Kedves téglagyári megálló! Hidd el nem erőltetem, sőt igazából én be is fejezem ezzel a bejegyzéssel, csak nem szeretem, ha ok nélkül szidunk forgalmazót, ennek érdekében néhány olyan részletet is leírok, ami nem feltétlenül tartozik a vásárlókra.Tények: A Bontonfilm már nem partnere az xpressnek. Amíg partnere volt (3-4 hónap), addig kaptunk pár exkluzív terméket (egyet vagy kettőt, de ezeket jelöltük is megfelelően, tipikusan olyanokat, amikből olyan kevés volt, hogy az xpressnek is kevésnek bizonyultak). Amióta nem partner, nem voltak exkluzív termékeink sem tőlük, sem mástól. Ha bármi más csak nálunk vagy nálunk előbb volt kapható (nem tudok amúgy ilyenekről), az csak annak köszönhető, hogy mi időben rendeltünk és/vagy jobban készleteztünk, esetleg a puszta véletlen. A cégünk tudatos segítése nincs mögötte.Még tény: Konkrétan a Star Wars fémdobozok esetében, annak ellenére, hogy limitált kiadásnak volt kiajánlva a partnereknek, csak az xpress jelzett vissza igényt a kiadónak. Az xpress igénye ráadásul megegyezett a teljes berendelt mennyiséggel. A kiadó ennek ellenére szerette volna a többi partnerét is kielégíteni, ezért az xpress mennyiségeit jócskán megvágta. És kapott is mindenki. De valóban senki sem annyit, amennyit szeretett volna. Majd amikor a Lucasfilm/Fox mégis úgy döntött, hogy gyárt extra mennyiségeket az egész világra, akkor a kiadó végigkérdezte a partnereket, hogy mennyit kérnek. A kiadó azt is jelezte, hogy várhatóan karácsony után fog beérkezni az utángyártás. És amikor valóban karácsony után jött be, annyira gáláns volt, hogy felajánlotta a partnereinek, hogy ha akarják, ne vigyék el a vállalt mennyiségeket.
0