Keresés

KÉRDÉSEK

2016. november 16., szerda 10:05
Ja még annyit a témához, hogy én a helyetekben azért megvárnám a PV decemberi listáját, hátha akkor jönnek az igazán extra verziók!
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 16., szerda 9:57
Na ja, én is nehezen hiszem el, hogy nem adják ki egy kulturált, gyűjteményes változatban extra DVD-kkel...

Mindazonáltal szerintem nekem így is jó lesz, úgyis megtartom a szépséges DVD-digiket - egyrészt annál tetszetősebb formában úgysem fog soha megjelenni a trilógia, másrészt az extrák így is - úgy is csak SD minőségben elérhetők.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 16., szerda 9:26
Korábbi tapasztalatok alapján még akkor sem biztos minden. :)
0
2016. november 16., szerda 6:48
Ha nagy dobra vernék, hol lenne a meglepetés ereje?

Egyébként én akkor hiszem el, hogy megjelent, ha már a kezemben fogom fizikai valójában.
0
2016. november 16., szerda 6:41
Ne rontsd a hangulatot. :D
0
2016. november 16., szerda 6:38
Menjenek a picsába ezzel a tróger megjelenéssel... Hol a diszdoboz?? Ez így biztos nem fog kelleni...
0
2016. november 16., szerda 0:27
Remélem, nem maradt le egy egyes a kép szélén.
0
2016. november 16., szerda 0:14
Felőlem papírtokban is kijöhet, KELL!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 16., szerda 0:04
Gondolom xpress is rákérdez majd a kiadónál,hogy mi a helyzet,csak tényleg az az érdekes,hogy nincs nagy dobra verve,pedig azért nem kis megjelenésről van szó.
0
2016. november 16., szerda 0:01
Nálam bérelt helyük van, ha snassz műanyag tokosak akkor is. :)
0
2016. november 15., kedd 23:59
Az a sanda gyanúm,hogy sima műanyagtokos megjelenések lesznek,külön-külön és ennyi.A kiadó bedobta így karácsony előtt a profit reményében.Mindenesetre én örülök,hogy legalább így megjelenik és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
0
2016. november 15., kedd 23:58
Az embernek olyan érzése van hogy szinte titokban akarták kiadni, pedig amilyen érdeklődés kíséri évek óta a rajongók részéről én már rég világgá kürtöltem volna a megjelenését...
0
2016. november 15., kedd 23:47
Én sem akartam elhinni,ezért kérdeztem rá telefonon.A kiadó közlése szerint 22-e a megjelenés napja.Csak az az érdekes,hogy itt xpress-en se híre,se hamva.Pedig elvileg nem exkluzív.
0
2016. november 15., kedd 23:19
Remélem lesz olyan változat is, amiben benne lesz az extrák is DVD-n, de ennek is nagyon örülök :D
0
2016. november 15., kedd 22:52
Így jobb, bocs xpress de ez most nem reklám akar lenni, hanem öröm. :)
0
2016. november 15., kedd 22:47
Az év híre! :D El sem akarom egyenlőre hinni, de végre van remény! Már csak adományokat kell gyűjtenem :DD
0
2016. november 15., kedd 22:40
Kis segítséggel de megleltem amit említettél.
Kedves xpress!
Mikortól lehet rendelni? :D

0
2016. november 15., kedd 19:29
Kedves Xpress!A Gyűrűk ura bővített verziói bluray-en nálatok is kaphatóak lesznek?Ha igen mikortól rendelhető,illetve lesz-e gyűjteményes verzió belőle?Jó lenne,ha rákérdeznétek a kiadónál,mivel elvileg 22-e a hivatalos megjelenési dátum.Előre is köszi.
0
2016. november 15., kedd 11:27
Tisztelt Xpress!

Köszönöm a választ.
0
2016. november 15., kedd 10:03
Érdekes... Pedig az Éjfélkor épp most lett volna aktuális a nagy 1956-os jubileumi csinnadrattában, hiszen a benne szereplő család pont azon dillemmázik, hogy itt hagyják az országot vagy sem.
A szintén 1956-ban készült A csodacsatár forradalmi vonatkozása pedig az, hogy a címszereplő Puskás disszidálása miatt egy évig jegelték a bemutatót, végül Keleti Márton Puskás jeleneteit Hidegkutival forgatta újra. Mára mégis a Puskás-verzió az ismertebb, elterjedtebb - ahogy a szélirány változik...
most posts by TM
0
2016. november 15., kedd 9:22
Kedves Morten!
Úgy tudjuk, hogy december elején jelenik meg.
0
2016. november 15., kedd 9:21
Kedves eXiztenZ!
Megkérdeztük a Mandát, de idén sajnos már egyik sem jelenik meg.
0
2016. november 14., hétfő 22:06
Tisztelt Xpress!

Az "A kis kedvencek titkos élete" BD megjelenésének időpontjáról lehet tudni valamit?

Köszönettel!
0
2016. november 14., hétfő 13:20
Mármint 90 cm magas lesz az állvány amire a hangfal kerül? Hacsak nem rendkívül kis méretű "hangfalak" lesznek rajta akkor szerintem túl magas lesz.
Nálam 45 cm magas Vogel s állványokon vannak az 57 cm magas hangfalak és szerintem ez így pont optimális.
0
2016. november 14., hétfő 12:46
Nem olvastam végig újra(!) az összes előzményt, de ha valóban a maximális távolságot keresed, az egyedül rajtad múlik, hogy mekkora. Amit még elbír a szemed és a szobád. A MINIMÁLIS távolságot szokták inkább részletesebben boncolgatni egészségügyi SZEMpontból, hogy milyen közel szabad ülni a különböző átmérőjű megjelenítőkhöz. Ezt az adatot még tovább variálja a felbontás minősége, jobb felbontást közelebbről, gyengébbet távolabbról ajánlott figyelni. 3D-nél pedig még ez is tovább bonyolódhat, de az - ha jól emlékszem - most nem szerepel a történetben.
most posts by TM
0