Ezt tartom én is valószínűnek. Bíztak benne, hogy 250 ezerért sokan berendelik a gyűjteményt s így megtérül a 6 BD lemez masterje, de menetközben, már a Szövetség legyártása után törölték a gyűjtemény megjelenését s költséghatékonyságból már csak felirat került a lemezre (ami szintén új master, szóval ugyanott tartanak mintha szinkront is tettek volna rá...). Úgy sem tudjuk meg az okokat. Még egy kis remény pislákol bennem, hogy csak az IGN-nek küldött(?) sajtóanyag hiányos.
0
2016. november 17., csütörtök 14:34
958
Miután jó alaposan kitomboltam magam, megpróbáltam higgadtan végiggondolni, hogy milyen üzleti döntés lehet a kialakult helyzet mögött. Nyilván eszük ágában sem volt eleve szinkron nélkül kihozni a két részt, menet közben adódhatott valami gubanc. Nagyon bízom benne hogy ez csak egy félreértés és hamarosan tisztázásra kerül minden. Ellenkező esetben pedig elég szomorú vagyok és persze nincs rendelés...
0
2016. november 17., csütörtök 14:30
1141
Kedves téglagyári megálló! A múltkori "megállapításod" nem valós volt, azért minősítettük. Nem lett visszatartva semmilyen termék.
A levelezőmodult azért ajánljuk, mert a feldolgozó kollégák a fórumot nem, azt viszont annál inkább figyelik, illetve a modulon érkező levelek küldőinek rendeléseit és egyéb adatait egy gombnyomásra meg tudják nézni, így sokkal könnyebben és hatékonyabban tudnak segíteni. Illetve, minek untatni a többieket magánjellegű kérésekkel.
És nagyon köszi, hogy a "privát csatornát" használtad, csak szerettem volna elmesélni, hogy miért is kérjük :)
0
2016. november 17., csütörtök 14:22
1303
Rántott Gyűrűk Ura?
0
2016. november 17., csütörtök 14:22
1303
A november 30 lehet, hogy az Xpress megjelenés, a másik meg ugye...
0
2016. november 17., csütörtök 14:17
3448
Írtam a ProVideonak, remélem mihamarabb választ kapunk a miértekre.
0
2016. november 17., csütörtök 14:10
129
A cikkben nov.30-i megjelenés szerepel pedig eredetileg 22-éről volt szó és nem nevezte meg a forrását sem. Én mindaddig fenntartásokkal kezelném ezt a szinkron - felirat dolgot amíg a hátsó borítókról nem láttam képeket...
0
2016. november 17., csütörtök 14:08
7074
A Gyűrű szövetségét azért megveszem, de a többit nem fogom.
0
2016. november 17., csütörtök 14:05
8260
Ez komoly. :o
Sóval behinteni az egészet, már mondtam...
0
2016. november 17., csütörtök 13:59
8851
Premier vásárlásra készültem, de így számomra ez fabatkát sem ér. Marad a gyűjteményes moziváltozat HD-ben. Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy biztosan nem jött össze kellő előrendelés a 200 ezres pakkra, vagy csak nem mertek annyiért piacra dobni egy ilyen - khm - kihívásokkal küszködő kiadványt?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. november 17., csütörtök 13:51
5528
Ládd mondtam, hogy hamarabb mint gondolnád.
0
2016. november 17., csütörtök 13:34
6056
Degenerált egy világban élünk immáron nyilvánvaló...
0
2016. november 17., csütörtök 13:30
1303
Valószínűsíthetően fárasztó, de helyenként (remélhetőleg) mókásan fárasztó személy, sürgősséggel albérletet keres VII. ker. Szövetség utca környékén. Anyagiakban megegyezünk. :)
0
2016. november 17., csütörtök 12:54
52685
Most, hogy a felirat miatt jön még pár tucat beírás, elférsz egy darabig. :)
most posts by TM
0
2016. november 17., csütörtök 12:41
6697
Ááá.... erre már nem tudok mit mondani... hány éve? Öt éve jelent meg először külföldön is BD-n a bővített változat, azóta minden filmszerető ember s rajongó várja a filmeket itthon, végre jön s akkor... inkább a Szövetségre se raktak volna szinkront. Kölcsön is kérhették volna akßr tőlem is a bővített dvdket hogy ha nincs meg nekik a szinkron. Egy olyan filmfolyam van, amot soha nem néztem meg felirattal, csak szinkronnal. Makay Sándor, Bács Ferenc, a néhai Selmeczi Roland s a néhai Szakácsi Sándor, de az egész szinkronstáb és a pazar fordítás, ezek együtt jelentik nekem A Gyűrűk Uràt, 15 év alatt elválaszthatatlanok a filmtől... Így nagyon erősen kérdőjelessé vàlt számomra a vásárlás :(
0
2016. november 17., csütörtök 12:37
3448
Mennyből a pokolba kifejezést már értem. Ha az elsőre sikerült a szinkron akkor hogy a ki... ...ba ááá...
0
2016. november 17., csütörtök 12:30
1303
Két fárasztó álgondolatom között eltévesztettem a fórumházszámot, igaz. Elnézést mindenkitől.
Amúgy ha most offolom magam a további ide nem tartozó megjegyzéseimmel kapcsolatban (mint például ez a mostani), akkor nem szegek szabályt? (Off-Off, végül is) Remélem :)
0
2016. november 17., csütörtök 12:29
1849
Belegondolok, hogy hány olyan ember lesz, aki jóhiszeműen belerakja mindhármat a kosárba, aztán otthon szembesül vele, hogy mi a helyzet.
Amúgy nem tudom ezt megint hogy sikerült összehozni, de egy újabb szép történet ami gazdagítja a hazai dvd/bd legendák sorát.
0
2016. november 17., csütörtök 12:26
7074
Így már érthető a sunnyogás. Ezzel én sem dicsekedtem volna.
Ez egy vicces konteo, de mivel a múltkor egy valós megállapításomat is ezzel minősítették, így a témában további kinyilatkoztatásokat nem tennék. Pláne, hogy ez a felület elvileg nem erre van, ezért nem kellene itt offolni. Bár hogy igazából mire, az sincs pontosan definiálva, mert amikor valaki felvet valamit, akkor rögtön a levelezőmodult ajánlják neki. No, nekem épp most volt magánjellegű közlendőm/kérésem, használtam is a privát csatornát, mint a jó gyerek. :)
most posts by TM
0
2016. november 17., csütörtök 12:13
1763
Ez komoly, hogy csak a Gyűrű Szövetségén lesz magyar szinkron?
0
2016. november 17., csütörtök 12:07
1849
Ne izgulj, úgy értettem mindent, ahogy kell. A helyzet kuszasága meg már csak ilyen tipikus magyar helyzet. Ami működne egyszerűbben, azt csináljuk bonyolultabban, az a biztos. :D