Keresés

KÉRDÉSEK

2016. november 7., hétfő 19:08
Kérdés:
Tudom kicsit fura lesz, de remélem valaki ráismer a filmre.
Gyerekkoromban láttam, ezért sajna nem sokra emlékszem.
Bírósági tárgyalás köré épül a film azt tudom. Vannak visszaemlékezések a filmben a történtekre. Szerintem vígjáték volt. Amire biztosan emlékszem:
A női nemi szervet vicces kislánynak, a férfit vicces fiúnak nevezték a filmben a tárgyaláson. :D
Szóval ha valaki ebből ráismer kérem ossza meg velem ezt a címet.
Köszönöm! ;)
0
2016. november 7., hétfő 19:04
Köszönöm, egyenlőre jegeltem a dolgot. Ha valakit érdekelne ez a  kiadvány szívesen elcserélem.
0
2016. november 5., szombat 13:26
Ha kell segítek ezen kiadás beszerzésében.
0
2016. november 5., szombat 9:52
Sajnálom, hogy így jártál!

Nekem a megfelelő digipack-os termékeket küldték, csak sérülten. Először engem is a visszaküldésre kértek, megkérdezték a csomag árát, majd amikor a magyar posta angol nyelvű vonatkozó információs adatlapjának linkjét megosztottam velük (amelyből látszott, hogy egy kisebb vagyon lenne a visszaküldés), zokszó nélkül küldtek újat mindegyikből.

Igaz, sajnos azok is sérültek voltak, de mivel nem akartam vesződni a visszaküldéssel, és nem vártam el tőlük sem, hogy újabb példányokat küldjenek (miután egy hosszas beszélgetés után kiderült, hogy 100%-ban nem tudják garantálni a sértetlenséget - amelyért egyébként külön részleg, a raktár és az ottani dolgozók felelnek-, csak hogy "mindent elkövetnek a sérülés elkerülése érdekében) arra az esetre pedig a termék árának egy részét visszatérítették.

(Más címekről van szó, nem a fent említett Indiana Jones pack-ról.)

Az a baj, hogy az ügyfélszolgálatuk teljesen külön részleg (és szerintem a webáruházért és az összes "alfunkcióért" is külün-külön osztályok felelnek), képzetlen, és/vagy ezt a munkát nem élete céljának tekintő emberekkel dolgozik, és az üzlet méreteiből adódóan szerintem elképesztő mennyiségű üzenetet, ill. levelet kapnak... Mindezeknek köszönhetően jellemzően "sticky" válaszokkal operálnak, és sajnos nagyon nagy "küzdelem", mire érdemi választ kap az ember.

Nekem a fentin kívül volt egy másik "csörtém" is velük, amely 2 hónap és 10+ üzenet váltását jelenti! A részletekbe nem megyek bele, de beszéltem nekik a minőségi Service Management-ről, és a "Client First" lényegéről, amelynek eredményeképpen végül egy magyar ügyfélszolgálatosuktól érdemi választ kaptam a kérdéseimre.

A lényeg viszont, hogy végig a maximális udvariassággal kommunikáltam velük. Ez nagyon fontos. Ők is emberek, ugyanolyan gondolatokkal, érzésekkel, és egyező elvárásokkal az emberi kommunikáció iránt. Az tehát a legkevesebb, hogy ennek megfelelően írja le az ember a panaszát.

A tapasztalatom az, hogy az udvariasság, az emberi hangnem nagyon sok "zártnak tűnő ajtót" megnyit.
0
2016. november 4., péntek 21:18
Sajnos nem egyedi eset... sőt.

Velem már többször előfordult, mindegy honnan rendelsz: amazon ugyanez. Nincs, aki figyeli a csomagolás változásokat, nem frissítik az adatlapot - de többnyire totál hidegen hagyja őket. Ez egy termék nekik a sok küzül, a film számít, nem a doboz, úgyhogy egy vállrándításal elintézik.

Több száz digi birtokában annyit tanácsolhatok, hogy ha egyrégebbi megjelenésre vágysz, csak ebayen, és ott is csak kibontott, saját fényképes termékkel mehetsz biztosra. A saját káromon tanultam meg. :(
0
2016. november 4., péntek 19:29
Ez elég szomorú, én írogatnék továbbra is nekik. Velük kapcsolatban nekem még nem volt rossza tapasztalatom, de másoktól hallottam már bőven. ebay-en szerintem könnyebb levadászni egy rendes digit.
0
2016. november 4., péntek 17:00
Amúgy én még lementettem, ne hogy letagadhassák :D

0
2016. november 4., péntek 16:57
Kedves Z betűs oldal is azt írta az EU verzió.
Fent is volt a kép digipack-os verzióról.
Erre ezt kaptam:

Többszöri megkeresés után csak annyi, h küldjem vissza. A posta többe fájna mint amennyi a kiadvány volt. Ezt többször megírtam nekik, de semmi, mintha nem is értenék. Egyébként azóta levették a képet.

0
2016. november 4., péntek 16:51
Köszönöm :)
0
2016. november 3., csütörtök 20:12

Egy teljes hónapon keresztül Black Friday van. Nem is egy!

Black Friday Smiley:  http://www.xpress.hu/XP/keres.asp?GOMB=41&KERES=14262&TCS=10&VID=066-781145269-8422168286799361

Black Friday Dirr-Durr:  KÜLSŐ LINK

Black Friday Ultimate:  KÜLSŐ LINK

Ennél nagyobb Blu-ray akcióra szerintem ne számíts! :)

0
2016. november 2., szerda 17:18
Hat en nem tudom....
Reggel felhivtak h akkor meg lesz meg minden, de hat semmi nem tortent megse ma.
Kezd duhiteni a dolog!!!😠😠😠😠😠
0
2016. november 2., szerda 16:35
Nálad lehet valami gond, mármint a te csomagoddal, mert az enyémet még a mai napon feldolgozták, hiper sebességgel és már mehetek is érte.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 2., szerda 16:26
Tisztelt Xpress!

Ma sincs feldolgozas??????? 😭😭😭😭😭
0
2016. november 2., szerda 12:24
Tisztelt Xpress!

Iden se lesz Black Friday?

Koszi
0
2016. november 2., szerda 2:23
Pont sz@rd le. Ha már úgy is az nála a protokoll.
most posts by TM
0
2016. november 1., kedd 21:08
Nem poénkodni akartam. Nem írtad, hogy BD érdekel.
0
2016. november 1., kedd 19:15
Oké kedves Jester, pontosítok...

Blu-ray formátumban gondoltam az első 4 rész (1,2,3,4) újbóli megjelentetését, akár még a 3D-s formátumokban is.
A többit pont lesz@rom.
Ha poénkodni akartál, rohadtul mellé ment, amúgy pedig nem az unatkozó fórumozókat kérdeztem, hanem az XPress legénységét.
De azért természetesen kössssszi...
0
2016. november 1., kedd 13:56
Tessek

http://www.blu-steels.com/Presentation-with-Stands
0
2016. november 1., kedd 13:46
Sziasztok!

Honnan lehet ezt a  műanyag átlátszó DVD-BluRay támaszt beszerezni? Mi ennek a pontos neve?

Előre is köszi :)
0
2016. november 1., kedd 13:44
Bocs, ezt akartam:
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=130982&VID=R96369352322298338
0
2016. november 1., kedd 13:43
Teljesült a kívánságod:
http://www.xpress.hu/xp/keres.asp
0
2016. november 1., kedd 12:11
A megfelelő hardverek kiépítése után lehet, vagy érdemes eldönteni megéri-e beleölni a rengeteg pénzt. Ehhez viszont egy házi-mozi szakbolt nemárt, türelmes eladókkal, mert az MM és hasonló nagy áruházakban nincsenek meg a megfelelő fényviszonyok sem az otthoni elképzeléshez. Szerintem 150-160 cm alatti megjelenítővel nem is érdemes próbálkozni a 4K élményért.
0
2016. október 31., hétfő 18:49
Tisztelt XPress!

Az új Jégkorszak megjelenése alkalmából tervezi esetleg a kiadó az előző részek újbóli kiadását?

Előre is köszi, üdv!
0
2016. október 29., szombat 15:03
A 4K-nak akkor van értelme, ha eredetileg film-nyersanyagra készült és azon is lett befejezve az adott alkotás, digitális munkaállomás beiktatása nélkül. Az már valóban nyújt annyi pluszt, hogy megérné, de ilyenből ma már nagyon kevés van. Bár most kihozták a Tigris és Sárkány-t az eredeti negatívról újradigizve, a teszterek keresgélik is az állukat rendesen (na meg pluszban fel is került rá a magyar vonatkozás is).

Mint a bakelitnél, majdnem ugyanaz. Ott is az ad pluszt, amit nem digitális forrásból vágtak, hanem az eredeti analóg szalagról. Csak éppen 1985-től felfelé fokozatosan kihalt az analóg mágnesszalag és lett helyette digitális, majd manapság már winchester. Az audiofil kiadók dolgoznak napjainkban egyedül analóg forrásról.
0
2016. október 29., szombat 14:50
Ott a pont!

Tény, hogy a mai filmek kb. 90%-a semmit sem ér, egyszerűn megnézed egyszer (már ha végigtudod) és ennyi. Nagyon kevés az olyan amit a polcra lehet tenni, ezért én is inkább a régi filmeket szeretem, amik még tudtak szórakoztatni, emlékezeteset nyújtani.

Szerintem nem csak a régi 20-30-as évek, hanem a 70-80-90-es évek filmjeinek is bőven elegendő otthoni körülmények között a 2K-s felbontás.
0