pont ezért tartom valószínűtlennek, hogy megtörténne, még a Disney sem lépte ezt meg, ott DVD jön a filmekből. Bár ha így lesz, akkor maximum feketén lesznek meg a filmjeik, Torrentiából.
0
2016. december 6., kedd 14:42
A Paramount filmeket egyik kiadó sem adja ki?
0
2016. december 6., kedd 13:50
Mivel Paramount film, így nem.
0
2016. december 6., kedd 13:46
A Megjött Apuci film sem DVD, sem pedig Blu-ray lemezen nem fog megjelenni?
0
2016. december 6., kedd 10:04
Ezek szerint nem érezted tisztán az "enyhe" szarkazmust a hozzászólásomban... Semmi gond, fejlődni mindig lehet:)

De hogy világos legyen: a magam részéről abszolút támogatom a hasonló (és még merészebb) kezdeményezéseket. Tudatos Fogyasztói Társadalom rulez!
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. december 6., kedd 3:09
?????
Nem szeretnék vitába bonyolódni mert abszolúte nem éri meg.
Csak nem értem a kommentedet ha viccesnek szántad bocsáss meg nem értem a humorodat..
Ha belém akartál kötni azt sem értem hogy miért..
Egész egyszerűen annyi a sztori lényege hogy nem tudok magamnak 10 filmet kiválasztani a 48ból..
Azért gondoltam hogy esetleg más is járt igy..
Érdekes mást nem zavarta...mondjuk az xpresst sem.
Elnézésedet kérem hogy a beírásommal megzvartam nyugalmadat.

0
2016. december 5., hétfő 23:29
Mi nem tudunk róla, és szerintem a megjelenéshez ilyen közel nem szoktak akciózni a kiadók. Szóval az esély rá csekély, de természetesen semmi se lehetetlen.
0
2016. december 5., hétfő 22:28
Ejnye már, kalákázni nem akarunk? Még a végén megsértjük a kapitalizmus szent mindenhatóságát... Tudatos fogyasztói magatartás, piha!
0
2016. december 5., hétfő 20:23
Pfá nekem meg 9 jött össze :D
Pedig ez már egy jó akció! Mármint nem piszka Xpress, eddig is voltak jó akciók :)
0
2016. december 5., hétfő 19:40
Nincs kedve valakinek társulni a 10 lemezbe??Nekem max 4 kellene..
0
2016. december 5., hétfő 18:26
Ki tudja, talán leírják neki e-mailben:)
0
2016. december 5., hétfő 17:55
Szerinted ezt elore kozolni fogjak? Akkor ki venne meg most? Ne legyel mar naiv...
0
2016. december 5., hétfő 17:47
Kedves Xpress!

December hónapban várható esetleg az alábbi filmekre valamilyen akció?
X-Men gyűjtemény 1. (Az eredeti trilógia): fémdobozos változat (steelbook) (3 BD)
X-Men gyűjtemény 2. (Az előzmény trilógia): fémdobozos változat (steelbook) (3 BD)

Előre is köszönöm a választ

üdv
0
2016. december 5., hétfő 16:56
Köszi a kérdést! Csak különböző termékekre érvényes.
0
2016. december 5., hétfő 13:05
A "10 Blu-ray 25 000 forintért*!" akcióban csak 10 különböző termék esetében él az akciós ár?
Ha 2-2 termékből vennék 5-5 darabot, akkor nem tudom érvényesíteni a kedvezményt?
0
2016. november 29., kedd 10:29
A kislányom feltakarított a Bogyó és Babóca blu-ray lemezével, amit így már nem tudunk lejátszani. Esetleg valakinek lenne valamilyen ötlete, praktikájával, amivel megpróbálhatnánk visszahozni az életbe a lemezt?

Van olyan rész, ami elindul, de előbb vagy utóbb mindig kifagy...
0
2016. november 28., hétfő 8:59
Lincolnt azért untam én is, mert a már lentebb említett betegséggel küzd, hogy 15-20 perccel hosszabb, mint kellene. Nincs bajom Kaminszki képeivel, de amikor a sztorit nem viszi előre semmi, az kicsit gáz. A Kémek hídjánál annyira ez nem volt vészes, de ott is lehetett volna vágni belőle. Nem tudom mi lehet az oka, de lehet már a vágók nem mernek hozzányúlni egy Spielberg filmhez. Pedig rendezett ő már 90 perces cuccot is, igaz régen. :D
0
2016. november 28., hétfő 8:54
De nem kívánom védeni, sőt, számomra a régebbi filmjei között is van olyan, ami nem hoz annyira lázba pl. Amistad, Bíborszín vagy A nap birodalma.
most posts by TM
0
2016. november 28., hétfő 8:50
Nem tudni, hogy a BFG mennyire volt a saját projektje. Nekem a Kémek hídja teljesen rendben volt. A Lincolt untam kicsit, de csak mert maga a sztori nem áll hozzám közel, amúgy ott jó volt a forgatókönyv.
most posts by TM
0
2016. november 28., hétfő 8:27
Nekem máig Spielberg a kedvenc rendezőm, de sajnos nem tudok egyetérteni azzal, amit írtál. Dahl meseregénye szerintem nagyon jó, ám teljesen egyértelmű, hogy abban az igencsak rövidke mesében nincs egy kétórás(!) filmre elegendő anyag. Sajnos a forgatókönyvíró sem volt képes ezt orvosolni, így a film rendkívül vontatottá, unalmassá vált, rengeteg olyan jelenettel, amik egyáltalán nem vitték előre a történetet, csak arra szolgáltak, hogy feleslegesen hosszan kitöltsék a játékidőt. Maga a rendezés ismét nagyon jó volt, de hát Spielbergtől ez a minimum, szerintem már csukott szemmel is képes lenne rendkívül ötletes és vizuálisan megkapó jeleneteket rendezni. A filmnek nagyon jót tett volna, ha mondjuk 80-90 percben meséli el, de sajnos Spielberg már régóta képtelen 120-140 percnél rövidebb filmeket csinálni. Én nagyon vártam a BFG-t, de óriásit csalódtam. És a rendező ezt megelőző két munkája (Kémek hídja, Lincoln) sem tudta beverekedni magát az aktuális éves toplistámra, ami Spielbergtől nagyon szokatlan. Ettől függetlenül adott ő már nekem annyit gyerekkorom óta, ami miatt máig ő a kedvenc rendezőm. Remélem, jönnek még filmjei, amik nem ingatják meg ezt a pozíciót.
0
2016. november 27., vasárnap 15:29
Nem volt rossz. Ugyanolyan, mint Roald Dahl 1982-es meseregénye. Abszolút autentikus. Az más tészta, hogy a mai kor számára ez a mai ingerküszöbnek és a ma készült mesékhez képest uncsi. De milyen is lenne nekik egy kvázi végig csupán kétszereplős darab? Lassú történetmesélés, barátságra lelés, nagyon lájtos csata, hogy a kicsik ne féljenek tőle, viccesen beszélő, a szavakat hibásan használó és ragozó, ám de jószívű melákkal és egy kedves kislánnyal.
Ebben ennyi van. De ez nem Spielberg hibája. 30 évvel ezelőtt biztos szerették volna a gyerekek. Sőt, a gyerekek ma is szeretnék, de ugyebár ha a szüleik nem cipelik rá el őket, akkor nem fogják tudni szeretni.
most posts by TM
0
2016. november 27., vasárnap 14:50
Kedves Xpress!

Decemberben várható tematikus adventi (hétvégi/napi) akció?

Köszi a választ. :)
0